E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan deprem paylaşımına sert tepki---

Erdoğan'dan deprem paylaşımına sert tepki

Erdoğan'dan deprem paylaşımına sert tepki
26 Ocak 2020 - 09:55 borsagundem.com

Depreme yönelik sosyal medyadaki provokatif paylaşımlar ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sosyal medyada insanı tahrik eden bazı mesajlar var ki onlar çok çok beter, berbat, ahlaksızca" dedi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (20)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hekimoğlu26 Ocak 2020 22:29

    Bazı yazılanları ben de tasvip etmiyorum ancak şu da bir gerçek ki 99 da deprem oldu bizzat yaşadım. herkes siyasi fikri partisi ne olursa olsun tek yürekti. Ülkücüsü de, sofisi de, sol görüşlüsü de kimse kimin ne olduğuna bakmazdı yardım gerekiyorsa..Gelinen noktada insanlar artık malum kesimden nefret eder halde. %50 diye ayrıştırıcı söylemler söylenirse veya halkta bizden olanlar en müslüman, en dürüst, en vatan sever, diğerleri bizden değil vatan haini gibi bir bilinç toplumda oluşturulduğu için çok şaşırmıyorum. 18 senenin iktidarının oluştuğu toplum kavramı ve toplum bilinci şu an bu.. Hiç kıvırmaya sağa sola çekmeye çalışmanın da anlamı yok.

  • k.b26 Ocak 2020 19:06

    yahu samimi söyleleyim depremi kader ölen için de sümme haşa Allah'ı suçlaması benim dikkatimi çekti. Bence ezberlemiş bir ağız alışkanlığı idi , kötü niyetli olarak söylenmedigini düşüyorum, ama ağlayan adamım sarılması dan neden irkildi onu anlamadım!!!!!. Bina kötü yapanları ve bir kira bedeli için kentsel dönüşüm onay vermeyen belediyeler hiçmi suçu yok yada bu vatandaşın bilinç sevyesini artırmak için yetkiyi elinde bulunduran kurum yetkilileri neden eğitim vermiyor. Emir çıkart çürük binalarınizi yıkıyorum, TOKİ yapsın maliyetini koysun enflasyon farkı koysun parası olamayanlara uygun kredi ile evlerini yıkıp yapsınlar. Tabi bu durum kötü can incitiyor. Bence kalıcı birşeyler yapalım insanlar ölmesin bebekler ölmesin

  • k.b26 Ocak 2020 21:58

    düşünüyorum yazmışım , yanlış olmuş düşünmüyorum

  • Pelin26 Ocak 2020 19:05

    Ateş olmayan yerde duman olmaz

  • Biz26 Ocak 2020 15:14

    İstanbul depreminin önlemini çoktan aldılar sadece sadabat kur’an kursu depreme dayanıksızmış onuda yıktılar zaten daha korkmayın diğer bütün binalar sağlammış

  • aytek26 Ocak 2020 14:21

    “Teşhis: 'Takdir-i ilahi' (Depremin bilimsel izahı yok sanki) Önlem: 'Allah tekrarından korusun' (Bizim alacağımız önlem yoktur) Teselli: 'Devlet vatandaşın yanındadır' (Sanki karşısında olacaktı) Tedavi: 'Devlet yaraları saracaktır. Türkiye'yi 35 yıldır bu siyasi meddah zihniyeti idare ediyor. Her felaketi lafla geçiştirip, yeni felaketlere zemin hazırlıyor. Ne bilimin sesine kulak vermek var lügatında, ne hırsız müteahhitten veya rüşvetçi belediyeden hesap sormak.

  • ...26 Ocak 2020 14:16

    İstanbul deprem hazırlınığınız nedir ? kaç binayı güçlendirdik, kaç bina yıkılıp, yerlerine ucuz kredili devlet destekli toki evleri yapıldı? kaç insan harabe ve hasarlı evlerden çıkartılıp yeni sıfır ve depreme güçlü evler etaşındırıldı.? özverili çalışmalarınız 25 yıldır netür değişimlere yol açtı. ne akdar güvendeyiz milletçe...teşekkürler. Gazetecilerle uçakda uçuyor ama gazetecielr bunların cevabını niye yazmıyor. merak ediyorum. soru sormak günah mı? gazeteciyim diyenler nedne sormuyor? hakkaten anlayamıyorum artık. bu soruyu soran işinden mi kovuluyor yani ?

  • Doctor.suleyman26 Ocak 2020 13:53

    Allah seni basimizdan eksik etmesin REiS en az bi 20 yil daha sana ihtiyacimiz var ulke olarak.kafirlere karsi dimdik ayakta tuttun bizi.Allah uzun omurler versin sana

  • Nedim27 Ocak 2020 08:59

    Hangi ahlaktan dürüstlükten bahsediyorsun gerzek ama?  Mazlum insanlara zulmettiği için mi dürüst oluyorlar?  Köpek karakterli seni.

  • Ama26 Ocak 2020 20:59

    Kafir dediklerin senden ahlaklı ve dürüst, kendinde küsur ara

  • Nedim26 Ocak 2020 12:30

    Allah yar ve yardımcın olsun!   Bazı aşağılıklar o kadar aşağılık ki insanların acıları üzerinden prim yapmaya kalkacak kadar alçak olabiliyor.   Bu tipler kininden ve alçaklığından şeytan denen melunun et kemik giydirilmiş haline gelmiş.  Yahu bir insan eğer insan ise her şeyi ama her şeyi olur olmaz kötüler mi?   İşte Müslüman ile Münafık arasındaki en belirgin fark ta budur!  Müslüman bulunduğu yeri gül bahçesine çevirir ya da çevirme gayretindedir. Münafık ise gül bahçesini lağım kuyusuna çevirir. Eğer fırsat bulursa kendi gideceği cehennem çukurlarından bir çukur haline getirir.

  • mtu26 Ocak 2020 16:46

    senin yularına gözüne gözlüğüne tüküreyim sohbet ortamında mı makbule sofrasında mı konuşacan depremi 

  • AHMET ÖZBİR26 Ocak 2020 13:04

    Nedim kardeşim eline yüreğine sağlık. VERMİŞSİN AYARI HAİNLERE, ŞUTLAMIŞSIN YERİN DİBİNE!..

  • AHMET ÖZBİR26 Ocak 2020 12:12

    REİS'im Allah aşkına İNTERNET'te yorum yazmanın T.C. NUMARASIYLA YAPILMASINI sağlayacak kanunî düzenlemeyi yapın, HAİNLERİN SALDIRILARINI ÖNLEYİN!.. Ey Türk Yargısı; Berna Laçin gibilerini atın içeri, sevindirin zelzelede yakınlarını kaybedenleri.

  • Arif26 Ocak 2020 19:06

    Yandaşlara peşkeş çekilen işleride açıklasınlar. Devletin parası nerelere aktarılıyor bilelim

  • ersan 26 Ocak 2020 12:09

    sayın cum hbaskanım .cumhurıyet.gastsındekı ..debrem zade bayanın VIDIYOSUNU :BİR İZLEYIN :::GERCEKLERI GÖRÜN :ELAZILI BATTANIYE :AS:BEKLIYOR ::::ÖNCELİKLİ SURIYELI DEGIL :BU VATANIN EVLADIDIR:::::::

  • Ffffff26 Ocak 2020 12:09

    Elbetteki içimiz de insanlıktan nasibini almamış olanlar, başkalarının acılarından beslenenler var. Deprem konusundan bağımsız yurt dışı kaynaklı psikolojik harp deyin kaotik ortam oluşturmaya çalışan deyin , haber siteleri, Twitter hesapları olduğunu düşünüyorum.... Barış Pınarı harekatında bunu gördük. Türk Telekoma yapılan siber saldırılarda gmrdük. Su uyusa da düşman uyumuyor

  • abdullah ALBAYRAK26 Ocak 2020 11:44

    biz cennet vatanda yaşarken kıymetini bilmeyen insanlar azda olsa çıkıyor bu deprem ülkemizin yüzde 98 nı birlik ve beraberligini bir daha gosterdı ama tabiki daha dikkatli yapılar yapılmasını istiyoruz yeter artik bu kadar ihmal

  • Bir Vatandaş26 Ocak 2020 11:15

    Başkan’ın dediğine katılıyorum ve hepsinin kodeslik olmasını da bekliyorum...

  • ...26 Ocak 2020 10:40

    Yani savcılar göreve.arkanızdayım mesajı bu. seçimlerde ne rumu kaldı, ne hırsızı, nede yolsuzlugu.. ozaman bu açıklamaları yapmamasıda ne bilim... hep yapsa huyudur delikanlılıkdandır dicem ama..  duruma ve olaylara gör eolunca samimi gelmiyor.