E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan flaş beddua çıkışı---

Erdoğan'dan flaş beddua çıkışı

Erdoğan'dan flaş beddua çıkışı
24 Aralık 2013 - 09:19 borsagundem.com

Pakistan uçağına Zaman'ın Ankara Temsilcisi Mustafa Ünal'ı da alan Erdoğan, bedduayla ilgili bomba bir söz etti

Başbakan Erdoğan, Cemaat ile iplerin koptuğu konuşmalar sonrasında Pakistan'a gitmişti. Dünkü uçak yolculuğu sırasında hayli ilginç bir diyalog medyaya yansıdı.

Erdoğan Pakistan ziyaretine giderken uçağına Zaman'ın Ankara Temsilcisi ve köşe yazarı Mustafa Ünal'ı da aldı.

Uçakta herkesin gözü Ünal'daydı. Zira Başbakan Erdoğan ile karşılaştıklarında aralarında nasıl bir diyalog geçeceği merak konusuydu.

Geziye katılan Sabah yazarı Mahmut Övür uçakta olanları şöyle aktardı;

"Uçak havalandıktan bir süre sonra Başbakan Erdoğan dolaşmaya başladı ve herkesin elini sıkarak sohbet etti. Sıra tam arkamda oturan Mustafa Ünal'a geldiğinde herkes pür dikkat o konuşmayı izlemeye başladı.

SIKIYSA KİME ETTİĞİNİ SÖYLESİN

Başbakan Erdoğan'ın şu minvaldeki sözleri çarpıcıydı:

-"Bu nasıl beddua, kime ediyor? Sıkıysa kime ettiğini de söylesin. İsim versin."

Başbakan Erdoğan, mücadele ediliyorsa bunun açıkça yapılması gerektiği mesajını veriyordu.Mustafa Ünal'ın bu söze ne yanıt verdiği merak konusu. Ancak Sabah yazarı onu aktarmamış.

GÜLEN'İN OLAY BEDDUASI

Erdoğan'ın 'sıkıysa kime beddua ettiğini söylesin' dediği isim Fethullah Gülen. Cemaatin lideri Gülen yolsuzluklarla ilgili yaptığı açıklamanın finalinde eşi benzeri görülmemiş bir beddua etmişti.
Gülen, 'Allah onları yerlerin dibine batırsın, evlerine ateş salsın, yuvalarını başlarına yıksın' bedduası ile tepki almıştı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (21)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş24 Aralık 2013 23:10

    vergi vermekten canımız çıktı vergiler düşürülsün vergilerimi haram ediyorum çünkü fazla

  • M.G24 Aralık 2013 19:05

    SAYIN NİHAT KAHRAMAN:İslam dini hırsızlığı talanı rüşveti serbest bıraktıda bizim haberimizmi yok sizde sesinizi çıkarmayınmı demekte,ne demek millete zarar vermiştir sonradan yapılan imar değişiklikleri kime zarar kime kazanç veriyor acaba bir bakabilirmisiniz kamu arazisi ihale edilmeden neden bu imar değişiklikleri yapılmaz da sonradan yapılır ben merak ediyorum burda kamu ülke hazinesi zarara uğramıyormu ?kazanan kimler oluyor?

  • hacı24 Aralık 2013 16:56

    bedduaya ne gerek, Allah organize bilinçli yüzsüz hırsızları zaten iyi yola döndürmeyecek ve mühlet sonu cezasını kesecektir. para yok diye bizden habire vergi alıyorlar ama paraları hiç ediyorlarmış. bunca insanın hakkını ödeyemezsiniz

  • İstersin Artık24 Aralık 2013 15:41

    Sana olduğunu söylerse ne yapacaksın, Amerika'dan hoca efendiyi aldıracak mısın:) Obama'dan istersin artık.

  • barış24 Aralık 2013 13:08

    editörbeyler ne oldu yorumlarımız

  • barış24 Aralık 2013 12:56

    sen kendini öyle ovut tayyiberdogandan allah razı olsun din ile devlet işlerini karıştırmayalım

  • beddua24 Aralık 2013 12:12

    bedduayı hırsızlara söylüyor başbakan nedense üstüne alındı hırsız değilsen milletin parasını yemiyorsan niye üstüne aldın sayın başbakan.millet zaten aynı bedduayı okuyor merak etmeyin hırsız değilseniz zaten üstünüze almassınız amin dersiniz.

  • BENDEN SÖYLEMESİ./24 Aralık 2013 11:59

    Aferin fethullah gülen hocaya az bile söylemiş bu millet daha beterini söylğtor demekki suçlu olan sizleresiniz bukadar kızdığınıza göre suçsuz olan insan zaten tepki bile vermez çünkü suçu olmadığını biliyor sen şimdi ahkam kesiyorsun yarın birgün başbakanlığı bıraktığındada böyle böyle SIKIYSA gesinde bana söylesin gibi mazeretleri kullanabilecekmisin merak ediyorum.işte ozamanda ALLAH diye bağıracaksın ama karşındakilerde burada ALLAH yoktur diyecekler.

  • maraz3524 Aralık 2013 11:57

    ben söyleyeyim başbakan. size ediyor size.buna anlamıyacak olmak için makarnacı olmak lazım.

  • nihat kahraman24 Aralık 2013 11:14

    Amerika dan atıp tutmakla olmaz bu işler; 1- k. kılıçdaoğlu amerika ya gitti 2-cemaatle görüştü 3- k. kılıçdaroğlu amerikan b. elçisi ile görüştü.4- h. şükür istifa ettirildi 5-operasyoın başladı! Alçakların oyunu kafalarına çalınacak!

  • nihat kahraman24 Aralık 2013 11:02

    başbakan haklı bırakın yolsuzluğu falan bu operasyonların maliyeti zaten yolsuzluğun(eğer yapıldıysa)maliyetinin kaç katı devlete ve dolayısıyla millte ve yetime zarar vermiştir! devletin üst birimlerinin haberi olmadan 4 koldan şuursuzca ve amansızca yapılan bu işlerin maksadı bellidir! Başbakanı zalim bir diktatör gibi göstermeye çalışmak ahlaksızlıktır!

  • oktay doğaner24 Aralık 2013 10:56

    hep hiç önem vermeyin diye vaazlarında bas bas bağırdığı MENFAAT aslında ne kadar önemli ama işte bunu söyleyebilmek yani gerçek müslaman olabilmek ÖZÜ SÖZÜ bir olabilmek insanı çok sıkar

  • ne desek24 Aralık 2013 10:53

    YAZIK Kİ BİZE NE YAZIK BİRİLERİ ÇIKIP YOLSUZLUK YAPAMIŞSA ÇALIP ÇIRPMIŞSA BİRİLERİNİN HAKKINI YEMİŞSE DİYE BAŞLAYAN DUAYI HEMEN ÜZERİNE ALIP TEPKİ GÖSTERİYORSA YADA BİRİLERİ KRAL ÇIPLAK DERKEN BAZI MÜSLÜMANLAR ONLAR YAPTIYSALARDA BİZİM ADAMIMIZ YAPSINLAR DİYEBİLİYORLARSA YAZIKLAR OLSUN BİZLERE

  • Q724 Aralık 2013 10:52

    Dürüst olan Bu dua karşısında Sadece Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn der. Yiyorsa Amin Diyin. Amin haricinde herşeyi söğlediiiiii. Çık delikanlı gibi Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn de.

  • mehmet24 Aralık 2013 10:51

    Sanırım başbakan iyi dinlememiş , yolsuzluk yapanlara beddua ediyor. Acaba ucu bi yere mi dokundu ?

  • hakkı24 Aralık 2013 10:33

    fetullah hemen mahkemeyi yapmış belgeleri görmüş ve ve bedduad etmiştir..ha yok yapana....bu suna benziyor futbol maçına eline değdi karşı taraf değmedi diyor...değdiyse bela okuyorsun....böyle basit adamlar işte

  • yavuz24 Aralık 2013 10:27

    AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

  • mali24 Aralık 2013 10:12

    Gerçek gündeme geçin. Her şeye zam kapıda. Kur, işsizlik yükseliyor. Çarklar yavaş dönüyor. Sizler ise yapay ve sonuçsuz işlerle uğraşıyorsunuz. En güzel kim sövdü yarışı olsa anlarım. Dışarıdan sağ duyulu taban ikili arasında fark görmüyor, anlayın artık.

  • GÜLEN ADAM24 Aralık 2013 09:59

    YOLSUZLUK YAPANLARA SÖYLÜYOR TABİİ Kİ YAPMADIYSAN NİYE ÜSTÜNE ALINIYORSUN..

  • ersin24 Aralık 2013 09:55

    Yeni bir kerbela vakası yaşanıyor,,çok kötü çok,,taraflar dilini tutması lazım,,yangına körükle gidiliyor,Allah sonumuzu hayır etsin,müslümanlara akıl fikir versin.

  • Akıllı Yatırımcı24 Aralık 2013 09:48

    yeterince sıkı olduğu olan bitenden belli oluyor bence..