E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan ve Trump yemekte bir araya geldi---

Erdoğan ve Trump yemekte bir araya geldi

Erdoğan ve Trump yemekte bir araya geldi
25 Eylül 2019 - 20:18 borsagundem.com

Erdoğan ve Trump, BM Genel Kurul Heyet Başkanları onuruna verilen yemekte bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melania Trump tarafından BM Genel Kurul Heyet Başkanları onuruna verilen yemeğe katıldı.

İki lider 22 Eylül tarihinde telefonda görüşmesi gerçekleştirmişlerdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yasemin Kılıç25 Eylül 2019 23:25

    bence abd şuan tutuştu ve ortadoğu da yalnız kaldı.biz olmaz ise israil in güvenliği kalmaz, iran ambargosu başarılı olmaz, rusya tamamen yönümüz döndünmü abd bitti.abd Türkiye yi kayıp etmek üzere olduğunu yeni anladı tüm blöfleri rest le karşılaştı.sonra trump bir devlet memuru gibi abd yetkileri asıl yetkili olan rocofeld ailesi onlar ne derler ise o olur.iyimserlik ay sonunda bozulabilir ekim ayının 15 de her şey belli olur.

  • Kenan Kolkar25 Eylül 2019 22:52

    abd güven olmaz hiç bir ülkeye güvenmeyeceksin.rusya ya da dahil.her iki tarafada dikkat etmeliyiz menfaatlrimiz nerede ise kollamalıyız.ben iyimserliğin ay sonunda bozulabileceğini tahmin ediyorum.çünkü fırat ın doğusuna bir operasyon  riski bir bilmece.eğer bu operesyonu yapmaz isek yeni komşumuz kürdistan veya teröristler olacak.bu en büyük tehlike yapmaz isek  bu suriye liler yüzünden RTE kesinlikle seçimi kayıp edecektir.bence fazla iyimser olmamalı ve temkinli olunmalı derim.abd ülkemizdek tüm pislikleri ve şehitlerimizi yapandır.

  • fafa25 Eylül 2019 21:54

    Artık Fırat'ın doğusu da halloldu.Yorgan gitti kavga bitti.

  • Nihat25 Eylül 2019 22:16

    Ne diyon len sen?

  • canbey25 Eylül 2019 21:48

    Türkıye  cumhurıyetının ABD nın dostluğunada yardımınada ıhtıyacı yoktur  ülkemızın yenı lıderlere yenı  müttefıklere ıhtıyacı vardır

  • Nedim25 Eylül 2019 22:16

    Lider ağaçta yetişiyor hadi git topla!