E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem​Erdoğan'dan Berkin için şok ifade---

​Erdoğan'dan Berkin için şok ifade

​Erdoğan'dan Berkin için şok ifade
14 Mart 2014 - 20:25 borsagundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep mitinginde Berkin Elvan'la ilgili çok sert konuştu

Erdoğan: "Geçenlerde İstanbul'da bir cenaze yaşandı. Maalesef terör örgütlerinin içine aldığı, terör örgütlerinin içinde ne yazık ki yüzü poşulu, eline sapan verilmiş, cebinde demir bilyelerle olan bir çocuk orada maalesef bir biber gazına muhatap oluyor. Polis, orada yüzü poşulu, elinde sapanla, demir bilyeleri savuran o kişinin kaç yaşında olduğunu nereden ayıracak? Ama bu Kılıçdaroğlu her zamanki gibi yalanını söylüyor, 'ekmek almaya giden çocuk' diyor. Dürüst ol, dürüst. Ne ekmek alması ne alakası var?"

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları

"Kendilerinden olmayan polisi, askeri, bürokratı  dinleyecek kadar hainler. Onun için ben polis kardeşlerime sesleniyorum. Silahlı kuvvetlerdeki kardeşlerime sesleniyorum. Kesinlikle bunlara bulaşmayanları tenzih  ederek sesleniyorum. Aman dikkat diyorum. Aman dikkat diyorum. Hatta şu anda  ittifak yaptıkları malum partiler, onları da dinliyorlar, dinlediler. Bunlar iki  yüzlüdür. Güvenilmezdir."

"Geçenlerde İstanbul'da bir cenaze yaşandı. Maalesef  terör örgütlerinin içine aldığı, terör örgütlerinin içinde ne yazık ki yüzü poşulu, eline sapan verilmiş, cebinde demir bilyelerle olan bir çocuk orada maalesef bir biber gazına muhatap oluyor. Polis, orada yüzü poşulu, elinde  sapanla, demir bilyeleri savuran o kişinin kaç yaşında olduğunu nereden ayıracak?  Ama bu Kılıçdaroğlu her zamanki gibi yalanını söylüyor, 'ekmek almaya giden  çocuk' diyor. Dürüst ol, dürüst. Ne ekmek alması ne alakası var?"

"Çok enteresan, annesi 'Evladımın katili başbakan' diyor. Ben evlada sevgiyi, muhabbeti bilirim ama sizin evladınızın mezarına karanfil ve demir bilyeler atışınızı pek anlamadım. O demir bilyeleri niçin atıyordu mezarına? Neyin mesajını veriyorsun"

"Burak Can'ın babası ortam iyice gerilmesin diye ne  yapıyor? İstanbul Kasımpaşa'daki o cenaze namazından sonra alıyor yavrusunu  Giresun Alucra'ya götürüyor, memleketlerine. Orada defnediyor. Bu da baba. Ama bu  kalkıp da öyle bir beyanda bulunmuyor. 'Ülkem gerilmesin' diyor, 'vatan sağolsun' diyor, 'ben bu acıya katlanacağım' diyor. Buyur, kim gerilimden yana, kim  barıştan yana?"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (17)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cevval15 Mart 2014 02:10

    bir memlekete gidiyor kürt kardeşlerim, bir memlekete gidiyor türk kardeşlerim, birine gidiyor kürtlerin hakkı yendi, diğerine gidiyor bunlar terörist. birinde ülkücüleri över diğerinde dindarları. yahu sen ne ayaksın arkadaş? para, koltuk için yapmayacağın şey, söylemeyeceğin yalan yok. başkanlık hayalin suya düştü ya değme keyfime, gerçek yüzün açığa çıktı :)

  • hacı15 Mart 2014 01:59

    kendi çocuğu ile elele ülkeyi soymuşlar ama terörist değiller, vatan haini değiller, garibanın 14-15 yaşındaki toy cahil çocuğu ise terörist

  • vatansever15 Mart 2014 01:46

    Türkiyedeki en büyük sorun eğitim politikasıdır hala da devam ediyoruz vede tehlike gün geçtikçe maalesef büyüyor. çocuklarına bayrak vatan devlet sevgisini , iyi, dürüst vatandaş olma bilincini öğretmelisin. sen sahip çıkmazsan başkaları istedikleri gibi bu çocukların beyinlerini yıkar .

  • SERKAN15 Mart 2014 01:14

    BERKİN DHKP-C İÇİN ÖLDÜ...BURAK BU VATAN VE DİN DÜŞMANLARINA KURBAN VERİLDİ...

  • olgun15 Mart 2014 00:30

    artık çocuk ölmüş rahat bırakın ruhu rahat olsun örgüt hala kullanıyor be yazık

  • haram başçalan15 Mart 2014 00:20

    dünyaya kazık çakacak değilsin ya müşrik, paraya tapan

  • haram başçalan15 Mart 2014 00:19

    sahtekarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

  • haksızlık15 Mart 2014 00:14

    Durum gercekte buysa, sn basbakana büyük terbiyesizlik ve haksızlık yapılıyor

  • selim ileri15 Mart 2014 00:08

    PKKlıları masumlaştıranlar 15 yaşında 15 kilo ölen ölmeden 260 gün can çekişen bir inasan bunları demek ne kadar doğru ...üzülüyorum vatanım adına ülkem adına ...burakların katilini bul önce şehit edebiyatı yapacağına kim öldürdü 22 yaşındaki körpe gencimizi devlet önce katili bul sonra Berkini dışla Burakı sahiplennn

  • Raks14 Mart 2014 23:34

    Karıştır, karıştır'ki belki paçayı kurtarırsın.

  • T.C AKIN14 Mart 2014 22:56

    KUNDAKTAKİ BEBEKTENDE ÖDÜ KOPAROLDU HIRSIZIN BIRAK 15 İNDEKİNİ

  • flamenco7214 Mart 2014 22:40

    Demek ki ölümüne sebep olan şahsı biliyosunuz Sn Başbakan..Lütfen adalete teslim ediniz.. """Maalesef terör örgütlerinin içine aldığı, terör örgütlerinin içinde ne yazık ki yüzü poşulu, eline sapan verilmiş, cebinde demir bilyelerle olan bir çocuk orada maalesef bir biber gazına muhatap oluyor.""Bunu nereden biliyorsunuz

  • Vatandaş14 Mart 2014 22:38

    Başbakan kendisini boşuna yoruyor, aldığı rüşvetleri örtbas etmesi mümkün değil.

  • melisa14 Mart 2014 22:16

    sokaklara bakarsanız kimin kin ve nefret içinde oldugunu milletin malına canına dükkanlarına zarar verenler cokmu seviyorsunuz

  • helal başbakım14 Mart 2014 22:03

    yürü be. kim tutar seni. dik dur bu katillere bizleri ezdirme. senin bu yönünü seviyoruz. katilleri cezasız bırakma. burakcan ın hesabını sor bunlardan.

  • kim14 Mart 2014 21:01

    kindar başbakanımızın içindeki kin hiç bitmiyor etrafınada kin bulaştırmaya çalışıyor ama Türk milleti bu tuzağa düşmez..

  • sorun14 Mart 2014 20:59

    Başbakanı danışmanları ne hale getirmiş. Çok yazık