E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert sözler---

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert sözler

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert sözler
16 Aralık 2017 - 19:04 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi: Avuç dolusu sahte evraklar sallamakla sen Erdoğan ve ailesine leke süremezsin. Gün yaklaşıyor. Yargıda hesabını vereceksin.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Yalova İl Kongresinde konuştu. “Öyle bir ana muhalefetimiz var ki yeni adıyla ana ihanet” diyen Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert çıktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları şöyle:

"Yalova'nın her mahallesindeki vatandaşlarıma selamlarımı iletiyorum. Kongremizi gerçekleştirip yeni dönemi belirleyeceğiz. Gençler biz tabi şunu bileceğiz her şeyden önce biz adeta barışın güvercinleri olarak çıktığımız bu yolda öldürmeye değil adeta diriltmeye varız. Gazi Mustafa Kemal'in emaneti Yalova'ya yatırımlar yaptık. Toplu konuttan bölünmüş yola tarımdan spor tesislerine kadar Yalova'ya çok önemli katkılar sağladık. Yalovalılar artık körfeze girmeden dolanmadan İstanbul'a ulaşma imkanı elde ettiler. Önümüzdeki dönem de Yalova'ya daha çok hizmetler gelecek. Biz bu ülkeyi bu milleti Yalova'yı seviyoruz.

'MAN KAFA NEREDEN AKLIMA GELDİ...'

İnsanları yaradandan ötürü sevdik. 80 milyon bizim gözümüz de tek. Türkiye'nin son 15 yılında geçmişteki eksikleri gidermenin gayreti içinde olduk. Yaptıklarımız görmeyenler var kalbi mühürlü. Öyle bir ana muhalefetimiz var ki yeni adıyla ana ihanet. Cebinizdeki parayı harcamak kolaydır. Biz geldiğimiz de kasa tam takırdı. Bir şeyler yapmamız lazımdı. Biz zamanı nakite çevirdik. Ama bunların kafası basmaz anlamaz. Biz man kafa kime deriz biliyorsunuz dimi? Siz anlıyorsunuz zaten. Nereden geldi aklıma, Man adasından geldi.

Biz sağlık alanında büyük bir devrime imza attık. Ey Kılıçdaroğlu sen SSK'nın başındayken hastaneler ne haldeydi? Sen bir yaşındaki torununu 14-15 yaşındaki çocuğunu nasıl sigortalı yaptın onun hesabını ver. Avuç dolusu sahte evraklar sallamakla sen Erdoğan ve ailesine leke süremezsin. Gün yaklaşıyor. Yargıda hesabını vereceksin. Bundan sonra atacağı iftiraların boynuna nasıl dolanacağını görecek.

'SEN HIZLI TRENİ BİLİR MİSİN'

Dünya Süveyş ve Panama'yla anılmakla kalmayacak. Bir de Kanal İstanbul'la anılacak. 1212 kilometre hızlı tren hattını hizmete aldık. Bay Kemal sen hızlı treni bilir misin?Ülkemizi Avrupa'nın en büyük tarımsal ihracatçısı haline getirdik. Senin SSK döneminden bize kalan faturalar vardı. Onları da ödedik. Durmak yok yola devam. Bu bir slogan değil. Hizmet anlayışımızın temeli.

Bizim Kudüs'ün mahremiyeti konu olduğunda pek çok ülkenin yaptığı gibi sırtımızı dönme hakkımız yok. Biz İsrail istemiyor diye Filistin'in Kudüs'ün hakkını savunmaktan vazgeçmeyeceğiz. Biz Amerika'nın başka hesapları var diye Suriye'ye terör devleti kurmasına izin vermeyeceğiz. Bizim 'Suriye'de zulüm varsa bana ne' deme hakkımız yok. Kudüs'e uzanan her eli İstanbul'a uzanmış sayarız. Ecdadımızın bize emaneti olan bu duruştan azla vazgeçmeyeceğiz."

Erdoğan, "BM, BM Güvenlik Konseyi ne gerekiyorsa yapacaksınız. Yapmıyorsanız hukuk içinde gerekeni yapmak için ilgili mercileri zorlayacağız." dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HUKUK ÖZLEMİ17 Aralık 2017 13:55

    hangi yargıda? Bir zamanlar kararlarına saygı duymuyorum dediğiniz yargı mı?

  • Ali17 Aralık 2017 11:08

    Zaman en güzel mahkemedir. Zaman kimin ne olduğunu elbet gösterecek.

  • Kumkum Ağası17 Aralık 2017 10:13

    Kılışdar da hesap versin elbette. herkes hesap verecekse neden olmasın, ama hepimiz biliyoruz ki herkes hesap vermeyecek, sadece kılışdara yönelik tehdit bu.

  • Zehra17 Aralık 2017 08:25

    Koskoca cumhurbaşkanı parti lideri seviyesine geldi. Cumhurbaşkanı partili olunca olacağı buydu. Daha neler görüp duyacağız bakalım

  • Derya17 Aralık 2017 00:46

    Kılıçdaroğlu'nun görevi iftira atmak. Yargıda ceza kesilse bu para cezası olur, onu da partisi öder

  • Hepimiz Kılıçdaroğluyuz16 Aralık 2017 23:21

    Bir Kılıçdaroğlu gider bin Kılıçdaroğlu gelir, tehditler boş.

  • ...17 Aralık 2017 06:28

    bin tanesi de kasetle gelir

  • Ali Ergül 16 Aralık 2017 20:44

    Halkın vicdanı kararı verdi.. seçimlerde göreceğiz.. artık vicdanımız rahatsız zira gözümüz açıldı. Meğerse Allah adı ile din ile bizi kandırmaca yapmışlar uyanıklar biz Anadolu çocuğuyuz din deyince merhamet deyince dünya durur ama şimdi vicdan rahat olacak inşallah..

  • Huda16 Aralık 2017 20:06

    Hesap verir tabi. O yargıya emir verip davayı düşüremez de ondan, soruşturma yapan polis savcılar ve hakimi görevden alamaz da ondan.