E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan kabine yorumu---

Erdoğan'dan kabine yorumu

Erdoğan'dan kabine yorumu
24 Mayıs 2016 - 19:24 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan kabine ve listeye giremeyen isimler için ilk yorumlar geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

Kabinede 9 arkadaşımızın değişimi söz konusu oldu. Tabi bugüne kadar bu hizmeti vermiş olan arkadaşlarımıza şahsım, milletim adına çok çok teşekkür ediyorum. Kurucusu olduğum bir partide bu arkadaşlarımla beraber yürüdük. Şu anda bazı arkadaşlarımız çok çok farklı görevlerde istihdam ediliyor, istihdam edilecek. Partinin çeşitli kademelerinde yer alır, parlamentoda da yer alır. Yeter ki olaya sıradan bir parti mensubu, bir hükümet yetkilisi değil, bir dava adamı olarak baksın.

Böyle baktığı zaman bu ülkeye hizmette kendilerine bir görev düşecektir. Buradaki anlayış da adama iş değil işe adam mantığıyla yaklaşmaktır.

Sayın Başbakan bu yaklaşım tarzıyla bir liste önümüze getirdiler. Daha sonra kendileriyle bir istişarem oldu. Bu istişareden sonra onayımı verdim. Ve kendileri de süratle kabineyi açıkladılar. Grup konuşmalarını yaptılar ardından MYK'yı açıkladılar.

BAKAN OLAMAYAN ARKADAŞLARIN...
Nitekim Bakan olamayan bazı arkadaşların MYK'da görev alındıklarını gördüm. Daha farklı alanlarda da istihdam edilmeleri söz konusu olacaktır.

Ülkemiz bu yeni kabineyle yürüyüşe devam diyerek, süratle, çok daha farklı bir heyecanla yürüyeceğine inanıyorum.

Yarın ilk Bakanlar Kurulu toplantısını da Beştepe'de gerçekleştireceğiz. Orada da hükümet programını birlikte değerlendirme imkanımız olacak. İç, dış,terörle mücadelede neler yapacağız bunları değerlendirme imkanımız olacak. Ekonomide nasıl adımlar atacağız, bunları değerlendirme imkanımız olacak.

Ülkemiz için milletimiz için hayırlı olsun.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)