E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan AK Parti'den ayrılanlarla ilgili açıklama---

Erdoğan'dan AK Parti'den ayrılanlarla ilgili açıklama

Erdoğan'dan AK Parti'den ayrılanlarla ilgili açıklama
23 Ağustos 2019 - 19:10 borsagundem.com

Erdoğan, "Bu kutlu çatının altından ayrılanların hiçbirinin esamesi şimdiye kadar okunmamıştır, şimdiden sonra da okunmayacaktır" dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 18. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen resepsiyonda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(AK Parti) Bu kutlu çatının altından ayrılanların hiçbirinin esamesi şimdiye kadar okunmamıştır, şimdiden sonra da okunmayacaktır." dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkeye demokraside ve ekonomide Cumhuriyet tarihindeki en büyük atılımı AK Parti yaptırmıştır." diye konuştu. 

Erdoğan, "AK Parti, ancak kendisi gibi olmaktan çıktığında misyonunu kaybeder. Tıpkı bu çatının altından ayrılanlar gibi milletle irtibatını kaybederek yolunu şaşırdığı gün AK Parti'nin de vadesi dolmuş demektir." değerlendirmesinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hafıza kayıtlarımızın içinde olanları da vakti geldiğinde milletimizle paylaşacağımızı şimdiden burada söylüyorum. Bu kayıtların içerisinde çok şeyler var. Kim kimdir bunları milletimizin bilmesi lazım." diye konuştu. 

Erdoğan daha sonra Jandarma mezuniyet töreninde konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan buradaki konuşmasında, "Türkiye vatandaşlarından şehitler verirken, kendi konforlu dünyalarından bize ahkam kesenlerin sözüne göre hareket edecek değiliz." dedi. 

Erdoğan, "Ülkemizin güvenlik öncelikleri neyi gerektiriyorsa milletimizin geleceği için hangi adımı atmamız icap ediyorsa ona göre davrandık, ona göre davranacağız. Eğer S400 almamız gerekiyorsa onun için aldık." diye konuştu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hem masadaki hem sahadaki mücadelemizi en küçük bir gevşemeye, en küçük bir rehavete müsaade etmeden, bayrağın sonraki nesillere devredene kadar sürdüreceğiz." dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, üç büyükşehir belediyesindeki görevlendirmelere ilişkin "Bu milletin alın terinden artırarak vermiş olduğu vergilerle kendilerine gelen parayı halka değil Kandil'e gönderenlere, dağa gönderenlere biz seyirci kalamayız ve kalmayacağız." ifadelerini dile getirdi. 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Eskici24 Ağustos 2019 00:14

    Ak parti memura zammi esirgemiyor ama unuttugu esnaf ve issizler zor durumda multeci ve ekonomi sorununu cozmezse 2 secimde 2 soku yasar vatandas olarak herkes herseyin farkinda partide artik sahsa degil ekonomisne oy veriyor

  • gobel6623 Ağustos 2019 23:15

    AK partinin sonunun geldiğini düşünen arkadaşlar, sürüleri arkasından sürükleyen liderinizin de söylediği gibi kiraz ağaçları çiçek açacak lakin siz kiraz odununa hazır olun.

  • Delifişek24 Ağustos 2019 00:48

    Öğretmenin kicina çok kızılcık sopası vurmuş delikanlı

  • Ali veli23 Ağustos 2019 22:00

    Yeli ve milli AKP sonun geldi bi sonraki secimde yok olacaksın. DYP ANAP DSP gibi Chp liler sevinmesin Ha bu ülkede chp ye bi şey olmaz boyu 1cm uzamaz ve kısalmaz Milletin yeni gözdesi yerli ve milli olan yeni patimiz

  • Ali23 Ağustos 2019 21:21

    Özgürlüğe kaçış

  • Bir Yorum23 Ağustos 2019 20:27

    Akp miyadını doldurdu. Kapısına kilit vurması yakındır.

  • gökhan23 Ağustos 2019 20:07

    senin Erbakan hocana yaptığını yapıyorlar. kimse yaptığını görmeden ölmez.

  • Ali veli23 Ağustos 2019 21:57

    Altına imasını atıyorum Nokta