E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Okan Bayülgen'e sert tepki---

Erdoğan'dan Okan Bayülgen'e sert tepki

Erdoğan'dan Okan Bayülgen'e sert tepki
15 Kasım 2016 - 23:45 borsagundem.com

TRT World için düzenlenen tanıtım gecesinde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Altın Kelebek ödül töreninde Okan Bayülgen ve Diriliş Ertuğrul dizisi ekibi arasında yaşananlara değinerek, Okan Bayülgen'e tepki gösterdi.

TRT World için düzenlenen tanıtım gecesinde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Altın Kelebek ödül töreninde Okan Bayülgen ve Diriliş Ertuğrul dizisi ekibi arasında yaşananlara değinerek, Okan Bayülgen'e tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları:

Az önce Diriliş ekibine de söyledim. Onların o şekilde yorum yapmalarına hiç kafanıza takmayın. Siz milletin gönlünü kazandınız. Asıl ödül bu. "Baki kalan bu kubbede hoş bir sada imiş meğer" diyoruz ya. İşte mesele bu. Benim torunlarım bile bırakamıyorlar. Tamamını izlemek yetmiyor. Bir de özetini izliyorlar. Gönülleri fethetmiş bir dizi bu. Beyefendi izleyememiş. Fırsat bulursa izleyecekmiş. Kardeşlerim, başkaların bizi anlamasını ve hakkıyla anlatmasını beklemenin boş bir çaba olduğunu artık biz çok iyi biliyoruz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Komik bir dizi16 Kasım 2016 16:08

    Güzel paralar dönüyor dizi de izleyip gülünecek bir dizi ciddiye alınacak bir tarafı yok hele o camuka ve moğol askerleri yok mu ?

  • Bu dizi atalarımıza hakaret ediyor 16 Kasım 2016 16:06

    Dizide entrika diz boyu birbirinin arkasından iş çeviren atalarımız sürekli çalıların arkasından çıkan pusu kurmuş maskeli japon meiji dönemi askeri kıyafetli siyahlı saldıran sözde moğollar abuk sabuk tarihi gerçeklerle uzak yakın alakasız bir dizi atalarımızı entrikacı birbirinin sürekli kuyusunu kazan adamlar olarak gösteriyor

  • Emekli16 Kasım 2016 10:19

    Koskoca bir CB tv dizisi ve sunucu ile ugrasmamalı.Başka iş yokmu .Millet et alıp yiyemiyor.Geçim sıkıntısı çekiyor.Bunları düşünmek daha doğru olur sanırım.

  • Cego16 Kasım 2016 06:43

    Okan Bayülgen izleyemediğini söylemiş.bende izlemedim. İzlemek zorundamıyım.okana sonuna kadar destek

  • Tuğbey16 Kasım 2016 02:59

    Okan kim ya ben onu tanımıyorum.

  • Mustafa Polat16 Kasım 2016 02:49

    Bu zamana kadar en cok begendigim 2 diziden birisi Diriliş-Ertugrul dizisi digeride Karadayı dizisiydi.Ben Carsamba aksamlarını iple cekiyorum.Misafir bile kabul etmiyorum bu diziye konsatre olmak icin.Emegi gecenlere tesekkür ediyorum.Ecdadımın izlerini buluyorum cünkü bu dizide vede cok akıcı bir dizi.

  • Şeref 16 Kasım 2016 02:13

    Herkes Tayyip Erdoğan ile aynı düşünmek zorunda değil görevini yapsın yeter herkesin hakkını korusun adil yönetim tüyü bitmemiş yetim hakkı yedirmesin

  • Bika16 Kasım 2016 00:50

    Ne kurtlar vadisi ne de bu diziyi izlemedim.Western sinema filmlerini web sitelerinden izlemeyi tercih ederim.

  • Velhasıl16 Kasım 2016 00:05

    Dizi izlemek zorunda mıyız? İzleme emrediliyor nerdeyse. Ben de hiç izlemedim.

  • Cokan16 Kasım 2016 00:00

    Bu Okan Bayülgen'i oldum olası sevmem

  • merve16 Kasım 2016 00:00

    okan'ı adam yerine koymayın yaaaa. adam şimdi havalarda, herkes beni konuşuyor diye.

  • Seren16 Kasım 2016 00:00

    Yürü koca reis. Bu Okan herifini Ağzına Almana bile gerek yok