E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan İnce'ye: Saray'a gelemeyeceksin---

Erdoğan'dan İnce'ye: Saray'a gelemeyeceksin

Erdoğan'dan İnce'ye: Saray'a gelemeyeceksin
07 Haziran 2018 - 14:04 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tarsus'ta yaptığı konuşmada CHP'nin adayı Muharrem İnce'yi eleştirdi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarsus'ta Turizm Bölgesi ve 600 Yataklı Devlet Hastanesinin Temel Atma Töreni'nde konuştu.

Mersin'de tarihi projelerin startının verildiğini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tek seferde 4 katrilyon liralık bir yatırımı Tarsus ve Mersin'e kazandırmış oluyoruz" dedi. Erdoğan, "Mersin'de şehir hastanesi yapan AK Parti iktidarı Tarsus'ta da 600 yataklı devlet hastanesi yapar. Maliyeti 150 trilyonluk bir yatırım" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar:

Bugün özellikle Tarsus’ta gerçekten tarihi projelerin startını veriyoruz. Tek seferde 4 katrilyon liralık yatırımı Tarsus ve Mersin'e kazandırmış oluyoruz. Bizzat bu projeyi kendim takip ediyorum. Tarsus Kazanlı Turizm Bölgesinde yaptığımız yatırım bölge turizmi açısından inşallah bir kırılma noktası olacaktır.

BİRİLERİ PALAVRA ATAR, BİZ İŞ YAPARIZ

Tarsus’a son derece modern bir hastane kazandırıyoruz. 600 yataklı Tarsus Devlet Hastanesi’nin temelini de bugün atıyoruz. Birileri palavra atar, biz iş yaparız. Zaten Mersin Devlet Hastanesi’yle biz kendimizi ispat etmedik mi? Mersin Şehir Hastanesi’yle biz kendimizi ispat etmedik mi?

TARSUS'UN KENDİ ADIYLA KENDİNE AİT BİR ÜNİVERSİTESİ OLACAK

Birileri farklı şeyler söylüyor. Biliyorsunuz daha önce Tarsus’a bir üniversite sözü vermiştik. Hamdolsun bu sözümüzü de diğer sözlerimiz gibi yerine getirdik, imzamdan çıktı. Tarsus’un kendi adıyla kendine ait bir devlet üniversitesi olacak.

16 YILDA ÇOK BÜYÜK BİR DÖNÜŞÜM GERÇEKLEŞTİRDİK

Biz son 16 yıldır hiç kimseyi ötekileştirmeden, hiç kimseyi dışlamadan, şehirlerimiz, ilçelerimiz arasında ayrım yapmadan çalışıyoruz. 16 yılda ülkemizde çok büyük bir dönüşüm gerçekleştirdik. Demokratik hak ve özgürlükler konusunda sessiz bir devrime imza attık. Kefenimizi giyerek çıktığımız bu yolculukta sizlerin emanetini yere düşürmedik. Milletimizin bize çizdiği istikametten çıkmadık.

ORAYA GELMEK MİLLETİN FERASETİ İLE OLUR

CHP biz gelince yıkacağız diyor. Öbürü biz satacağız diyor. Hatırlayın birinci köprüyü Demirel yapmıştı. O zaman ki komünistler ne diyordu: Biz köprüyü satacağız diyordu. Rahmetli Özal'da satamazsınız diyordu. Ne oldu? Neyi satıyorsun? Bu millet sizi mezara gömer! Çıkmış bu Bay İnce, çok da ince değil ya! Geometrik olarak söylüyorum. Çıkmış, sarayı yıkacakmış. Senin genel başkanın da aynı şeyi söyledi ama kuzu kuzu geldi. Ama sen oraya gelme fırsatını da bulamayacaksın. Oraya gelmek milletin feraseti ile olur. Ben bu akşam 2 bin 500 muhtarımıza iftar vereceğim. Sonra da garip gurabayı ağırlayacağız. 2 bin 500 muhtarımızla birlikte Türkiye'ye mesajımızı vereceğiz. Burası bu milletin temsilcisi olan muhtarların ağırladığı mekanlardır.

KAFASINA BİR KASKET TAKMIŞ…

Tarsus'ta yaklaşık 50 bin kişiye istihdam oluşturacak 5 yeni organize sanayi bölgesi kuruyoruz. Bay Kemal SSK'nın başındayken durumunu biliyorsunuz değil mi? Bunlar böyle... Mekatronik mühendisliği açacağım diyor. Ülkemizin pek çok üniversitesinde biz bu bölümü açtık Bay İnce. Bu bölümü bitiren gençlerimiz bile var. Onlar Türkiye'yi hala bıraktıkları yerde sanıyorlar. Kafasına bir kasket takmış benim milletimi aldatacağını sanıyor. Yıllarca bunu yapanlar oldu. Benim milletim şekle değil icraata bakıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (26)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ebubekir dogsa07 Haziran 2018 17:45

    Saraya gelemiyeceksin derken kendi maliymis gibi söylüyor saray sevdalısı ince öyle yerleri sevmez o halkına sevdalı

  • yalçın07 Haziran 2018 17:07

    yapılması gereken fabrika fabrika fabrika. üretim üretim üretim. hükümet bunu yapılması gereken değil de satılması gereken olarak uyguluyor.

  • bir emekli daha07 Haziran 2018 16:07

    bu saraya neden bukadar dile getiriyorlar acaba bir vatandaş olarak eve gelecek yabancı müsa firi en iyi karşılamak için güzel bir mevkide karşılamak için çabalıyorsak bir ülke yöneticisi olarak haklı değilmi sanki gider iken götürecekmi ülkemize gösterişli bir saray oldu saraya kıyasla mesala bir millet vekili 1.3 tirilyonluk telefon görüşmesini meçlise ödetti hiç dile gelmiyor neden acaba

  • ömer07 Haziran 2018 16:01

    16 yılda tarımı hayvancılığı bitirip ülkenin bütün fabrikalarını satıp yol yaptınız. üretemeyen sürekli tüketen bir toplum yarattınız teşekkürler.

  • DOĞRUSU 07 Haziran 2018 15:44

    Marifet her şehire kasabaya üniversite açmak değil,binlerce üniversite mezunlarına iş bulmak marifet .

  • bir emekli07 Haziran 2018 15:32

    bence bu hükümet gelmeden önceki zorlukları vatandaş gördü mozot kuyruğu maaş kuyruğu hastanelerde ilaç kuyruğu çocuk okutur iken 80 km ders kitabı aramaya gittiğimizi şöför olarak eskiden patika yol gibi olan yolları unutmadık hastanelerin o pislikten geçilmiyordu untmadık yine devam bence

  • 1emekli🐑🐑🐑07 Haziran 2018 17:32

    Sırp kasaplarının eti sana fazla yaramış $1emekli$ masallah hic bir şeyi unutmamışsın.

  • kaktust07 Haziran 2018 16:07

    70 yılardan bahsediyorsan dogru,80 li yılların başından itibaren bahsediyorsan ,bizde bu ülkede yaşıyoruz YALAAAAN

  • Türkoğlutürk 07 Haziran 2018 15:46

    Niye liderler halkın önünde tartışmaktan kaçıyor.

  • ZÜBÜK 07 Haziran 2018 15:19

    Erdoğan 3. köprüye böyle itiraz etmiş Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, daha önce TRT'de bir canlı yayınında 3. köprü için "Bu ciddi bir yanlıştır ve bunu bekleyen mahfillere yeni rant haritaları sağlama olayıdır" diyerek yapılmasına karşı çıktı.

  • katust07 Haziran 2018 16:10

    rahmetli AZİZ NESİN büyük düşünce fikir ve edebiyat adamı yıllar önce her şeyi sanki bu günleri görmüş gibi en ince ayrıntısına varana kadar yazmış ve söylemişti

  • İSRAF BÏTECEK07 Haziran 2018 15:15

    1100 ODALI İSRAF SARAYI ÜNÜVERSİTE OLMALI.

  • Ekonomik krizle gelen krizle de gider07 Haziran 2018 15:15

    Naparsan yap gideceksin. Anketler kötü ki 16 yıldır halka vermediğin parayı ve vaatleri veriyorsun.. Yeter artık TAMAM !!!

  • bu dünyadan biri07 Haziran 2018 15:07

    Sarayı kütüphane yapacağız. Bu ne lüks kardeşim. Cuma namazına 300 araçlık konvoyla giden Cumhurbaşkanı istemiyoruz. Halkın içinde dolaşıp konuşabilen, TV lerde açık oturumlara katılabilen, danışıklı sorular sorulmayan Başkan istiyoruz.

  • Selahattin abi07 Haziran 2018 17:35

    Kısaca halka hesap verecek bir CB istiyoruz.Allahım beni affetsin diyerek işin içinden çıkmayacak

  • Vatandaş07 Haziran 2018 15:04

    1100 odalı sarayın gideri ile kaç aç vatandaş doyar,300 odalı yazlık ile kaç işsize iş sağlanır? İsraf haram değil mi?

  • Orient express07 Haziran 2018 14:56

    Yanlış, Özal satarız diyordu. Muhalefet satırmayız diyordu. Konu gelirini satıp satmamaktı !!!!!!!

  • fafa07 Haziran 2018 18:47

    Nazık ki siz doğrusunuz. Sayın Cumhurbaşkanımız yanlış hatırlıyor!Necdet Calp ,Özal'a karşı çıkmıştı.

  • zalım07 Haziran 2018 14:47

    kafaya kasket takmakla olmaz bu işler icraat lazım .yürü be reis seninleyiz....

  • HASAN TOSUN07 Haziran 2018 14:42

    inceye günaydın,daha yeni duymuştur yada koministin biri ona fısıldamıştır mekatronik mühendisliği açacam dersin oyları alırsın,bu bölüm 20 yıldır var,ince siyasi dedikodu içinde dünyadan haberi yok,boş kafalı bu adam memlekete çare olmaz,projen yok dedikodu yapıp geziyorsun

  • By Kemal 07 Haziran 2018 14:39

    Şimdi ben bir hastane yapıyorum ve bunu devlet yaptı diyoruz ama sizde bana senelik aylık garanti ücret ödüyorsunuz .hastaneye hasta gelsede gelmese de benim param garanti olacak .sizde bu garanti parayı milletin doğalgazına suyuna elektrik faturasına yansıtıp onlardan alıp bana vereceksiniz .iyi de şimdi bunun adını devlet mi diyelim hizmet mi diyelim .ne anladık ?

  • özgür07 Haziran 2018 14:23

    O da zaten saraya gelecem demiyor, seçilince orayı üniversite yapacam diyor.

  • abdi07 Haziran 2018 15:25

    memlekette yeterince üniversite var her taraf üniversiteli işsiz kaynıyor boş laf yapma

  • Bika07 Haziran 2018 14:22

    Beştepe sarayı eninde sonunda müze ve sergi salonu olacak, masraflı bir yer olmaktan çıkıp gelir getiren bir yere dönüşecek.

  • şşş07 Haziran 2018 15:24

    bu dediğine anıtkabirden başlamak daha doru olur hepimiz iki metrelik mezara giriyoruz ne gerek var bir mahalle büyüklüğünde anıtkabire

  • gobel6607 Haziran 2018 15:07

    İnce'nin yıkacağız, kapatacağız dediklerini şaka sanmayın, gerçekten bunu yaparlar. Zamanında Uçak, Araba fabrikalarınıda kapattılar. Bunu icraat sanıyorlar.