E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Myanmar lideri ile kritik görüşme---

Erdoğan'dan Myanmar lideri ile kritik görüşme

Erdoğan'dan Myanmar lideri ile kritik görüşme
05 Eylül 2017 - 12:24 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arakan'da yaşanan olaylarla ilgili Myanmar'ın lideri ile telefonda görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Myanmar'ın lideri Aung San Suu Çii ile telefonda görüştü.

Görüşmede Arakan Müslümanlarına yönelik insan hakları ihlallerindeki artışın başta İslam ülkeleri olmak üzere tüm dünyada derin endişeye yol açtığını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mevcut krizin nasıl çözümlenebileceği ve bölge halkına insani yardımların ulaştırılması konularını ele ifade edildi.

Türkiye'nin terörü de masum sivilleri hedef alan operasyonları da kınadığını hatırlatarak hadiselerin ciddi bir insani krize dönüşmesinin endişe ve infiale neden olduğuna dikkati çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin sorunun çözümüne yönelik çabaları desteklediğine, bu süreçte orantısız güç kullanımından uzak durulması ve sivil halkın zarar görmemesi için azami hassasiyet gösterilmesi gerektiğine de işaret etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş05 Eylül 2017 15:34

    Türkiyede burnunu her şeye sokan onlarca cemaat, tarikat ve şeyh var. Ve bunların milyonlarca muritleri var. Her fırsatta şehit olmanın güzelliğinden bahsederler. Kendilerinin de şehitlik mertebesine ulaşmayı Allah’tan dilerler.İşte fırsat . Toplasınlar müritlerini. Çıksınlar şehitlik seferine. Ve gidip Müslümanları kurtarsınlar. Kurtaramasalar da şehit olsunlar.Din İman deyip millette bağış toplayıp süper lüks hayatı yaşamaktan vaz geçebilirlerse. İşte fırsat.TV lere çıkıp “vay din kardeşlerimizi katlediyorlar” türünden naralar atmak veya meydanlarda protestolar düzenlemek kolay tabi.

  • x men05 Eylül 2017 14:30

    Sayın herişleri bakanı gençler uyuşturucu ve cehalletten yok olup gidiyor.Kına yakanlardan haberiniz varmı?