E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Doğu Akdeniz mesajı: Biz her ihtimale ve sonuca hazırız---

Erdoğan'dan Doğu Akdeniz mesajı: Biz her ihtimale ve sonuca hazırız

Erdoğan'dan Doğu Akdeniz mesajı: Biz her ihtimale ve sonuca hazırız
05 Eylül 2020 - 15:10 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'nin kendisine dayatılan ahlaksız harita ve belgeleri yırtıp atacak güce sahip olduğunu anlayacaklar. Ya siyasetin, diplomasinin diliyle, ya da sahada yaşayacakları acı tecrübeyle anlayacaklar." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Göztepe Şehir Hastanesi açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar: 

Göztepe Şehir Hastanesinin milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Hastanenin inşasında emeği geçenleri tebrik ediyorum. Hastanemizde hizmet verecek sağlık personelimize başarılar diliyorum. Bu hastaneye ismini verdiğimiz Prof. Dr. Süleyman Yalçın hıcamızı rahmetle yad ediyorum. Hocamız ülkemizin fikir hayatına değerli katlılar sağlamış bir dava adamıdır. Hayatının son anına kadar ülkesi için çalışmış, çeşitli görevler üstlenmiştir. Türkiye'yi milletimizin değerlerini tahrip ederek yıkmaya çalışanlara karşı verdiği mücadele hocamızın gönüllerde yaşamasını sağlayacaktır. 4 sene önce son yolculuğuna uğurladığımız hocamızın ismini böyle bir esere verdik. 

"Türkiye salgını 1 milyon 100 bin sağlık ordusuyla karşıladı"

Sağlık yatırımlarının anlamı koronavirüs salgını döneminde çok daha iyi anlaşılmıştır. Yere göğe sığdırılamayan bazı devletlerin ne kadar sıkıntılar yaşadığı ortaya çıkmıştır. Türkiye salgını 40 bin yoğun bakım yatağı 246 bin yatak kapasitesi 1213 bilgisayarlı tomografi cihazı ve en önemlisi 1 milyon 100 bin sağlık ordusuyla karşılamıştır. Salgın döneminde çok sayıda sağlık kurumunu faaliyete geçirdik. 

"Ülke genelinde 16 şehir hastanesini açmış bulunuyoruz"

Bugün hizmete açtığımız 758 yatak kapasiteli Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın hastanesiyle ülke genelinde 16 şehir hastanesini açmış bulunuyoruz. Depreme karşı özel olarak izolatörlü inşa edilen bu hastanelerin tamamı her türlü tehlikede Allah'ın izniyle dimdik ayakta kalacaktır. 

"Türkiye'nin 4 bir yanında bu tavsiyelere uyulmuyor"

Son dönemde artan vaka ve yoğun bakım sayısına rağmen sağlık sistemimiz dimdik ayaktadır. Bu vesileyle vatandaşlarımızı TMM olarak ifade ettiğimiz temizlik, maske, mesafe kurallarına daha titiz bir şekilde riayete davet ediyorum. Maalesef bilim bu hastalığa henüz bir çare üretememiştir. Bu alandaki bilgili hocalarımız, bakanımız sürekli söylemelerine rağmen maalesef Türkiye'nin 4 bir yanında bu tavsiyelere uyulmuyor. Düğünlerde dikkat diyoruz maalesef uyulmuyor. Her vatandaşımız kendi tedbirini kendisi uygulayacaktır. Sağlık Bakanlığımızın ve İçişleri Bakanlığımızın kurallarına uymalıyız. Biz halkımızı seviyoruz ve onlarıns ağlığını çok ama çok önemsiyoruz. Maskesiz dolaşmayalım diyoruz. Aksi taktirde hem kendimiz hem sevdiklerimiz için sonu ölüme kadar varan bir tehdidin kapısını açmış oluruz. 

"Hep birlikte salgının üstesinden gelmeliyiz"

Ülkemizin denizi geçip derede boğulmaması için hep birlikte salgının üstesinden gelmeliyiz. Doktorlarımız, sağlık memurlarımız hepsi gece gündüz demeden çalışıyor. Onların bu gayretlerine vatandaşlarımız da uymalı. Onların hakkını ancak sorumlu davranarak ödeyebiliriz. Salgın tehdidini bir an önce ortadan kaldırma seferberliğine davet ediyorum. Bu seferberlik dışarda ve içerdeki seferberliklerimiz kadar önemlidir. 

"Gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz"

Her alanda ülkemize kazandırdıklarımız yeni dönemin altyapısıdır. Ülkemizin beraberliğini korumak suretiyle her türlü çabayı göstermeyi sürdüreceğiz. Gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Kendi vatandaşlarıyla birlikte tüm dostlarının ve kardeşlerinin ümidi haline dönüşen bu ülkenin her alanda daha da büyümesi için daha çok gayret göstereceğiz. 

"Türkiye dayatılan ahlaksız harita ve belgeleri yırtıp atacak güce sahip"

Ülkemize ait darbe ve entrika senaryolarını birer birer yırtıp çöpe atacağız. ülkemizi dünyanın en büyük 10 devletinden biri haline dönüştürmekte kararlıyız. Karşılaştığımız her kriz Türkiye'nin her alanda geldiği yerin manasını daha iyi anlatıyor. Kendi potansiyelini bilen bir Türkiye var. Bu hakikatleri karşımızdakiler de gayet iyi biliyor. Ülkemize karşı kurulan ittifakların gerisinde bunun verdiği telaş ve korku bulunuyor. Biz her platformda, her görüşmede, her mesajda Türkiye'nin adil olması şartıyla her türlü paylaşıma hazır olduğunu ifade ediyoruz. Türkiye'nin kendisine dayatılan ahlaksız harita ve belgeleri yırtıp atacak siyasi, ekonomik ve askeri güce sahip olduğunu anlayacaklar. Ya siyasetin, diplomasinin diliyle anlayacaklar, ya da sahada yaşayacakları acı tecrübeyle anlayacaklar.

"Biz her ihtimale ve her sonuca hazırlıklıyız"

Türk milleti her türlü saldırı ve bedel konusunda adeta şerbetlenmiş bir millettir. İçinden geçtiğimiz sürecin sonunda sahte bir refah içinde yaşayanlar düşünsün. Türkiye ve Türk milleti olarak biz her ihtimale ve her sonuca hazırlıklıyız. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (81)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 145306 Eylül 2020 17:17

    Abdulhamit Ülkeyi o gün yönetenler utanmadıysa ben yazarken utanmadım İHANET IMF den borç para alarak ülkeyi yönetenlerdir İHANET Bu milleti hastanede doktor ve eczanedeilaç kuyruklarında beklerken izleyenlerdir

  • Pala06 Eylül 2020 22:30

    Putin 60 türk askerini Suriye'de öldürdüğünde, bırak savaş ilanını kinayamayanlar vatan millet edebiyatı yapıyor.duduk makarnaları sizi

  • r06 Eylül 2020 12:50

    Ben kandım, kandırıldım. Aman sizler kanmayın, kandırılmayın 18 yılın özeti :D

  • Salih06 Eylül 2020 11:18

    Tum uorumlari okudum..elbette .ulkemde.haini...soysuzu.fetcu..olacaktir..ama IT ÙRUR.. kervan..yùrùr.

  • Nedim06 Eylül 2020 15:24

    Mal hasan it ürür kervan yürür!   Tamam mı?  Mal hasan oluğun  için özel olmuyorsun;  sıradan bir malsın çünkü!

  • Hasan06 Eylül 2020 12:56

    Biraz da Türkçe dersi alıp doğru düzgün yazı yazmayı öğrenebilsen...

  • Veli06 Eylül 2020 11:17

    Yunanistan ile savaş çıkma ihtimali yüzde bir bile değil, dikkatleri başka yöne çekme çabası beyhude..

  • mantık06 Eylül 2020 19:13

    O kadar  basit değil.

  • Muhakemeci06 Eylül 2020 09:28

    Miçotakisin oğlu sınırda askerlik yapacakmış. Yüksek lisans öncesi yapayım demiş. Askerlikten kaçmamış yani istese okuluna devam edebilir, yırtabilirdi. Bedelli ve ihalecilere duyurulur. Micotakis acaba binlerce liralık özel çay kahve içiyor mu halkın parasıyla ?

  • mantık06 Eylül 2020 12:26

    Merak etme takkeli soytarı  cehennemde hepinize zıkkım ısmarlayacak.

  • Bravo 06 Eylül 2020 11:06

    👏👏👏👏👏

  • Hasan06 Eylül 2020 07:49

    Ekonomi duvara vurmuş, döviz alıp başını gitmiş, milletin mutfağında yangın var, işsizlik patlamış, hemen dikkatleri başka yöne çekme adına savaş tamtamları çalmaya başlandı. Düne kadar Yunanistan Ege adalarını silahlandırıp el koyarken neden sesiniz çıkmadı, başarısızlıklarını örtbas etmek için yine ona buna posta koyup Külhanbeylik yaparak milletin milli duygularını kabartıp dikkati başka yöne çekmek derdindeler.

  • Avrupanın kölesi06 Eylül 2020 11:15

    Avrupa'da gurbet ellerde bok temizleyip buradan ahkam kesersin, memleketin güllük gülistanlık da ne işin var gurbet ellerde hıyar. Bu ülkede 20 yıldır kriz hiç bitmedi ki, ama yönetenlerin hiç suçu yok hep dış güçlerde dış güçler...

  • Avrupadan06 Eylül 2020 10:52

    Sen ne anlarsın vatandan milletten yaptığın yoruma bak hangi ülke şu anda krizde değil git bi avrupayı gör millet ne alemde size çok bile bazı şeyler haketmiyosunuz bu vatanı..yemek içmek gezmekten başka ne düşünürsünüz

  • 145306 Eylül 2020 07:14

    1990 ve 2003 arasında her ayın 25 de IMF kapısında yatardık memur maaşını ve emekli maaşını ödemek icin Hatırlayan varmı

  • Abdulhamit06 Eylül 2020 12:15

    1453 rumuzlu zat yaptığın YORUM değil kahbeligin ihaneti utan be UTAN ben çalışan biriydim hangi gün maasimizi almadık ahlaksız ADAM yukarıdaki YORUMU yaparken utanmadinmi HADI ORDAN

  • dürüst06 Eylül 2020 11:10

    ama bizim insanlar nankör işte 99 deprem yardımlarıyla memur maaşı ödediler şimdi gelinen noktaya baksınlar şimdi devletim çalışmayan işçisine bile maaş öder duruma geldi  ben reisin yerinde olsam bukadar bu nankör insanların önünde cefa yemem ama içimizde canını vatan için verecek insanlarda var gercekler acıdır kimse kabullenmek istemez aşağda yazdıklarıma sanaryo demişler inançlı olan herkes az cok bilir savaşın  zamanını allah bilir şüpesizki dünyanın sahibi allahtır

  • Nedim06 Eylül 2020 07:04

    Bu ferocu  lafına bakıp aldanmayın!  Toplasan  2 veya 3 tane it  değişik nikler ile  münafıklık  misyonunu arz ediyor.  Bunlar  öyle alçak ki her kılığa giriyorlar!  Geçenler de jet ski ile Yunanistan kaçarken Yunanlılar bunları durdurup paralarının alıyor tartaklayıp geri gönderiyor.  Türk sahil güv. görev. bunları yakalayınca biz Türküz vs. 50 çeşit yalan.

  • Nedim07 Eylül 2020 07:02

    Şu anda Türkiye yi adım adım her türlü baskı ve zorlama ile karşı karşıya bırakarak yıkıma götürmek isteyen dış güçleri görmeyip  yine Türk Hükümetini yanında olmak yerine hedef yapan şerefsizdir,   alçaktır. Muhakkak kanında bozukluk vardır.Tartışma konusu olamayacak kadar net bir konu!   Mal Hasan o malum alçaklar ile aynı potadasın!  Ne  oluğunun çok bir önemi yok!  

  • Hasan06 Eylül 2020 21:35

    Nedoş kara cahili, senin gibi düşünmeyene ya Fetö cü yada PKK li yaftası öylemi allahın geri zekalı embesili, allah fetönünde pkk nında bin türlü belasını versin ama senin gibi kara cahilleride ıslah edip uykudan uyandırsın inşallah.

  • Nedim06 Eylül 2020 15:29

    Huzeyfe  Sahabe ismi olmak ile birlikte fetocu  p..çlerin çok kullandığı kripto isimdir.   Nasıl  ağzı açık bir kırık oluğun çıktı meydana!  

  • Nedim06 Eylül 2020 12:29

    Senin gibi itlere saydırmak sevaptır.  İnsan gibi insan olsan övgü alırdın  

  • Huzeyfe 06 Eylül 2020 12:19

    AAAA NEDIM gelmiş gerçi gitmemistiki GELSİN adam çok zeki her habere bir YORUMU var çünkü aklı beyni kirada ADAM ne yapsın trol OLMAK kolay değil nedim nedim nedim😂😂😂

  • Hakaret eden onu bulur06 Eylül 2020 09:48

    Yalancıyı şeyetsinler mi lan nedim Hadi lastik bota bin Yunan adalarına çıkarma yap.

  • dürüst06 Eylül 2020 00:31

    burda nakadar okumuş cahiller var içimizdeki vatan hayini batı severler isteseniz de istemeseniz yünanistanla bizi şavaştıracaklar  bunlar 3 dünya şavasın ayak sesleri şavaş akdenizde patlak verecek ordan orta doğuya sıçrayacak istanbul 1 gün lügüne işkal olcak türkiyede gene şavaşacak imanlı insanlar olacak ingiliz ne demiş türkleri dinlerinden ve osmanlı tarihinden uzak tutun istediginizi yaparsınız türlere geçmişte bu nesil osmallı ögrenseydi hepsi birer cengaver yetişirdi ama bizde hep batı sever yetişmiş ah benim güzel ülkem batı bazı kesimi kendi gibi korkak yetiştirmi 

  • Harun06 Eylül 2020 08:31

    Tipik muaviye oğlu yezid gibi konuştun. Hz hasan Hüseyin'i aileleri ile birlikte öldürüp, peygamber soyunun kökünü kazıyıp, sonra gidip İstanbul'u almak için ilk kuşatmayı yapan Emevi sultanı gibi yani.

  • Hasan06 Eylül 2020 07:36

    Yunanistan ile savaşma ihtimalimiz yüzde bir bile değil cahil

  • Çok film izleme06 Eylül 2020 07:35

    Çok bilim kurgu izliyorsun, senorya yazma gerçeklere dön

  • ZEYREK ZEMHERİ05 Eylül 2020 23:00

    Bakiyorumda malesefe dış düşmanlarım kadar içimizde hain ve şerefsizler var.nerede ise fransanın altına yatacaklar.

  • Harun06 Eylül 2020 09:17

    Zeyrek, logar kapağını oturmuşlar ağzına.

  • Urla05 Eylül 2020 23:57

    Rezanin önüne yatanlar, herkesi kendi gibi sanıyor

  • Net man 05 Eylül 2020 21:18

    Lütfen CHP demeyelim..o Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ün partisi idi..ya şimdiki?

  • Giresunlu05 Eylül 2020 22:40

    19 yılda yapilanlar 1 selde yıkılıp gitti. Yanlış hesap Bağdat'tan döndü

  • Ertuğrul Gazi05 Eylül 2020 22:28

    Hadi be yandaş. Önce ismini Türkçe yap. Net Man ne özenti. CHP yi zerre kadar sevmezsin Atatürk'ü de sevmezsin. Sizde modadır önce barış süreci sonra terörist önce hocaefendi sonra terörist önce hain sonra büyük insan demek. Rüzgar gülü gibi dön dön. Atatürk şimdi mi tatlı geldi tabi milli edebiyatı yapıp Atatürk'ü sömürmeden olmaz. Allah sizin gibi ahlak kimseye nasip etmesin

  • Alp05 Eylül 2020 19:00

    Yazilara baktimda..NEYZEN TEVFÌK insozunu hatirladim.isgal kuvvetleri..ùlkeyi terkederken..Maalesef GELDIKLERI GIBI GITMEDILER..BITLERINI..ITLERINI..BIRDE P..LERINIÑÌ..BIRAKTILAR..ne oluyor kardesim size..ulkeniz YUNANLA savasa girdi gidecek...devletin basindakine destek olun..arkadas..yoksa sizdrmi.. ....

  • Nedim05 Eylül 2020 21:10

    Zaten önce bu itleri toplayıp bir de hapisteki fetocu   ..leri ön cepheye süreceksin ki Askerimize yazık olmasın.  

  • Albay05 Eylül 2020 20:15

    Adamsın bu sayfalardada kılıç artigi çok kimi siyasi kimi ideolojik kimi messepci bakıyor kimildan sonra bu arttı malum kurtuluş savaşında dedeleride aynısını yapmisti

  • AkTorol Ahmet Ötzbir05 Eylül 2020 18:53

    Ülkeye destek mi? kösterk mi? ergenekon, balyoz, bir çok tarikat dernek, sornadan terör örgutu olan bu abd ajanı tarikatlar... dun kanka, bugun kaka... ee ? nasıl stratejı bu. AF16 pilotlarına kadar fetocuları sokmuşlar, kim soktu ? camideki fetullah mı soktu f16 pilotu yaptı ? kademeli tek tek sorguya çekılınce, ilgili siyari zaten ortaya çıkacak neden gizlenıyor ? tbmm komiyonu feto karaştırma komisyonu kurmadı, ya ileride içimide bu hainler yeniden şımararak ülkenın zor zamanından faydalanmak isterse ? aynı durumları yenıden yaşarsak ? acilen TBMM feto terör örgutu ve örgutlenen sapkın dın kılı adı altındakı, ingiliz ve abd , israil desteklı grupların ortay açıkartılması, devle tiçin de devlet yapılanmalarının durdurulması gerekli. TBMM komisyon kurmalı. Siyasilerde gerekirse komisyona önunu ilikleyip hesap vermeli.

  • Hıyardan haydariye06 Eylül 2020 13:17

    Geçmişini bilmeyen zat, TBMM komisyonu kurulur 25 yılda kim ne soktu ortaya çıkar. Kendin gibi mekrubeye kaşık sallayanları koruyacam diye zırvalıyorsun. Kendini korkumak için millete küfürler sallıyorsun. Ne küfürler, ne yamalar, nede yıkamalar geçmişini temizlemez. TBMM bağımsız komisyonu kurulur., her parti lideri, her emekli paşa v ekomutan çıkar hesap verir. ERgenekon balyozda 400 paşa incelendi geçmişi sıcili pırıl pırıl çıktı. Demekki 25 yıl kadar geriye gitmek gerekmeyecek gibi : )) makribeciler kaçışıyor : )) Çok saldırgan tutum, çok kufur, çok hain lafı ağzına alanlar aslıdna gerçek suçlu çıkıyor. Yapılan bütün araştırmlar bu yonde :D Korkma sıra sanada gelır, Allah uzun ömür versin o gümleride görürsün... :D

  • Haydar haydar05 Eylül 2020 23:15

    Zeka özürlü aktrol rumuzlu imalat hatası bir tuğgeneral 25 yılda oraya geliyor tümgeneral 30 yılda kor ve orları saymıyorum yani bu hükümet yokken onlar ordudaydi arada gözden kaçanlar da oluyor tıpkı senin gibi feto ağızlı hain görünümlü onların bunların çocuğu bilmem anlatabildimmi

  • Balabey05 Eylül 2020 23:11

    Sen ackarnina çok yemişsin dikkat et kusturmasinlar aktrol rumuzlu dört ayaklı kimseyi tehdit etme sen bile sasirirsin

  • albay mı?05 Eylül 2020 22:26

    Ulen albay isimli imalat hatası, fabrikasyon üretim arızası.  senin f16  uçakları hain fetocu pilotları kim atadı? chp mı? iyi partimi ? abd mi israil mi ? kaç özel harekat  polisimizi şehit etmiştir o hain uçaklar helikopterleri kullanan vatan hainleri... Bunları kim soktu orduya, kim verdi uçakların helikopterlerın anahtarlarını ellerine ? sen verdisen, sende hainsin. hesap vakti gelecek. iha yaptım, zart ettim, zurt uçurdum, bunlar masal hikaye. Hataların ihmallerin ortaklıkların bedeli tek tek sorulacak. saklanacak ne iha, ne siha, ne otoban, vb vb kurtaramaz. sorularsı savcılar tek tek soracak. Türkiyeden büyük kimse yok

  • Albay05 Eylül 2020 20:13

    Hangi kapının itisin yılan zehrini kusuyorsun bu orduyu güçlendiren siha İHA kendi füze sistemlerini yapan bu hükümet değilmi beyaz et tuccari

  • Mucise Reis ;)05 Eylül 2020 18:50

    Allahdan Türk milleti 15 temmuzda siyasi yönetinilerin atamaları ve atadıklarının ayaklanması karşısında TEK YÜREK OLDU VE ÜLKESİNE SAHİP ÇIKTI. Yoksa amaç bellkisi, Askeriyeyi iptal edip devre dışı bırakıp, yabancı ülkelerin emellerine ulaşması olackamış. buda gösteriyorki Ergenekon ve balyoz kumpaslarının aslında var olan Türk milletinin Ordusunun tıpratılması bozulması ve güçsüzleşmesi imiş. Malum pkk ve ypg karşısında ordumuz gücüne güç katarak savaş ve harekat kabiliyetini on yıllardır geliştirmiştir. Yabancı içeriden komuta büyüklerini etkisiz kılıp, ordumuzu güçsüzleştirmek istedi. Türk Milleti ve atasına sadık milyonlar, hiç bir zaman bu fırsatı vermeyecektir. Türk milleti geçmişinse, tarihine, sadık olarak gelecekde daha iyi yerlere gelecektır. Umarız kananlar, kandırılanlar tarih okur aynı tataları yapmaz, bazı davaların savcısı olacaklarına, milletin hizmetkarı olurlar. 

  • Gönüllü ol05 Eylül 2020 17:33

    Burada destek atan arkadaşlar boşuna buralara yazmayın gidin gönüllü savaşa. Şehitlik Gazilik millilik edebiyatı yapan sizler samimi misiniz görelim

  • İkiniz de aynısınız zaten06 Eylül 2020 09:55

    Hamsi kafa seni, üç kuruşluk beyinle herkesi fetöcü diye suçlayarak insanları susturmaya çalışacaksın ha. Sümüklü fetönün de senin de canın cehenmeme

  • Nedim06 Eylül 2020 07:08

    Ulan şerefsiz  feto köpeği  bir de tek nik kullan!  Korkaklıktan gebereceksin neredeyse!  Teşhir edilmekten korkuyorsun! 

  • Cukkacı05 Eylül 2020 22:29

    Sorma bana Bediş direk git samimi isen

  • Nedim05 Eylül 2020 20:49

    Sana mı soracağız soytarı?

  • Mehmet 05 Eylül 2020 19:46

    Emin ol burda yazanlarin cogu cok sukur vatani icin canini verecek kisiler yazdiklarin sadece klavyeden bariz degil istersen sahit olabilirsin tabi istiyorsan bazilari can verir yuedu vatanini bayragini dalgalandirmak icin bazilari eglence derdinde para derrdinde ugrasirlar anlatabilmmi anlamadiysan ceviride yapabiliriz kac dil istersen

  • Veli05 Eylül 2020 17:32

    Buradakiki yazan aarkadaslara tavsiyem..ULKEYI YONETECEK..PARTIYE BAKALIM..KEMAL..KURNAZ...INCE..AYRANI KABARIK..C.BASKANI..ADAYI.BENIM..DIYOR.K.KILICTAR ONU BEN BILIRIM DIYOR..NE OLACAK BU..MEDYAYA 3 YIL MALZEME..CHP...DEN SOGUDUM DIYORUM..KIZIYORSUNUZ..

  • Hasan.05 Eylül 2020 17:12

    YOLUN ACIK.OLSUN..SANA KOSTEK OLAMAZLAR.. ZATEN.MUHALEFET..BIRBIRINE DUSMUS..KILICTAR..INCE..CEKISMESINI.COK IZLERIZ..GIBI..BIRAK NE HALLERI VARSA..GORSUN..IZLEYELIM .ULKEYE ZATEN BIR FAYDALARII..OLAMAZ..KIMSEDE..BEKLEMEZ.. .

  • Vatandaş05 Eylül 2020 17:06

    Ne zaman Ekonomi dibe vurur, nezaman zamanki işsizlik patlar, ne zaman ki dolar alır başını gider, işte o zaman Zavallı halkı kandıracak başka bir oyuncak bulursunuz. Ah Zavallı cahil halkım benim, uyumaya devam...

  • Baris05 Eylül 2020 17:00

    Su Chp..muhalefetine...sasmiyorum Gulùyorum..cunku..bende eskiden...oyleydim..ama..yanildimi. Anlamadim.. kizmiyorum.. Cunku..onlarda..gercegi.ve..dogrusu...bulacak..zamana birakin.beyler.

  • Koş koş05 Eylül 2020 17:27

    Hadi savaşa hadi gönüllü ol fazla tatava yapma noktalı virgül

  • AHMET ÖZBİR05 Eylül 2020 16:38

    OSMANLI'nın gerçek torunu REİS'im, ecdadımızın kanını su gibi döken İslâm düşmanı kanı bozuklardan HESAP SORMAK Allahın izniyle sana nasip olacaktır inşallah. Rabbim seni ve DAVA İNSANLARIMIZI korusun, FİTNECİLERİ BUHARLAŞTIRSIN.

  • tahsin karabulut06 Eylül 2020 15:26

    meeeee meeeeeee :-* 

  • Nedim06 Eylül 2020 07:12

    Aşağıdaki çok nikli  yolun sonuna geldin merak etme!  Sen gibi itleri teşhir etmek savaşa gitmek kadar önemlidir.

  • :)))05 Eylül 2020 22:26

    google'a fatih sultan mehmet'in torunları italya yaz , sonucu buradan paylaş ahmet

  • Sarıteke05 Eylül 2020 17:28

    Savaşa gönüllü ol. Bu sefer müslüman pontuslu kardeşlerimiz, Hristiyan Rumlarla savaşa girsin.

  • Hasan05 Eylül 2020 17:08

    Seni Maaşlı trol seni...

  • yoksul gariban05 Eylül 2020 16:24

    bedeli gariban ödüyor siyasi zengin tayfanın keyfiyerinde,

  • Vatandaş 05 Eylül 2020 16:21

    İster sevin ister sevmeyin bu hükümet dikkatleri başka yöne çekme konusunda çok çok başarılı... Düne kadar akdenizin esamesi yoktu, bugünlerde hergün akdeniz... EKONOMİ, İŞSİZLİK, YOKSULLUK ne olacak???

  • fgfghf05 Eylül 2020 17:34

    yoruma bak çay demleeeee

  • Sarıteke05 Eylül 2020 17:30

    10 senedir alıyordu neden sesin çıkmadı çakma gazi. Şimdi ne oldu baktın ekonomi kötü olunca tepki, baştan gidersem hesap sorulur hadi savaşa. Savaş hangi ayıbı örtecek ? Hadi fazla konuşma gönüllü ol savaşa git sınıra gerçek Gazi misin görelim.

  • Gazi05 Eylül 2020 16:56

    ISte size bir ANGUT yav senin..tarlani..aliyor ahmak...yarin. Evini.. alacak.. allahim. Sucumuz neyki..soyle zekalar .var...ulkemde.

  • Deniz05 Eylül 2020 16:19

    Inanin bir CHP li OLARAK biktim...bu adamin kiymetini...bilemiyoruz..diye icimden bir ses...sonucta bizim torunlarimiz..icin..ugrasiyor.. artik destek olmamiz Greek.. yoksa Benin oyum..ERDOGANA.ARKADAS...KIM.NE DERSE DESIN..ARTIK EL INSAF BE..

  • Emre05 Eylül 2020 17:15

    Hassss... Chp li olarakmış. Chp ağzıyla yazı yazan akp trolü seni..

  • belirsizlik05 Eylül 2020 16:48

    bir chp li olarak seni tutan mı var git seçimde oyunu ver.. chp ile konunun ne alakası var.. son zamlardan sonra mutluluğun artmış belli , torunların katlanarak büyüyen borçları öder mutlu mutlu..

  • Ahmak group sizi 05 Eylül 2020 16:15

    Ekonomi allak bullak oynayın oyunları unuturun millete açlığını

  • Nediş05 Eylül 2020 22:30

    Onun bunun muamelecisi dese ne dersin

  • Nedim05 Eylül 2020 20:51

    Ulan onun bunun k..eği başlatma şimdi ekonomiye!  

  • Mert05 Eylül 2020 16:02

    Bu cümlelerin arkasında duracaksanız bir muhalif olarak her zaman arkanızdayım. Ama süleyman şah türbesini isidden kaçırdığınız gibi yada rus destekli esadın askerlerimizi şehit ettiğinde yaptığınız gibi geri vites yapacaksanızda karşınızdayım.. Hadi görelim gücünüzü geri vites yapmayın desteklemeyen namerttir. Yeterki kararlı olun.

  • Asi05 Eylül 2020 15:50

    Birgunde cik ona buna satasmadan guzel seyler soylesen , surekli gerilim surekli gerilim biktik artik ya, yorulduk, ayasofya da , gumushanede cok mu dikkat ettiniz kendiniz hep baskalari succlu , siz mubarek sutten cikmis ak kasik

  • Vatandaş05 Eylül 2020 16:22

    Olurmu hiç gerilimden besleniyoruz...

  • Alp05 Eylül 2020 16:14

    ANGUT.. o zaman ver..akdenizi...birak suriye.libya..k.irak.azerbaycan..ege..denz..SUKUR SENIN ..GIBI .AHMAK. KAFALAR...AZALIYOR..ULKEDE....

  • TAMİZ KARTALGÖZ05 Eylül 2020 15:46

    CHP bu konuda hükümete net bir destek vermedi nerede ise düşmanlarımızı acaba gözmü kırptı.

  • EKRİST05 Eylül 2020 15:41

    ALLAH  hiç bir projesi ve vizyonu olmayan pısırık, ülkesini net şekilde savunamayan muhalefeti hiç bir zaman iktidara getirmesin.

  • Bir yorum05 Eylül 2020 20:54

    Aşağıdaki Kripto  Kemalin malı  eğer bir savaş çıkarsa senin gibileri  öyle savaşa giderim.  Kininden kudurmuş bu ülkeye hayır gelmez. 

  • Akmal seni 05 Eylül 2020 16:17

    Senin gibi de oynanan oyunları görmeyecek kadar mal yapmış ya ülke zaten almış cezayı....