E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan muhalefete flaş davet---

Erdoğan'dan muhalefete flaş davet

Erdoğan'dan muhalefete flaş davet
01 Ağustos 2016 - 18:54 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı, CHP ve MHP liderlerini İstanbul'da bu Pazar günü düzenlenecek dev mitingde konuşmaya davet etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 Ağustos Pazar günü İstanbul Yenikapı'da düzenlenecek miting için muhalefet liderlerine davet gönderdi. Erdoğan davetini, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kürsüye çıkıp konuşmaları için yaptı.

Cumhurbaşkanı'nın davet ettiği bir başka isim, iktidar partisi AK Parti'nin lideri ve Başbakan Binali Yıldırım.

Cumhurbaşkanı, Yenikapı'da düzenlenecek dev darbe karşıtı mitingi dün duyurmuştu:

"Şöyle bir teklifim var, 'Biz bu demokrasi nöbetini önümüzdeki hafta pazar günü (7 Ağustos) Yenikapı'da farklı bir şekilde ele alalım' diyorum. Taçlandıralım, orada yapalım. Orada bütün Silahlı Kuvvetlerimizin komuta kademesi, mehterimiz ve bu sürece katkıda bulunan sanatçılarımız, sporcularımızla bir arada olalım. Millet orada bir arada olsun. Tüm siyasi partilerimizin bütün lider kadrolarını da davet edelim, onlarla orada bir arada olalım ve böylece oradan tüm Türkiye'ye mesajımızı hep birlikte verelim. Normalleşme sürecinin hızlanması da ülkemiz için çok çok önemli."

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ise, 15 Temmuz darbe girişimi gecesiyle başlayan demokrasi nöbetlerinin 7 Ağustos günü sona ereceğini ilan etmişti.

FETÖ'cü cuntanın darbeye kalkıştığı akşam, Cumhurbaşkanı Erdoğan halkı sokağa çıkmaya çağırmıştı. 15 Temmuz'dan bu yana neredeyse Türkiye'nin tüm meydanlarında halk demokrasi nöbeti tutuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)