E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan kritik toplantı---

Erdoğan'dan kritik toplantı

Erdoğan'dan kritik toplantı
03 Ocak 2014 - 17:02 borsagundem.com

Sır zirve sonrasında Erdoğan'ın yarın 45 kişilik grupla bir araya gelme kararı aldığı öğrenildi

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İçişleri Bakanı Efkan Âlâ, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya ve İstanbul’un yeni Emniyet Müdürü Selami Altınok, Cuma namazının ardından Dolmabahçe’deki Başbakanlık Çalışma Ofisi’nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la buluştu. Sır zirve sonrasında Erdoğan'ın yarın 45 kişilik grupla bir araya gelme kararı aldığı öğrenildi.

Başbakan Erdoğan yarın saat 11'de Dolmabahçe'deki ofisinde bazı bakanlarla birlikte son gelişmelerle ilgili olarak gazeteciler, yazarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerden oluşan 45 kişilik bir grupla biraraya gelecek.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sonrasıdüşünülmeli03 Ocak 2014 18:38

    Sn Erdoğan'ın en zayıf noktası icraatlarının şeffaf olmaması, devler erkini yıkması, herkesi tehdit etmesi ve kindarlığı. Böyle gidemez . Gitmesi yalnızca kendisini partisini değil ülkemizi de çok büyük sıkıntı ve kargaşalar sokar.

  • TC VATANDAŞI03 Ocak 2014 18:17

    Sn.ahmet bey,sizle münakaşa etmeyeceğim ama aklı selim olarak düşün.Ülke bölünme aşamasında değil mi.?Herkes birbirine cephe almadı mı.? Hukuka bu kadar hiç müdahale oldu mu.? üslup bozuk değil mi.? oğular ve bakanlar kollanmadı mı.? görev yapan polisler bir gecede dağıtılmadı mı.? ( ayrıca ben hiç bir partiye kayıtlı değilim.)saygılar,

  • ahmet03 Ocak 2014 18:01

    sayın tc vatandası tabii diger liderler gibi kuzu olsun.herkes onunde egilsin demi.bumu turkluk ecevit gibi el pence dursun baska liderlerin yanında.yoksa tum medya patronlarına eyvallah istedigin neyse yap mı desin. hani tayyip diktatordu.neden bir tane adam kesilmedi bu ulkede. hani tayyip heryeri ele gecirmisti.o yuzden mı bu davalar acılıyor.bırakın bu bos safsataları ALLAH askına.yok uslubu bozukmus yok siması bozukmus.duzgunleri gorduk durustluk namelerinle turkiyeyi nasıl soyduklarını.yıllarca bu devletin nasıl icini bosalttıklarını.ecevit en yakın ornek.bir gecede iki katına doları firlattılar.

  • mehmet03 Ocak 2014 18:00

    cumhurbaşkanını göreve davet ediyorum davalara taraf olan hsyk üyelerini görevden almalı ve hakim ve savcıların iç içe geçmiş olan bu durumu ayrıştırmalıdır bu konuda son noktayı siyasilerin degil cumhurbaşkanının koyması olmalıdır

  • TC VATANDAŞI03 Ocak 2014 17:46

    sN.BAŞBAKAN ÖNCE ÜSLUBUNU KONTROL ETMEN LAZIM.aKSİ HALDE BU ÜLKE KAZANDIKLARINI HEP SİZİN ÜSLUBUNUZDAN KAYBETTİ.AYRICA YARGIYA KESİNLİKLE MÜDAHALE ETME.BU ÇOK ŞEY KAYBETTİRDİ.UNUTMA BU YARGI TSK'YI DA YARGILAMIŞTI O ZAMAN İYİYDİ ŞİMDİ NE OLDU.?KOMŞULARIN İLE İYİ GEÇİN KAVGA ETME.BİR TEK KAVGASIZ KOMŞUMUZ YOK.BU ŞARTLARDA ÜLKE EKONOMİSİNİN DÜZELME İHTİMALİ YOKTUR.KISACA YUKARIDA SAYDIKLARIMI YAPMAZSANIZ BU TOPLANTILAR BOŞUNA.

  • Vatandas03 Ocak 2014 17:40

    Allah,dan dilerim ki T,C ve Turk Millet icin calisanlarin yardimcisi olsun

  • YNG03 Ocak 2014 17:25

    SAYIN BAŞBAKANIM NE YAZIKKİ RAKİBİN YOK TÜRKİYEDE KEŞKE OLSAYDI ÜLKEM DAHA DA GELİŞMİŞ ÜLKELERİ 3-5 YIL İÇİNDE SOLLARDI