E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan HDP ve PKK'ya sert tepki!---

Erdoğan'dan HDP ve PKK'ya sert tepki!

Erdoğan'dan HDP ve PKK'ya sert tepki!
17 Aralık 2015 - 15:04 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da yaptığı konuşmada HDP ve PKK'lılara sert tepki göstererek 'o hendeklerde yok olacaksınız' dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, raylı sistem açılışı ve 72 adet tramvay taşıtının hizmete alım töreninde konuştu.

Konya'da vatandaşlara hitap eeden Erdoğan HDP ve PKK'ya tepki gösterdi; ''Bu insanlar oraları terk etmek zorunda kalıyorlar. O insanlar geri dönecekler, o evlerde, o açtığınız hendeklerde yok olacaksınız'' dedi. İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

"Ülkemiz yakın zaman içinde Rusya ile ilişki kurduğunda bizi Batı'ya sırtını dönen olarak
göstermişlerdi. Şimdi ise Rusya ile sorun yaşıyoruz, hemen Rusya'nın yanında yer aldılar. Kendi ülkesine, milletine ihanet etmek bunların adeta iliklerine işlemiş.

BUNLARIN ASIL DÜŞMANLIĞI MİLLETE

Bu hastalıklı ruh hallerini, Erdoğan düşmanlığıyla, hükümet düşmanlığıyla perdelemeye çalışıyorlar. Bunların asıl düşmanlığı bu ülkeye ve milletedir. Dik duruşumuzdan ödün vermeyiz. Böyle dönemler herkesin eteğindeki taşları döktüğü, maskelerini çıkardığı dönemlerdir.

"O KAZDIĞINIZ HENDEKLERDE YOK OLACAKSINIZ"

Belediyelerin iş makinalarıyla, bu devletin iş makinalarıyla hendekler açacaksın, benim Kürt vatandaşlarıma hayatı zindan edeceksin. Bu insanlar oraları terk etmek zorunda kalıyorlar. O insanlar geri dönecekler, o evlerde, o açtığınız hendeklerde yok olacaksınız.

CAMİ YAKANLAR BEDEL ÖDEYECEK

Tüm güvenlik güçlerimizle birlikte, operasyonlarla oralar tertemiz oluncaya kadar devam edecek. Durmak yok, kararlılığımız devam edecek. Camiyi yakanlar, Kürt kardeşlerimi istismar edenler, bunun bedelini ödemeye başladılar, ödeyecekler.
Kardeşlerim sizlerle gurur duyuyorum. Konya özellikle toplu taşıma konusunda ülkemizin yükselen değeridir. 2010 yılında Konya-Ankara yüksek hızlı trenlerini gururla, sevinçle açmıştık.

"METRO GÜNDE 500 BİN YOLCU TAŞIYACAK"

Şehir merkeziyle üniversite arasında modern bir ulaşım sistemi kurularak, ulaşım yer altına alınacak. Üniversite ile belediye arasında bir metro hattı daha yapılacak. Konya 27 istasyonu olan, günde 500 bin yolcu taşıyacak bir metro hattı olacak. Şimdiden hayırlı olsun.

"KONYA 13 YILDA DEVRİM YAŞADI"

Konya geçtiğimiz 13 yılda adeta bir devrim yaşadı. Konya, ulaşım ağı en iyi olan şehirlerimizden biri haline geldi. Geçmişte başkentlik yapmış Konya bugün deTürkiye'ye Başbakan göndererek o şanlı günlerin ruhunu hâlâ bünyesinde yaşattığını göstermiştir. Biz bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da, değerli Başbakanımız ile Konyalı kardeşlerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz. Anadolu'daki ilk devletimizin başkenti olan Konya, bu coğrafyadaki en önemli zaferlerin en yakın şahididir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali25 Aralık 2015 23:46

    Bu ülkede radikal önlemler almadınız sürece bu isler böyle sürer gider bu işler cıgrından cıkmadan bütün pkk desdekcileri iceri atılmalı yoksa devlete olan güven yerle bir olacak yapanın yaptıranın yanına kar kalmamalı

  • çözülme süreci18 Aralık 2015 11:57

    asıl bunu başlatan kendisi olduğu için gelinen noktadaki fiyasko ve rezalet için öncelikle kendisini eleştirmeli. RTE sayesinde yurtda sorun, cihanda sorun aşamasına geçti bu ülke ve herşey yozlaştırıldı.

  • as17 Aralık 2015 16:56

    Asıl meclisteki pkk yandaşı millet vekillerini iceri tıkmadan bu işler çözülmez hem maaş alsın sonrada askerimizi polisimizi şehit edenleri desdeklesinler böyle bir olay en geri kalmış ülkede bile olmaz ama ne hikmetse bizde oluyor

  • .....17 Aralık 2015 15:54

    Sayın Recep tayyib erdoğan Allah yar ve yardımcınız olsun sizi desteklemekten hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz...

  • fatih17 Aralık 2015 15:48

    bak şimdi hdp ve pkkyı sırf erdoğana inat savunan yorumlar okuyacaksınız birazdan burada sırf hainlik olsun diye bunları yazacaklar buraya!

  • Nur 17 Aralık 2015 15:32

    O hendekler kazılırken hangi soysuz bunları görmemezlikten geldi ve asker ile polislerimizin şehit olmasına neden oldu.

  • SEÇMEN17 Aralık 2015 15:19

    eserinle gurur duy...