E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan bir meslek grubuna ard arda müjdeler---

Erdoğan'dan bir meslek grubuna ard arda müjdeler

Erdoğan'dan bir meslek grubuna ard arda müjdeler
17 Şubat 2021 - 21:12 borsagundem.com

Kabine toplantısı sonra açıklamalarda bulunan Erdoğan, çiftçilere verilen destekler kapsamında gübre ve hububat desteklerinin 2 katına çıkarıldığını müjdeledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrası tüm Türkiye’nin beklediği açıklamaları yaptı. Açıklamalarının bir kısmında muhalefeti de hedef alan Erdoğan kısıtlama döneminde yapılan yardımlar, terör, yüz yüze eğitim, yerli otomobil, milli uzay ajansı gibi konulara değindi.
ÇİFTÇİYE İKİ MÜJDE BİRDEN
Kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Erdoğan “Çiftçilerimize 2 müjde vermek istiyorum” diyerek gübre ve hububat desteklerinin 2 katına çıkarıldığını müjdeledi.
“ONLAR ÜRETMEYE DEVAM ETTİKÇE, BİZ DE DESTEĞE DEVAM EDECEĞİZ”
Erdoğan sözlerine şu şekilde devam etti: “Çiftçilerimize gübre destekleriyle ilgili 2 müjde vermek istiyorum. Gübre desteklerini %100 artışla 2 katına çıkartıyoruz. Buğday, arpa, çavdar, yulaf gibi hububat ürünlerinde desteği 8 liradan 16 liraya yükseltiyoruz. Organik ve organomineral gübre kullanan üreticilerimize desteği dekar başına 20 liraya yükseltiyoruz. İlkbahar döneminde hesaplarına yatırılacaktır. Çiftçilerimiz üretmeye devam ettikçe biz de onları desteklemeyi sürdüreceğiz.

Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası merakla beklenen açıklamayı yaptı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.