E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan ekonomik kriz açıklaması!---

Erdoğan'dan ekonomik kriz açıklaması!

Erdoğan'dan ekonomik kriz açıklaması!
10 Mayıs 2016 - 17:10 borsagundem.com

TOBB Genel Kurulu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonomiye yönelik değerlendirmeler yaptı

TOBB Genel Kurulu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan özellikle finansman konusunda yaşanan sıkıntıların çözümü için faizlerin düşürülmesi başta olmak üzere her fırsatta dile getirdiği hususların daha fazla dikkate alınmasını beklediğini kaydetti. Erdoğan, "Bankacılık sektörünün, reel kesime karşı tavrı zaman zaman altın yumurtlayan tavuğu kesme durumuna dönüşüyor. Böyle bir anlayış olamaz. Dolayısıyla finans sektörünün, bankacılık sektörünün girişimcilerimizin önünü açması lazım." şeklinde konuştu.

"Ekonomide krizle karşı karşıya değiliz"

Erdoğan "Ekonomide hamdolsun şu anda bir krizle karşı karşıya değiliz. Ama günü kurtarmaya çalışmak, cari durumu kar saymak, mevcutla yetinmek gibi bir anlayışa da asla kapılamayız. Gün, altyapı yatırımlarından ticarete kadar her alanda yeni ve çok daha büyük hedefler için çalışmaya başlama zamanıdır." diye konuştu.

Vize serbestisi

Erdoğan vize serbestisi için AB'nin öne sürdüğü şartlara ilişkin de "Beş tane madde var ki bunların içerisinden bir tanesi felaket. Nedir o? 'Terörle Mücadele Yasasını değiştireceksiniz' dediler. Bize, bu aklı verenler, önce Avrupa'da parlamentonun önüne teröristlerin kurduğu çadıra niye müsaade ediyorlar? Önce bunun cevabını versin." yorumunu yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)