E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Doğan'a sert yanıt---

Erdoğan'dan Doğan'a sert yanıt

Erdoğan'dan Doğan'a sert yanıt
29 Eylül 2015 - 15:54 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisine gazetesinden cevap veren Aydın Doğan'a yüklendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, işadamı Aydın Doğan tarafından kendisine gönderilen mektubu değerlendirerek, "Tayyip Erdoğan'a oradan mektup göndermene filan da gerek yok. Senin o gönderdiğin mektupların da kıymeti harbiyesi yok" dedi.

Erdoğan, "Ben bir Conrad meselesi anlatmıştım. Conrad'da bana söylediklerini anlatmıştım. Bunların hepsini inkar ediyor. Şimdi ne kadar hayırlı oldu. Bu inkar etti, bütün kirli çamaşırları şimdi her taraftan piyasaya dökülmeye başladı mı  Her şeyleri A'dan Z'ye... Bu ülkeyi, bu devleti nasıl soyup soğana çevirdiklerine dair her şey şimdi piyasaya dökülmeye başladı mı  Herkes açıklamaları yapıyor mu  Sen busun. Kimin bu ülkede dürüst, kimin dürüst olmadığına zaten bu millet şahittir. Tayyip Erdoğan yalandan en fazla kaçınan insandır. Ama siz bütün hayatınızı yalan üzerine inşa ettiniz. Şimdi de 'ben böyle demedim' diyorsunuz, işte eserleriniz ortada ve herkes çıkıp sizin nerede neler yaptığınızı, nasıl yaptığınızı ortaya koyuyorlar" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ronın29 Eylül 2015 21:53

    adam gibi gazetecilik yapsaydınız şeffaf halkınyanında,ama yetmedi zenginliğiniz ticarete girdiniz...gözünüzü toprak doyursun...gemicikler saraylar uçaklar yazlıklar kışlıklar kuşluklar .......yuhhhhhhhhhhhhhhh.i

  • nur çel 29 Eylül 2015 19:47

    Sn kasımpaşalıve kelkitli kozunuzu edirne kırkpınarda paylaşın buyrun yağlı gürese

  • xxx29 Eylül 2015 19:21

    sn RTE 4yıl öncesine aldığım maaş yetersiz geliyor diye beyanı vardı. son yıllarda bu şikayeti ortadan kalktı sanırım 2. bir iş yapıyor ki bu şikayeti yapmıyor.kendilerinden 2. işini nedir diye tüyo almak istiyoruz!!!!!

  • aslan29 Eylül 2015 17:07

    17 - 25 aralık.. 4 bakan.. 2 genel seçim ve Aydın Doğan yalancı? hıı?

  • Takıntı29 Eylül 2015 16:51

    Suçlu ise hukuk devletinin cumhurbaşkanı cezayı kendi kesmemeli.Mağdur olan yatırımcının günahı boynunuza olsun.

  • Doğan29 Eylül 2015 16:21

    Aydın Doğan suçsuz. Cumhurbaşkanı gereksiz işlerle uğraşıyor.

  • Takıntı29 Eylül 2015 16:10

    Gerçekte amaç nedir? Hisseleri bedavaya geri toplamak için en iyi yöntem bu mu?