E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan flaş Ankara ve İstanbul açıklaması---

Erdoğan'dan flaş Ankara ve İstanbul açıklaması

Erdoğan'dan flaş Ankara ve İstanbul açıklaması
26 Kasım 2019 - 13:05 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda "Gelen haberler çok hayra alamet değil. İstanbul'da 3 ay gibi bir süre sonra, havalar böyle giderse, İstanbul susuzluğa doğru yürüyor. Benzer şey Ankara için de geçerli" dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşma yaptı. Erdoğan Ankara ve İstanbul'a değinerek şu sözleri sarfetti:

"Biz bu şartlarda Ankara’yı yönetemeyiz diyorlar. Niye yönetemiyorsun? Kazandın ya yönet. Ben buradan Ankara’nın suyundaki kirliliği gideremem. Devletten parayı alıyorsun. Parayı yönetme sanatını ortaya koyman gerekir. Kredi bulmak senin işin. Aynı şey İstanbul için geçerli. Biz de bu mesleği icra ettik. Ankara’da İstanbul’da görevlendirdiğimiz başarılı olan belediye başkanı arkadaşlarımız var. Gelen haberler çok hayra alamet değil. İstanbul'da 3 ay gibi süre sonra havalar böyle giderse susuzluğa doğru yürüyor. Benzer şey Ankara için de geçerli. Yapacaksın arkadaş... Çözeceksin bu sorunu. En çok hayıflandığım konulardan biri şöyle dişime göre bir ana muhalefet bulamayışımdır. Bakalım yarın hangi senaryoyla karşımıza çıkacaklar."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Miroğlu 27 Kasım 2019 00:09

    Yapamiyiorsunuz , yapmiyorsun CHP. Sen sömürmekden baska birsey yapmiyorsun. . Simdi kacmak icin, VE kaybedicegini biliyorsun ve kendine yer yapiyorsun.

  • EKONOMİST FON YÖNETİCİSİ26 Kasım 2019 20:24

    SEÇMENİ CEZALANDRIYORSUNUZ İLLER BANKASINDAKI PAYLARINI GEÇMİŞ DÖNEM BORÇLARINDAN BELEDİYE AKP DE İKEN BORCU KESMİYORDUNUZ BELEDİYE DEGIßINCE FAZLADAN KESMEYE BAŞLADINIZ BU DİNENDE ADİL DEĞİL AYRIŞTIRMAKTIR YAPMAYIN BUNU BİRGÜN GELİR BU GÜÇ GİDERSE YAZIK OLUR

  • yönetici profili26 Kasım 2019 15:43

    vah benim güzel ülkem, yönetici profili efsane