E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan YÖK'e kararını bildirdi: Kapatılması yararlı olur---

Erdoğan YÖK'e kararını bildirdi: Kapatılması yararlı olur

Erdoğan YÖK'e kararını bildirdi: Kapatılması yararlı olur
05 Ağustos 2020 - 22:12 borsagundem.com

Altun, Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu'nun raporu doğrultusunda “açık öğretim psikoloji lisans programlarının kapatılmasının daha yararlı olacağı” yönündeki görüşünü YÖK'e bildirdiğini duyurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Açıköğretim Psikoloji lisans programlarının kapatılmasının daha yararlı olacağı' yönündeki görüşünü Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'na bildirdiği açıklandı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından şunları belirtti:

* Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu “psikoloji lisans eğitiminin büyük oranda uygulama gerektiren mahiyeti ve yükseköğretimde kalitenin korunması amacıyla örgün olarak yapılmasının daha uygun olacağı yönünde” bir rapor hazırlamış ve Cumhurbaşkanımıza sunmuştur.

* Sayın Cumhurbaşkanımız, Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulunun ilgili raporuna binaen “açıköğretim Psikoloji lisans programlarının kapatılmasının daha yararlı olacağı” yönündeki görüşünü Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına bildirmiştir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gercekler06 Ağustos 2020 09:46

    Eğiyim distemi bitik, ünivesiteler bitik. Unv Hocalar hiç bir akademik vasfa sahip drğill, benim adamlarım maaş alsın olayı ile unverditeler doldurulmuş. Alınan akademik unvanlar torpilli. Ayarlı Diploma olayları gibi hersey artık.

  • Emre06 Ağustos 2020 09:42

    Ünivesiteler bitik. Kalite dipte. Son yıllar alınan Akademik personelin ise akademik hiç bir özelliği olmayan partinin maaş almadı sağlanan alan adamları sadece.

  • Df06 Ağustos 2020 09:40

    Açık öğretim tamamen son vetilmeli.

  • Yeter gidin06 Ağustos 2020 08:34

    Döviz altın uçmuş gidiyor cumhurbaşkanının gundemine bak

  • BORSACI06 Ağustos 2020 07:58

     SAYIN CUMHURBAŞKANIM TL MAHVOLDU ERİYOR GÜNDEM EKENOMİ BATIYORUZ BU KONULARA BİR EL ATIN .

  • Abdulhamitci 06 Ağustos 2020 11:50

    Başkanlık sistemi GELSİN ekonomi ucsun diye iy verdiniz hayırdır şimdide yandı gülüm keten helvası BEN güler sizi bilemem çünkü BEN istemedim başkanlık sistemini 😂😂😂😂

  • Vatandaş06 Ağustos 2020 00:32

    yök kapatmasında göreyim

  • Volkan05 Ağustos 2020 22:47

    Psikologlar istan etmişti karar normal. Birebir insanla iletişim ve ruhsal durum ile meslek olduğundan örgün eğitim daha iyi olur. Öte yandan İletişim, reklam, pazarlama uzaktan eğitim ile olabilir.

  • Haha05 Ağustos 2020 22:44

    Altin dolar almis basini gitmis borsa tepetaklat , ulkenin gundemine bak

  • La vallahi öyle! x))))))))06 Ağustos 2020 00:18

    Gündem finans olmalı, başka gündem olmamalı ;))))))))