E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Beşiktaş'a tebrik, Ankara'dan kutlama yağmuru!---

Erdoğan'dan Beşiktaş'a tebrik, Ankara'dan kutlama yağmuru!

Erdoğan'dan Beşiktaş'a tebrik, Ankara'dan kutlama yağmuru!
15 Mayıs 2021 - 22:46 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Spor Toto Süper Lig 2020-2021 sezonu şampiyonu Beşiktaş'ı ve tüm Beşiktaş taraftarını canı gönülden tebrik ettiğini açıkladı. 2020-2021 sezonu şampiyonu Beşiktaş'a Ankara'dan tebrik mesajları yağdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olan Beşiktaş ve taraftarlarını kutladı.

Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Spor Toto Süper Lig 2020-2021 sezonu şampiyonu olan Beşiktaş'ı ve tüm Beşiktaş taraftarını canı gönülden tebrik ediyorum." ifadesini kullandı.



Bakan Kasapoğlu, şampiyon Beşiktaş'ı kutladı
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yayımladığı tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Süper Lig 2020-2021 sezonunda gösterdiği başarılı performansın ardından yarışı şampiyon olarak göğüsleyen Beşiktaş Jimnastik Kulübünü kutluyorum. Üç güzide kulübümüzün Süper Lig'in son haftasına kadar sürdürdüğü zirve mücadelesinde kazanan Türk futbolu oldu. Bu çetin mücadele sonucunda ipi göğüsleyen Beşiktaş'ın bu başarısında emeği geçen başta futbolcular ve teknik ekip olmak üzere yönetimi ve siyah-beyazlı camiayı tebrik ediyorum. Önümüzdeki sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil edecek olan Beşiktaş'a başarılar diliyorum."

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: 2020-2021 Sezonu Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş ve taraftarlarını gönülden kutluyorum. Çok çekişmeli geçen ve müthiş bir finalle neticelenen sezonda centilmence mücadele eden tüm takımlarımızı gönülden tebrik ediyor, yeni sezonda hepsine başarılar diliyorum.

SİYASET DÜNYASINDAN KUTLAMA YAĞMURU

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop: Spor Toto Süper Lig 2020-2021 sezonu şampiyonu Beşiktaş'ı, Başkan ve yöneticilerini, sezon boyunca ter döken futbolcularını, teknik direktör ve ekibini, bütün Beşiktaş taraftarını canı gönülden tebrik ediyorum.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun: 2020-2021 sezonu Spor Toto Süper Lig şampiyonu olan Beşiktaş’ı ve Beşiktaş camiasını tebrik ediyorum. Süper Lige katkı sunan tüm takımlarımızı ve futbol severleri de kutluyorum.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: Spor Toto Süper Lig 2020-2021 sezonu şampiyonu olan Beşiktaş’ı tebrik ediyorum.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu: 2020-2021 Sezonu Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş Spor Kulübü’nü kutluyorum.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül: Süper Lig 2020-2021 sezonu şampiyonu Beşiktaş'ı ve tüm taraftarlarını kutluyorum. Tebrikler Kara Kartal

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Tebrikler Beşiktaş. Süper Lig'de 2020-2021 Sezonu’nu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş'ı tebrik ediyoruz

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal: Spor Toto Süper Lig 2020-2021 sezonunda son haftaya kadar centilmence mücadele eden üç büyük takımımızdan Fenerbahçe ve Galatasaray’ı tebrik ediyorum. Sezonu şampiyonlukla tamamlayan Beşiktaş’ı ve tüm taraftarlarını yürekten kutluyorum

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin: Süper Lig 2020-2021 Sezonu şampiyonluğunu kazanan Beşiktaş’ı tebrik ediyor, futbolcularından taraftarına, teknik ekibinden yönetimine tüm Beşiktaş camiasını kutluyorum.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan: 2020-2021sezonu Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş’ı kutluyorum.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Süper Lig şampiyonu belli oldu. Beşiktaş’ı ve taraftarını kutluyoruz. An itibariyle, Beşiktaş camiasının salgınla mücadelenin sıkı taraftarı olmayı sürdüreceğine inanıyorum. Sevinçleri paylaşırken riskten uzak duralım.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: Tebrikler Beşiktaş. Süper Lig 2020-2021 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş’ı futbolcusundan taraftarına, tüm teknik ekibinden yönetimine yürekten tebrik ediyor, Şampiyonlar Ligi’nde başarılar diliyorum.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık: Süper Lig 2020-2021 sezonu şampiyonu Beşiktaş ’ı ve taraftarlarını tebrik ediyorum. Son haftaya kadar şampiyonluk yarışını bırakmayan Galatasaray ve Fenerbahçe başta olmak üzere sezon boyunca mücadele eden tüm takımlarımızı kutluyorum.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Pandemi etkisi altında zor şartlarda mücadele eden tüm takımlarımızı ve bu zorlu mücadele sonunda 2020-2021 Süper Lig şampiyonu olan Beşiktaş’ı yürekten kutluyorum.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener: Süper Lig 2020-2021 Sezonu Şampiyonu Beşiktaş'ı, futbolcularını, teknik heyetini ve tüm taraftarlarını tebrik ediyor, Önümüzdeki sezon Avrupa’da ülkemize başarılar kazandırmasını diliyorum...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: Tebrikler Beşiktaş. 2020-2021 Sezonu Süper Lig Şampiyonu olan Beşiktaş yönetimini, teknik heyetini, futbolcularını ve taraftarlarını canı gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

Beşiktaş'ın kasası dolacak: 600 milyon TL

Süper Lig'de son tablo... İşte küme düşen 4. takım

 Süper Lig'de şampiyon Beşiktaş

Galatasaray, GAL Fan Token'dan 50 milyon getiri sağladı

4 büyüklerin pandemi zararı 850 milyon

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.