E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'a yanıt: Simitçiye çağırsa, oraya da giderim---

Erdoğan'a yanıt: Simitçiye çağırsa, oraya da giderim

Erdoğan'a yanıt: Simitçiye çağırsa, oraya da giderim
08 Mayıs 2018 - 14:03 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, bütün cumhurbaşkanı adaylarından randevu talebinde bulunacağını belirterek, "Kabul ederse Erdoğan'ı da ziyaret etmek isterim" demişti. İnce, "Memleket işlerinde küslük olmaz, simitçiye çağırsa, oraya da giderim" dedi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, adaylığının resmen açıklanmasının hemen ardından diğer adaylardan randevu isteyeceğini açıkladı. İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da ziyaret etmek istediğini, randevu talebinde bulunacağını belirtmişti.

İnce'nin randevu talebini değerlendiren Erdoğan, "Özellikle televizyondaki tartışma olaylarına kesinlikle girmek istemiyorum çünkü üzerimizden kimsenin prim yapmasını istemiyoruz ancak partimde kendilerini kabul edebilirim çünkü burada kabul olayı farklı bir olay. Şu anda bizler malum partilerin adayları olarak buna girmiş bulunuyoruz. Dolayısıyla, hem partinin genel başkanı olarak hem de partimde bu kabülün daha doğru olacağını düşünüyorum ve randevu talebinde bulundular ve bu talebe de herhalde kısa zamanda bir cevap verir ve partimizde kendilerini kabul ederiz. Partimize de ayakları alışmış olur." diyerek yeşil ışık yıktı.

"MEMLEKET İŞİNDE KÜSLÜK OLMAZ"

Erdoğan'ın sözleri üzerine Muharrem İnce bir açıklama daha yaptı. İnce, "Öncelikle şunu belirteyim, Sayın Erdoğan'ın partisine benim ayağım alışmaz, saraya davet etmemesinin nedeni ayağım oraya alışır diye herhalde. Memleket olayında küslük olmaz. 'Oraya gitmem' yok öyle şey. Şurada simitçiye çağırsa, oraya da giderim. Şuraya gitmem, yok öyle kompleksim falan. Öyle Ankara'da trafik falan aksamayacak. Öyle 3 bin korumayla falan gezmeyeceğim. Halk tipi bir cumhurbaşkanı olacağım. Bisiklete bineceğim, Yaşamkent'te oturuyorum. Sabahları görüyorlar, yine görecekler. Esnaf lokantasında yemek yiyen, pazara giden bir cumhurbaşkanı olacağız arkadaşlar." dedi.

Muharrem İnce, dü Karamollaoğlu ile görüştü. İnce'nin bugün Akşener ile bir araya gelmesi bekleniyor. Öte yandan Muharrem İnce, çarşamba günü Edirne'de gerçekleştireceği mitingin ardından HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ı tutuklu bulunduğu cezaevinde ziyaret edecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (25)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hakan 09 Mayıs 2018 01:23

    Seçimlere son bir hafta kala muharrem ince istifa eder meral akşenere bırakacak cumhur adaylığını.Bence tezgah böyle ayarlandı.

  • Berber bekri08 Mayıs 2018 22:55

    Üniversite arkadaşları belli en azından mezunlar var. üniversite mezunu olduğuna dair şüphe yok o bile yeter.

  • POLAT ALEMDAR08 Mayıs 2018 22:23

    ülkeye yanıyor sen simitci pastacı ile milletin gözünü bulamaya çalışıyorusun.sen bize iktidare geldiğinde bizlere ne projeler sunacaksın. hangi fabrikaları kuracaksın, döviz ne yapacaksın, faizi ne yapacaksın sen bizlere iş ve aş verebilecekmisin.

  • Kimsin sen yaa 08 Mayıs 2018 19:57

    Her allahın günü birinin bize tv den bağırmasından bütün dünya'ya sataşıp başımızı belaya sokmasından bıktık.

  • Nhat08 Mayıs 2018 19:51

    O kadar da ayağa düşme bence! Senin bir seviyen var. :D :D :D

  • Bir kabus08 Mayıs 2018 19:47

    Cumhurbaşkanı olduğun gün kara günler başlıyor demektir! Ama Allah tan öyle bir risk yok.

  • Nihat08 Mayıs 2018 19:39

    Bir işe dahi eleman alınırken cv sini okurlar! Ne yapmış ne etmiş o işte ne kadar faydalı olur elbet düşünülür. Şimdi aşağı yukarı bütün chp lilerin geçmişi karanlık sayfalarla dolu! Bu durumda hakkına razı olacaksın.

  • Ruhuna el Fatiha 08 Mayıs 2018 18:57

    Senin gideceğin yer siyasetin Karacaahmet i . Hadi bakalım müstakbel mevta adayımız ...

  • vatansever08 Mayıs 2018 17:54

    TABIIKI GIDECEKSIN ,Boyle bir lider kolay yetismiyor

  • Fet08 Mayıs 2018 17:31

    Muho bu siyaset sana göre değil hiç boşa uğraşma beceremiyorsun git tavuk besle daha iyi.

  • Mustafa kemal 08 Mayıs 2018 19:45

    Senın gibi koyunlari güden varken ona aslan terbiyesi kaliyor

  • Türk08 Mayıs 2018 18:52

    Sana kaç para ödüyorlar. Ruhunu bile satmışsın. Muharrem ince gibi ince bir insana bile muho diyerek aşağılamaya çalışıyordun. Barzo.

  • ahmet08 Mayıs 2018 16:14

    ooof of bir komedyen daha :)))))

  • akalıma geldi. 08 Mayıs 2018 16:10

    NTV izliyorum gece haberleri 11-12 arası. kablotv. nedendir anlamadım haber izlerden birden bir donma oluyor haberlerde ekran donuyor eski uygular gibi... sonra ekran geliyor bir baktım ilgili haber bitmiş :D ya tesadüfmüdür, bilinçli engellememidir bilemedim. dünyanın uygdusunu atıyorlar, NTv haberler çat diye donuyor donma yapıyor. haberleri izleyemiyorum. ya bana geliyor öyle, yada Türkiye genel öyle.. örnek: dün muhabarrem bey 500 tl öğrencilere para vericem 19 mayıs diyordu. o haberde oldu mesela. manşeti duydum, haberi göremedim. NTV bu durumu bilir mi? bilmezden mi gelir, kablo tv görmezden mi gelir bilemem. zaten dunya tv de saçma sapan canlı yayınlar yayınlanır iyi hoş ama, para erdiğim bir platformun benim ne izleyeceğime karar vermesi sinir bozucu ve inatlaşma yaratıyor aslında...

  • Bengin08 Mayıs 2018 15:58

    SAYIN İNCE SEÇİLİRSENİZ EĞİTİMDE ÜNİVERSİTELERİ BÖLECEK MİSİNİZ. LİSE SINAVLARINDA TEOG SİSTEMİNE GERİ DÖNECEKMİSİNİZ. BU KONULARI AÇIKLAYIN.

  • Sdk08 Mayıs 2018 15:27

    Eyvah şeriat geliyor adam camiden başladı anıtkabirde dua yaptı... :). Rte chpnin bile kimyasını değiştirdi.. Helâl sana reis

  • bu dünyadan biri08 Mayıs 2018 15:19

    Bu ülkeye dürüst başkan gerekmez, bizim insanımıza dürüstlük uymaz. İlla 3000 kişilik koruması olan, sarayda oturan, din ve milliyet sömürüsü yapan başkan isterler. Öyle ya biz İsveç miyiz, Danimarka mıyız, Norveç miyiz. Biz doğuluyuz, okumayız, sorgulamayız, az bilir çok inanırız. Alevi açılımı yapar alevi düşmanlığı yaparız, Kürt açılımı yapar Kürt düşmanlığı yaparız. Sadece kendimizi beğeniriz. Muharrem İnce sen bu ülke için çok lüksün.

  • antirezil08 Mayıs 2018 15:16

    Koçum;iyi bak kılıçdaroğlu seni yedi.Cumhurbaşkanı olacağına sende inanmıyorsun biiiirrr.ikincisi milletvekilliği de gitti.Akşenerde aynı hatayı yaptı sende.

  • Lale08 Mayıs 2018 15:10

    Cesareti yok, diploman nerede, dolar nerede, sayistay raporlari nerede sorularinin cevabini vermeye.

  • Bika08 Mayıs 2018 16:02

    Diplomadan vazgeçtim de, bitirdiğini iddia ettiği Aksaray'daki yüksek okuldan arkadaşları kimler.

  • BİLİR KİŞİ08 Mayıs 2018 15:00

    HANİ SİZ BEŞTEPEYE GİTMEYECEKTİNİZ. NE OLDU ŞİMDİ GİTMEK İÇİN RANDEVU İSTİYORSUN? AMA SENİ ORAYA KABUL ETMİYORLAR, PARTİDE KABUL EDİYORLAR.

  • mehmet yılmaz08 Mayıs 2018 14:40

    26 milyar tl lik iş bankasının hissedarı chp nin başkanlığına getirilmiyen kemalın marabası GEL BAKALIM MUHARREMİ simitle doyuruyor karnını.

  • Türk08 Mayıs 2018 18:54

    Trollük bile bu kadar ahlaksız olmamıştı. Leş adamlar sizi.

  • TROLL 08 Mayıs 2018 17:52

    TROLL MEHMET TROLL Olduğun O kadar belli ki

  • Derun08 Mayıs 2018 14:27

    Sana kim oy verecek kılıçdaroğlunu seçmeyenlermi !!!!!!!!eğer başka parti kursaydın şimdi alacağından daha fazla oyun olurdu Kemal bey sana oy mu topluyacak