E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan İkitelli Şehir Hastanesi açıklaması---

Erdoğan'dan İkitelli Şehir Hastanesi açıklaması

Erdoğan'dan İkitelli Şehir Hastanesi açıklaması
02 Nisan 2020 - 21:45 borsagundem.com

Erdoğan, İkitelli Şehir Hastanesi'nin ilk etabının 20 Nisan'da hizmete açılacağını söyledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "2.682 yataklı İkitelli Şehir Hastanesi'nin ilk etabını 20 Nisan'da hizmete alıyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla şehir hastaneleri hakkında açıklamada bulundu. Erdoğan paylaşımında, "Şehir Hastaneleri ile ülkemize her türlü imkânı içerisinde barındıran modern sağlık merkezleri kazandırdık. 2.682 yataklı İkitelli Şehir Hastanesi'nin ilk etabını 20 Nisan'da hizmete alıyoruz. Diğer hastanelerimizi de süratle tamamlayarak Milletimizin hizmetine sunacağız" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • .....03 Nisan 2020 07:17

    Millet chp den hizmet bekliyor. Haydi İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya seçim kazanmakla olmuyor bu işler. 1 senede ne hizmet yaptınız millete. İstanbul Şehir hastanesinin yolunu yapacak bütçesi yokmuş. Kardeşim bütçeyi sen oluşturacaksın. Ha birde zam yapmazsan sevinirim, çünkü akp yi topa tutuyordunuz zam yapıyor diye. Elinde hizmet fırsatı var ey chp. Hem projeler üreteceksin hem de zam yapmayscaksın suya yola. Siz böyle istiyordunuz hükümetten. Bu demek oluyor ki başkasından istediğinizi yapacak gücünüz var ki istiyorsunuz.

  • sedat02 Nisan 2020 22:46

    Başakşehir Hastanesini gördünüz mü?Devasa mükemmel bir hastane.İmamoğlu proje durdu diyor yollarını yapmıyor.Şu anda çok lazım olacak olan hastanenin yolunu yapmayı beceremeyen bir belediye başkanımı umudunuz?Bırakın Allah aşkına."Birileri boş boş konuşur birileri iş yapar.

  • Pinokyo seni 03 Nisan 2020 02:43

    Neden yapmasın hastahene yapılıyorsa yolu 'da yapılır aktrol olmaya gerek yok heleki akmal olmaya hiç gerek yok....