E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Boğaziçi açıklaması---

Erdoğan'dan Boğaziçi açıklaması

Erdoğan'dan Boğaziçi açıklaması
09 Ocak 2021 - 14:32 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Boğaziçi Üniversitesi'ndeki rektör protestolarına değindi, "Terörle bağlantılı eylemin demokrasi, fikir özgürlüğüyle uzaktan yakından ilgisi yok" dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Diyarbakır-Ergani-Elazığ Yolu Devegeçidi Köprüsü ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni'ne Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantı ile katıldı.

Erdoğan'ın burada yaptığı konuşmadan öne çıkanlar şöyle:

"Rutin bir atamayı üniversitelerimizi karıştırmak için fırsata çevirenleri hep birlikte takip ediyoruz. Terör örgütü iltisaklı kişilerin en ön safta yer aldığı bu tür eylemlerin demokrasiyle hak arayışıyla fikir ve ifade özgürlüğüyle uzaktan yakından ilgisi yoktur.

Son dönemde Avrupa ve Amerika'da yaşanan pek çok hadise ülkemize karşı sergilenen çifte standardı gün yüzüne çıkarmıştır. Terörün imasına bile tahammül göstermeyenler yıllarca bizim mücadelemizi engellemeye çalışmışlardır. ABD'de son günlerde yaşanan hadiselerde benzer tepkilere neden oldu."

Endonezya'da bir uçak daha havada kayboldu

Mahkeme, Türk Hava Kurumu'nun hacizlerini kaldırdı

Para borsaya akıyor, yeni rekorlar bekleniyor

Borsa rekor kırarken kaybettiren hisseler

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.