E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan dolar bozdurun çağrısı---

Erdoğan'dan dolar bozdurun çağrısı

Erdoğan'dan dolar bozdurun çağrısı
26 Mayıs 2018 - 15:22 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurum'da seçim çalışmalarına başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran seçim startını Erzurum'dan verdi. Erdoğan, "Rusya'dan aldığımız doğalgazda yüzde 10.25 indirimde mutabakata vardık. Ülkemize 1 milyar dolar ödeme yapılacak" dedi. Vatandaşlara döviz ve altınlarını Türk lirasına çevirmesi çağrısında bulunan Erdoğan, "Yastığının altında doları, Euro'su olan kardeşlerim gidin paranızı yerli paraya yatırın. Bu oyunu hep beraber bozacağız. 28 gün sonra ülkemizin kaderi değişecek" diye konuştu. Almanya'nın HDP'ye miting izni verilmesini eleştiren Erdoğan şunları söyledi: "Avrupa'da PKK terör örgütünün, PYD'nin, YPG'nin ön kuvveti durumunda olan HDP'ye meydanlar miting yapma müsadesi veren yönetimler, AK Parti'ye müsaade etmiyorlar. Neden, ne kadar engellersek, o kadar iyi diyorlar. İsteseniz de, istemeseniz de, Bosna Hersek size yetti. Dadaşlar size yeter."

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu. Erdoğan'ın konuşması özetle şöyle: "Dedik mitingimize nereden başlayalım, bundan önce olduğu gibi Erzurum'dan başlatalım. Buradan kardeşlerime sevgilerimi, sayglarımı yolluyorum. Dadaşlar sizin Allah'ınıza kurban. Tanklarla, tüfeklerle milletimin üzerine gelene 15 Temmuz'da milletimiz gereğini yaptı. Şimdi, 24 Haziran'a güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz. Güçlü Meclis için hazır mıyız? Cumhur İttifakı, AK Parti ve şahsımı desteklemeye hazır mıyız?

AVRUPA'YA SERT SÖZLER

Avrupa'da PKK terör örgütünün, PYD'nin, YPG'nin ön kuvveti durumunda olan HDP'ye meydanlar miting yapma müsadesi veren yönetimler, AK Parti'ye müsaade etmiyorlar. Neden, ne kadar engellersek, o kadar iyi diyorlar. İsteseniz de, istemeseniz de, Bosna Hersek size yetti. Dadaşlar size yeter. Vakit birlik vakti. Unutmayın yaparsa yine AK Parti yapar. İnşallah sizlerin desteği ile irade, erdem ve cesaret ile Türkiye şahlanacak. Hiç endişeniz olmasın. Erzurum, bizim Anadolu'daki güzel başlangıcımızın anahtarıdır.

'TERÖRİSTLER ERZURUM'A MUSALLAT OLMAK İSTEDİ AMA TUTUNAMADILAR'

İl kongremize geldiğimizde, Erzurum'un bizim için ne anlama geldiğini anlatmıştım. Erzurum kurucu şehir olması nedeniyle, birçok saldırıya ve işgale maruz kalmıştır. Budan 180 ve 190 yıl önce işgal, 1 asır önce de Sarıkamış'ın acısıyla kavrulmuştu. Ama Erzurum her zaman ayağa kalkmayı başarmıştır. Kazım Karabekir Paşa'nın sağladığı sukunet burada hala sürüyor. Bir ara teröristler Erzurum'a musallat olmak istedi, ama tutunamadılar. Dadaş'ın olduğu yerde hiç terörist olabilir mi? 24 Haziran öncesi buna çok dikkat edelim. Dadaşlar, 24 Haziran'da 6'da 6 yapmaya hazır mıyız? Gece gündüz, durmak yok, yola devam. Kardeşlerim, askerimiz,jandarmamız, polisimiz, güvenlik korucumuz ile teröristlere dağları, ovaları dar ediyoruz. Cudi'de, Gabar'da Bestler-Dereler'de biz varız. İnlerine girdik, inlerine. Onlar kaçıyor biz kovalıyoruz. Afrin'de etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4 bin 475 oldu. Kuzey Irak'ta etkisiz hale getirilen 414 oldu. Bunu biden siz istiyorsunuz, şehidimizin kanı yerde kalmasın diyorsunuz."

GÜVENLİK KORUCU ÜCRETLERİNE ZAM

Ben size diğer adaylar gibi gelip huzurunuzda palavra mı atayıp atmam. Biz bugüne kadar hiçbir zaman ne aldatan olduk ne aldanan olduk. Biz yapılanı her zaman yapıyoruz, yapmaya devam ederiz. Son dönemde terör örgütünün güvenlik korucularımızı hedef alması boşuna değil. Güvenlik korucularımız terörle mücadele daha etkin görevler üstleniyor. Gerekli şartlara sahip güvenlik korucularımızın bir kısmını uzman erbaş olarak da değerlendiriyoruz. Şimdi güvenlik korucularımızın ücretlerinde 135 liralık daha iyileştirme yapıyoruz. Bu sabah evden çıkarken torunuma dedim ki: Eymen RABİA'yı göster dedim. Bak evde Eymen hazır. Sizde hazır mısınız? Tüm Batı duysun. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet.

'O BİSİKLETE BİNMEYE DEVAM ETSİN'

Çıkmış bir tanesi diyor ki ben araba üretmem. Benim için de diyor ki 20 yıl geriden takip ediyor diyor. O bisiklete binmeye devam etsin. Kardeşlerim öbürü de kalkmış ben Kanal istanbul'u yaptırmayacağım diyor. Siz zaten 24 Haziran'da benim aziz milletim kime yürü diyeceğini biliyor. Yatırım yapmadan istihdam olur mu? Muasır medeniyetler üzerine çıkmak olur mu? Onlar isteseler de istemeseler de biz eğitimde, sağlıkta, adalette, emniyette adımları attık mı? Ulaşımda, enerjide adımları attık mı? Dış politikada güçlü iradeyi ortaya koyduk mu?

RUSYA'DAN ALINAN DOĞALGAZDA İNDİRİM

Bir müjdeyi daha paylaşmak istiyorum. Rusya'dan aldığımız doğalgazın fiyatında indirim talep etmiştik. Bu talep karşılanmayınca uluslararası tahkime başvurmuştuk. Uzun müzakereler sonunda Rusya ile bu ülkeden aldığımız doğalgazda yüzde 10.25 fiyat indirimi konusunda mutabakata vardık. 2 yılda aldığımız doğalgaz için ülkemize indirim farkı olarak 1 milyar dolar ödeme yapılacak.

'BU İŞ USTALIK İŞİDİR'

Bu iş ustalık işidir. Biz çıraklığı belediye başkanlığında yaşadık, kalfalığı başbakanlıkta yaşadık, ondan sonra ustalık dönemi başladı. Cumhurbaşkanlığı sürecinde de bunu yaşadık, devam ediyoruz. Şimdi diyoruz ki usta yola devam ediyor. Güçlü Meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye hedefinin ışığı İnşallah Erzurum'dan yükselecek. Biz ışığı yükseltmeye çalıştıkça birileri de söndürmeye çalışıyor. Bizi bölemeyeceksiniz, parçalayamayacaksınız.

'SEÇİM KAZANACAKLARINI SANIYOR'

Ana muhalefetin adayı çıkmış yerli otomobilden Kanal İstanbul'a kadar ne kadar proje varsa hepsini iptal edeceğim diyor. Dikkat ediniz Türkiye için hiçbir şey vaad etmedikleri gibi yapılacak işleri engelleyerek seçim kazanacaklarını sanıyor. 2023'e kadar Türkiye'yi iki kat daha büyütmeyi hedefliyoruz. Almanya'da otomobil fabrikasına olan hayranlığını dile getirip yerli otomobile karşı çıkıyor. Bu ne gaflet! 28 milyar dolar biz otomotiv ihracatından elde ediyoruz. Bu ne cehalet. Tesisleri gez! Gör bakalım Türkiye neler yapıyor. Yerli marka otomobilimizin önümüzdeki yıl prototip hazır olacak. Elektrikli ve sürücüsüz otomobili hedefleyen bir projeyi ilkel bulanın bilhassa kendisi ilkeldir. Bunlar cami bulsa cami fabrika bulsa fabrika yıkar. Enkaz vaat edenlere cevabımızı yatırımlarımızla vermeye devam edeceğiz.

'DOLARINIZI AVRONUZU TÜRK LİRASINA ÇEVİRİN'

Bu ara birileri ülkemize çöreklendi, Gezi'de olduğu gibi. Faiz lobisi üzerimize yükleniyor. Boşuna yüklenmeyin, avucunuzu yalayacaksınız. Yastığının altında doları, Euro'su olan kardeşlerim gidin paranızı yerli paraya yatırın. Bu oyunu hep beraber bozacağız. 28 gün sonra ülkemizin kaderi değişecek. Sizlere farklı bir şekilde seslenmek istiyorum. Güçlü meclis için güçlü hükümet için güçlü Türkiye için yola devam diyor muyuz? 2023 hedefleri için vakit birlik vakti diyor muyuz? 2053 ve 2071 için vakit Türkiye vakti diyor muyuz?

'BU OYUNLARI BOZMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ'

Parti için verdikleri mücadeleyi Türkiye'nin geleceği için vermiyorlar. Siyaset mühendisliği hesaplarına öyle dalmışlar ki pusulayı iyice şaşırdılar. Bir bakıyorsunuz 15 milletvekilini paketleyip başka partiye postalıyorlar. Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı yapan kim? Şayet Erdoğan oradan inecekse bunu yapacak olan da millet. Bu oyunları daima milletimizle bozduk, bozmaya da devam edeceğiz. 24 Haziran'da da aynısı olacak. Erzurum, 24 Haziran'da yapmak değil yıkmak için gelenlere cevabını veriyor muyuz? Ayak oyunlarıyla ülkeyi teslim almaya çalışanlara günlerini gösteriyor muyuz? Aslı dururken karikatürünü öne sürenlere dersini veriyor muyuz?

'ÇOK KISA SÜREDE KUR BALONU SÜRECEK'

7,4 büyüme oranıyla dünyanın bir numarası olduk. Biz George'un Soros'un değil, Allah'ın kuluyuz. Biz içimizdeki alçakları temizleyip daha da güçlenerek yolumuza devam edeceğiz. Fırat Kalkanı ile Zeytin Dalı ile terör zincirini paramparça ettik, etmeye de devam edeceğiz. Baktılar Türkiye'yi dize getiremiyorlar bu kez ekonomik savaş ilan ettiler. Yatırımcıları korkutmak için olmadık oyunlara başvuruyorlar. 36 milyar dolarla bu işe girdik ama şimdi 161 milyar dolar ihracatımız var. Nereden nereye geldik. Bu yıl sonu itibarıyla 40 milyon turist alacağız. Türkiye'nin varlıkları borçlarının çok çok üstünde. Açıkladığımız her müjdenin kaynağı hazır. Dövizdeki oyunları da kısa sürede boşa çıkaracağız. ey finans sektörü, yatırımcımıza bu tür manipülasyonlar yaparsanız bedelini ağır ödersiniz. Yerli ve milli olmak demek paramıza sahip çıkmak demektir. Milletinden ricam paranıza sahip çıkın. Paralarını dolara Euro'ya yatırmayın. Çok kısa sürede kur balonunu söndüreceğiz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (54)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • R.27 Mayıs 2018 08:13

    Sasali ifdar yemeleri yiyin bir masadan kalkin birine oturun hey babam hey

  • Burak 27 Mayıs 2018 07:16

    Yine ağırlıklı iç Anadolu olmak üzere hep yerli küçü yatırımcıyılar mı toplamış doları? Daha önce yine dış mihrak dış mihrak demiştiler ama merkez bankası işlem yapanlar hep yerli ve çok büyük oranda küçük hesaplar şeklinde zıt açıklama yapınca fırçayı yemişti :) A

  • İsmail27 Mayıs 2018 03:41

    16 YILDIR ÜLKENİN BASINDASIN YAPCANI YAPDIN ALHAL RAZI OLSUN KÖSENE ÇEKİLME ZAMANIN GELMEDİMİ BENCE YORGUNSUNUZ DİNLEMENİZ GEREK ÜLKEMİZ İÇİN HAYIRLI OLCAK

  • Yuhhhh27 Mayıs 2018 02:41

    Bozdurun Rris Man adasına dolar gönderecek ucuzdan alıp.Hadi Reise bi dolar.Bozdurun Reis emrediyor.Arkadan vermeyen kalmasın,Mana bir iki!

  • yılmaz27 Mayıs 2018 02:32

    kaddafiyi saddam hüseyini dinlemeyen halkı şimdi inim inim inliyor,o günlerinin mumla arıyor,ne oldu abd ve avrupa demokrasi ve özgürlük getireceğiz diyince gerçek sandılar,nerde güçlü bir iktidar varsa hep yolsuzluk ve insan hakları ihlali gibi basit oyunları her zaman tutuyor ya ben en çok ona yanıyorum ,o kadar safız ki başka enstrüman geliştirmeye bile gerek duymuyorlar ,bari iran kadar birlik olalım şunları kendimize güldürmeyelim

  • recai27 Mayıs 2018 11:36

    kaddafi ve saddam acımasız birer katildiler. hiçbir müslüman o zalimlerle birlikte haşrolmaz istemez. Reisi o melunlar ile bir tutman büyük saygısızlık

  • Bir de böyle bak27 Mayıs 2018 11:08

    Kaddafi saddam esad kendi halkına zulmetmeseydi, diktatör olmasaydı, adil olsaydı iç savaş çıkar mıydı ? Kaddafi, saddam, mubarek ülkesi için eğitimi, bilimi , üretimi geliştirmedi. Halkı kontrol edeceği şekilde cahil bıraktı. Güvenlik güçlerini, yandaş beslenen kesimi yanına aldı haklı itiraz edeni ise ezdi. Medyayı susturdu, devleti kendine bağladı.

  • Fevzy27 Mayıs 2018 02:19

    Her geçen gün saadetimiz artsın inşaallah

  • sinyor27 Mayıs 2018 00:33

    tl nin bukadar erimesi devaluasyon demektir demek ki bizim ekonomi tirt adamlar istedikleri operasyon yapiyor elimizden birsey gelmiyor kktc bile tl yi birakabilirim dedi reis ingiltereye gidip elizabeth in onunde egilmesi bana koydu.reise yakismadi

  • ALİ YILDIZ26 Mayıs 2018 23:47

    Vallahi de billahide yok, olsa dükkan sizin...

  • TL ci26 Mayıs 2018 23:05

    Üç kuruş para için vatan satılır mı. Emperyalistlerin bölge ve ülkemiz üzerinde yaktıkları ateşe bir odun da sen taşırsan burda kaybeden yine biz oluruz .Onda var , önce onlar bozdursun diyerek kendi sorumluluğumuzu savamayız.

  • yunus26 Mayıs 2018 22:58

    Dolarınızı satın dediniz. millet 3.40 tl den dolar sattı. Şİmdi dolar 5 tl olmuş hala dolarınızı satın diyorsunuz. dolarını 3.40 tl den satanlar pişman. Hem milli para kullanalım diyorsunuz hem de köprü sözleşmelerini dolar ile yapıyorsunuz. Bunun neresi milli ?

  • Ziya26 Mayıs 2018 22:51

    Dollar alanın eli yanar denmişti,3lerden bozdurdum,zarar ortada

  • Kadir yildirim26 Mayıs 2018 22:43

    İdda ediyorum Tüm halk tl ye geçse usd yi 1 günde 7 yaparlar.. tek care basiretli ve işten anlayan Ekonomistler. . TL yi lanet olası foreksten cikarmszsaniz yapacak hiç bir şey yok... sen 1 koyuyorum adam 1 e 100 kaldıracak yapıyor. .. nasıl savasacaksin. Bunu şimşekleri jöleli de zeybekcude artık görsün. Vatanımız seven bir insanım canımız yanıyor artık bir diriliş bu işten anlamayanlari alarak anlayan hak eden insanlara vermek. USD dem yok ama bu ekonomistlerin rahatlığı hasta ediyor insanı. Zeybek bey. USD 4 olunca başarılı mi oluyosunuz. . Başarı bunu. .. Allaha havalecediyorum. 10 günde bu kafayla usd 6 ve 7 olur...

  • Cenk26 Mayıs 2018 22:17

    asil kendi mal varliklarini satsinlar halkta zaten yok

  • Cengiz26 Mayıs 2018 22:05

    Vay be koca reis, sen avuç açacak adam mıydın, gerçekten inanamıyorum. Öyle zannediyorum ki iktidar için hileden başka şansımız kalmadı artık.

  • Yalancısın27 Mayıs 2018 15:01

    Şimdi de habire ithal mal aliyoruz, hem de daha çok borcumuz var, geleceğimiz de satıldı. Daha büyük batıyoruz, satacak mal da kalmadı

  • Hile sizin işiniz26 Mayıs 2018 22:51

    IMF ye avuç açanları, kuyruk kıstırıp tir tir titreyenleri hatırlar mısın? Dışardan ithal ekonomi bakanı getirildiğini zaten bilmezsin.

  • Sedat26 Mayıs 2018 21:34

    millet vatannı sevenle tuzak kuranı çok iyi anlııyor sn Devlet Bahçelinin bugün söylediği gibi küçük hesaplarla doları ayağımıza dolaştırmak isteyenler var bunlar vatan hainidir

  • Bika26 Mayıs 2018 21:16

    Erdoğan, 2001 yılında verdiği mal beyanında diğer varlıklarının yanında 340 bin ABD doları ve 130 bin Alman Markı var. 2001 krizinde neden yerli ve milli olmamış.

  • Kadir yildirim26 Mayıs 2018 22:39

    2008 de 1.16 idi usd...

  • Murathan 26 Mayıs 2018 21:02

    Şu havuz sermayesi yurt içi yırt dışı hesaplarında ne kadar doları var acaba? Son zamanlar ne kadar alım yapmışlar acaba? Şehzadelerin hesaplarında ne kadar döviz birikmiş acaba

  • serkan26 Mayıs 2018 20:58

    3.5 lardan bozdurun dediklerin 4 lerden tekrar aldi millet zararmi etsin

  • Hakan26 Mayıs 2018 20:58

    Eyvah eyvah rezilliğe acizliğe bak bu kadar sattın bu kadar borç aldın son üç kuruşta gözün varr arkadaşlar bak diyorum ya altın ya dolar bankada tutmayın sakın bunlar kendi cemaatlerini zenginleştirip halkı fakirleştiriyorlar !!! BANKADA PARA TUTMAYIN HESAPLARA EL KOYUCAKLAR

  • Gerçek26 Mayıs 2018 20:54

    Dolar bazında milli geliri üç kat falan artırdık tekerlemesi yapıp duruyorlar. PEKİ niye asgari ücret ile diğer maaşlar dolar bazında gerilemiş. Bu nasıl milli gelir artırmak, kimin milli gelirini artırmışlar?

  • Bankacı26 Mayıs 2018 20:52

    Bu merkez bankası yönetim dolar toplayan hesaplarım istatiğini bşr açıklamasada görsel? Bu kadar dış mihrak edebiyatından sonra bu açıklanmalı. Daha önceki merkez bankası yönetimi açıklayıp forma yeşimi için mi

  • Erman 26 Mayıs 2018 20:49

    vatandaşa bozdurun diyor ama İtalya’ya veya diğer ülkelere giden dolarlara ne demeli?

  • Okie Dokie26 Mayıs 2018 20:49

    5 TL olunca bozacağım söz.

  • Önce Sarayı ekonomiye kazandırmak gerekir26 Mayıs 2018 19:54

    Gariban halkın 3-5 kuruşluk kefen parasını ekonomiye kazandırmaya çalışan ve belli ki başka çaresi kalmayan bir lideri dinliyorum şu anda. Aile Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’ nın 5 yıldızlı otellerdeki lüks otellerdeki devlet parası ile verdiği iftar yemeklerini engellesek ekonomiye faydamız çok daha fazla olacaktır diye düşünüyorum.

  • Fatih 26 Mayıs 2018 19:27

    Sen bozdur sülalem bozdurdum eminim düşer.bende cent bile yok...

  • İhlas a kayyum26 Mayıs 2018 19:23

    Dolar bozdurun ki alttan alalım

  • ahmet26 Mayıs 2018 18:42

    dolar yok ki, olanı da tencerede kaynıyor, ithal et ithal fasulye , ithal soğan sarımsak. elimizdeki dolar bu malesef

  • veznedar rıfkı26 Mayıs 2018 18:37

    dolarları bozdurdum,,etherhium a yatırdım,,çok düştü.

  • ender26 Mayıs 2018 18:35

    bi kuruş dolarım yok,,tl ye güveniyorum,,,herkes böyle yapsa,,dolar düşer.

  • misafir26 Mayıs 2018 18:12

    siz ve paralari dagittiklariniz dolarlarinizi bozun, ama “gerçekleri yansirmayan” dolar kurundan degilde 3.80 den bozdurun. zaten dolar 4’e geriler. sorun kalmaz. halkin yakasini birakin artik.

  • Nasıl güveneceğiz 26 Mayıs 2018 17:51

    3.40/3,50 den bozduranlar bin pişman.Simdi aynı seneryo tekrarlanıyor.

  • İrfan ofluoğlu26 Mayıs 2018 17:46

    Biz döviz hiç almayoruz,türk milleti elini dövize sürmesin,milli para tl

  • erol g.26 Mayıs 2018 17:42

    ET-PİRİNÇ-KURU FASULYE-BARBUNYA-MERCİMEK-NOHUT-PİRİNÇ-CEP TELEFONU-BUZDOLABI-TELEVİZYON-ÇEŞİTLİ EV/MUTFAK GEREÇLERİ-OTOMOBİLLER İTHAL EDE EDE NE CEPTE/YASTIK ALTINDA NE DE MERKEZ BANKASINDA DÖVİZ KALMADI

  • By Kemal 26 Mayıs 2018 17:36

    Yeter yeter bıktırdınız hep aynı hikaye hep aynı senaryo

  • Neidm26 Mayıs 2018 18:57

    Ne aynı senaryo? Gözünü açmazsan görürsün senaryoyu! Burnunun dibinde pkk itlerini besleyen güç ekonomik olarak her türlü enstrümanda maniplasyon yapmaktan neden çekinsin?

  • Heyhat26 Mayıs 2018 17:35

    Bence reis başta kalacak. Tüm yabancı yatırımcılar yavaş yavaş kaçacak. Ekonomi daha kötüye gidecek

  • Uyanalım 26 Mayıs 2018 17:27

    16 yıldır dinliyorum, herkes bizi kıskanıyor tüm arguman bu

  • kubilayhan26 Mayıs 2018 17:09

    Dolarım yokki.Asıl size sormalı niye bozdurmuyorsunuz diye?Dplar çıksın diye elinden geleni de ardına koymadın:Neden?ANlyamadım?Resmen ÜLKEMİ batırmaya çalışıyorsun.

  • Dolar bizde yok26 Mayıs 2018 17:06

    Doları miz yok ama yükseliyor

  • Ahmet26 Mayıs 2018 17:01

    Ne yazıkki 2.90 lardan dollar bozdurmuştum

  • Dadaş26 Mayıs 2018 16:15

    Nasıl şahlanacağız anlayamıyorum reis, dolar=5 TL, benzin 7 TL yi geçti, asıl felaket seçim sonrası bekleniyor.

  • Atıs serbest26 Mayıs 2018 22:20

    Salla salla benzin 7 yi geçmiş .

  • #TAMAM 26 Mayıs 2018 16:13

    SN.MUHARREM INCE' NIN HACATTEPE ÜNİVERSİTESİ NI ZİYARET ERMESİNE MÜSAADE ETTİ DİYE DEKANI GÖREVDEN ZORLA İSTİFA ETTİRİLMESİ NE KADAR DEMOKRATİK BIR DAVRANIŞ DEĞIL MI.

  • ....26 Mayıs 2018 19:43

    Cerrahlardaydı galiba

  • Ne acı 26 Mayıs 2018 15:51

    Iktidarda olan bir partinin Avrupada itibarının olmaması.

  • yılmaz27 Mayıs 2018 02:28

    itibarı olmayan,adaletsizlikte ve ırkçılıkta 2.dünya savaşı öncesine dönen avrupanın mı itibarı?cezayirde 2 milyon insanı katleden fransanın itibarı mı?,sömürgelerinde katliamla anılan hollandanın mı itibarı?avrupa birliğinin ömrü 4-5 yıl akıntıya kürek çekiyorlar,denge doğuya kayıyor.

  • Gel geç26 Mayıs 2018 15:30

    Virüs güçlü bünyede tutunamaz derdi reis. Demek ki bünye zayıf herkes bizimle oyun oynuyor.

  • Mavi kırmızı26 Mayıs 2018 17:25

    Biri metine matrix hapı versin yalanla gerçeği ayırtedemiyor

  • Metin26 Mayıs 2018 16:23

    Virüs türkiye dusmanlarinin beyninde