E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: Unvanlar değişebilir ama millete hizmet yarışı bitmez---

Erdoğan: Unvanlar değişebilir ama millete hizmet yarışı bitmez

Erdoğan: Unvanlar değişebilir ama millete hizmet yarışı bitmez
17 Eylül 2020 - 11:47 borsagundem.com

Video konferans yöntemi ile katıldığı AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "AK Parti'de unvanlar değişebilir ama millete ülkeye hizmet yarışı devam eder" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı'na video konferans yöntemi ile katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Türkiye'nin en büyük ve en aktif kadın ve gençlik kollarına sahibiz. 10.5 milyon üyemizle adeta Türkiye'nin 8'de 1 oranındaki modeli durumundayız.

İlçe kongrelerimizin önemli kısmını tamamladık. 577 ilçemizde, yani tüm ilçelerimizin yüzde 59'unda kongrelerimizi gerçekleştirdik. Kongreler sonucuna göre %51 sonucuna göre yeni ilçe başkanları ile yoluna devam ediyor. Kongrelerimizin hepsi de salgınla mücadele kurallarına harfiyen uygulanarak büyük bir heyecan ve coşkuyla ihya ediliyor. 

83 milyon insanın her birinin gönlünü kazanmayı hedeflerken, kendi teşkilatlarımızda görev almış tek bir kişinin dahi bu gönül çemberinin dışında kalmasına rıza gösteremeyiz. Bu konuda en büyük görev il ve ilçe başkanlarımıza düşüyor. Sizlere güveniyorum.

İl kongrelerimizi de Ekim ayı ortasında başlatmayı düşünüyoruz. İnşallah her elimizde teşkilatımızla ve milletimizle kucaklaşacağız. Amacımız, önümüzdeki yıl yapacağımız büyük kongremize çok güçlü bir teşkilat yapısıyla girmektir.

Görevi devreden tüm belde ve ilçe başkanlarımıza, arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Partimiz sürekli kendisini yenilemeyi başardı. Daha büyük adımları birlikte atacağız.

AK Parti'de unvanlar değişir ama ülkeye hizmet yarışı bitmez. Amacımız önümüzdeki yıl yapacağımız büyük kongremize güçlü bir teşkilat yapısıyla girmektir.

Büyüyen Türkiye olarak çıtayı daima yükseğe çıkardık. Çok daha büyük atılımların hazırlığındayız.

Türkiye'nin uluslararası alandaki itibarını, gücünü kabiliyetlerini geliştirdik. Dünyanın en büyük 10 ülkesi arasına girmeyi amaçlayan bu vizyon doğrultusunda çok daha büyük atılımların hazırlıklarına giriştik. PKK'nın çukur eylemlerini, bombalı saldırıları hatırlayın. DEAŞ'ın tacizlerini, bombalı eylemlerini hatırlayın.

Hepsini bir kenara bıraktım. 15 Temmuz darbe girişimini hatırlayın. Saldırıları sonuç vermeyen terör örgütü üyelerine kapıları ardına kadar açarak gerçek yüzlerini ortaya koymuşlardır.

Saldırıları sonuç vermeyen terör örgütü üyelerine kapılarını açanlar gerçek yüzlerini ortaya koydu.

Kendimizle birlikte ister tarihi bağlara dayansın, ister yeni ilişkiler kurmuş olalım, tüm kardeşlerimiz için aynı mücadeleyi vermekte kararlıyız. Bunun adı Türkiye modelidir. Başka bir yerde insanı değerler üzerine bina edilmiş böylesine samimi bir demokrasi, adil bir kalkınma hedefi, köklü bir hak ve adalet ideali bulamazsınız. İnşallah 2053 vizyonumuzu böyle bir model üzerine inşa edeceğiz.

Ülkemizde bir kesim ısrarla bizi kendi sığ sularına çekmeye çalışıyor. Bu tuzağa düşmeyeceğiz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :