E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan FETÖ'cü Kavurmacı açıklaması---

Erdoğan'dan FETÖ'cü Kavurmacı açıklaması

Erdoğan'dan FETÖ'cü Kavurmacı açıklaması
24 Mayıs 2017 - 17:26 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB Başkanı Topbaş'ın FETÖ'cü damadına ilişkin olarak açıklamada bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brüksel seyahati öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. FETÖ soruşturması kapsamında tutuklu yargılanan Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın, sağlık sebebiyle denetimli serbestlik şartıyla tahliye edilmesine yönelik soruyu yanıtlayan Erdoğan, "Yargı denetimli serbestlik kararı vermiş, bunun beraatına karar vermemiş. Yargılama süreci devam ediyor. Dolayısıyla bu yargıyla ilgili bir sorun. Bunu kalkıp da şu anda siyasi partinin içerisinde herhangi bir konumu yeri olmadığı halde bu şekilde, AK Parti’ye fatura kesmeye kalkmak kimsenin haddine değil" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri şöyle:

Siyasette bu temizliğin yapılmadığını iddia eden bunu somut olarak ortaya koyması gerekir. Kimse bu söyle. Kalkıp İBB Başkanı’nın damadını söylüyorsunuz, tamam bu konu yargıyla alakalı bir konu. Yargı denetimli serbestlik kararı vermiş, bunun beraatına karar vermemiş. Yargılama süreci devam ediyor. Dolayısıyla bu yargıyla ilgili bir sorun. Bunu kalkıp da şu anda siyasi partinin içerisinde herhangi bir konumu yeri olmadığı halde bu şekilde, AK Parti’ye fatura kesmeye kalkmak kimsenin haddine değil. Önce bunlar kendi içlerindeki işleriyle uğraşsınlar, onları temizlesinler.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Devran24 Mayıs 2017 20:37

    Sn. CB nın bu konuşmasından anladığım kadarıyla, yakında FETÖ mensuplarını tutuklayan yargı ve emniyet mensupları ifade vermeye başlayacak muhtemelen.

  • Kaçan Grup24 Mayıs 2017 19:56

    Fatırayı bana kesin.

  • Eyy 24 Mayıs 2017 19:55

    Abd nin el kaide yi bahane edip afganistani isgal ettiği gibi akp de feto yu bahane edip devleti isgal ediyor .Artık bunun geri dönüşü yok 2029 kadar erdogani dinleyeceksiniz ve her soyledigine mecbur inanacaksiniz. Bu ülke arazisini , fabrikasını, konutunu yabanciya satarak gelişiyor filistinde böyle gelişmişti 40 yildirda israil askerini tasliyorlar 1990 da irakta 2010 suriyede 2030 da turkiyede kurt devletinin temeli kurulacak ve türkiye topragini seve seve verecek öyleki verelim kurtulalim durumuna sokacaklar .hem kurt devletini kuracaklar hemde turkiyedeki kürtler kurdistana gitmeyecekler istanbulu izmiri antalyayi birakmayacaklar.

  • urla24 Mayıs 2017 18:25

    kıvır kıvır

  • analist24 Mayıs 2017 18:21

    ey devlet bahçeli bu cevap anlayana yete de artar bile... sen desteğe devam et belki küçük bir koltuk verirler sana.