E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan ve Trump arasında kritik görüşme---

Erdoğan ve Trump arasında kritik görüşme

Erdoğan ve Trump arasında kritik görüşme
08 Haziran 2020 - 17:53 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile telefonda görüştü.

Erdoğan-Trump görüşmesinde, ikili meselelerin yanı sıra Libya krizi başta olmak üzere bölgesel gelişmeler ele alındı.

Görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de yaşanan şiddet ve yağma olaylarının arkasında olan unsurların Suriye'nin kuzeyinde faaliyet gösteren PKK/PYD-YPG terör örgütüyle işbirliği içerisinde olmasından duyduğu endişeyi ABD Başkanı Trump ile paylaştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ee09 Haziran 2020 00:26

    ahaberi biri sanırım, Ecevit bahsetmiş. o ecevit ABD askerlerine ordusuna devletine karşı KKTC de türk bayrağı dalgalandırdı : ) ABD ambargo uyguladı, kendi kendimize yeteriz dedi. boyun eğmedi.. gel gelelim suriye meselesi için pompea sarayda abd cumhurbaşkanı gibi eşdeğer karşılandı, ypg ldieri uydu telsiz görüşmesi ile pompea tarafından konuşturulduğu dendi. abd trump tehditkar kabul edilemeyecek mektup yazdı ve gönderdi. Yazarkasa olayı demiş, ama işsilikden kendini yakanlar var. esnaf batan ve eyleme gelıp intaaredenler var. acı ama gerçekler bunlar. google araştırınca görebilirsin. Araştırmaz isen, araştıranlar karşısında cahil kalır kendine güldürürsün ; )

  • Latif Ozcelik09 Haziran 2020 11:59

    KKTC de Türk bayrağını dalgalandıran Necmettin Erbakan ve Türk Askerleridir, Ecevit taki son dk. ya kadar çıkartma olmaması için elinden geleni yapmış fakat başaramamıştır, Tarihini doğru kaynaklardan öğren önce, boyun eğmeyen değeri halen bilinmeyen Erbakan'dır. 

  • Vb09 Haziran 2020 01:16

    yaşın kaç bilmiyorum ama ben Ecevit yıllarını yaşadım , paranın nasıl devalue olduğunu , faizleri , banka batmalarını, IMF komserinin çantasını taşıyanları, hüsamettin özkanın eceviti nasıl kazıkladığını , Ecevit'e kortizonu aşırı doz basıp yürüttüklerini ( ben de kortizon kullandım yıllar sonra etkisini bilirim :) o gün ecevitin nasıl yürüdüğünü anladım demiştim kendime :)  )  kemal derviş denen İMF tahsilatçısının ülkeye nasıl gelip bakan olduğunu , Ecevit'in kendi ağzı ile Apo'yu bize neden verdiler bilmiyorum deyişinden , Kemal Dervişe telefonla günlerce ulaşamadık diyişine .....offf ya yaz yaz bitmez zillet içinde zillet rezalet içinde rezalet... sayfalar yetmez ki şimdi ... neyse Allah'tan geride kaldı , bir daha o aciz günlere dönüş yok inşallah....

  • çikinova08 Haziran 2020 22:52

    abd deki dava için yine rica etmiştir.

  • Gordukki08 Haziran 2020 19:43

    Cok ortak noktalari var cokkk

  • Üç kağıtçı senin babandır qvt09 Haziran 2020 01:58

    İkbal

  • 3kagit08 Haziran 2020 22:07

    Ikiside 3 kagitci

  • Osmanlı 08 Haziran 2020 19:19

    Asrın büyük dünya lideri Trump ı da izaya getirir.

  • muck08 Haziran 2020 19:05

    mektup arkadaşı. ingilizce öğreniyor yazıyor artık : ))

  • Vb08 Haziran 2020 22:01

    Ecevit çok iyi ingilizce bilirdi ama memleketi getirdiği nokta ortada, uçan yazar kasa ve fırlatılmış anayasa.....  izaha bile gerek yok

  • vatandaş08 Haziran 2020 18:04

    trump dede bizim başkandan akıl alacaktır.