E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: Ülkemizin önünde yeni fırsat pencereleri açılıyor---

Erdoğan: Ülkemizin önünde yeni fırsat pencereleri açılıyor

Erdoğan: Ülkemizin önünde yeni fırsat pencereleri açılıyor
28 Nisan 2020 - 15:01 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dünyadaki değişim, ülkemizin önünde yeni ve gerçekten çok büyük fırsat pencerelerinin açılmakta olduğuna işaret ediyor." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti MYK Toplantısı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

-Hastalıktan yakamızı kurtarabilmek için tedbirleri tavizsiz bir şekilde uygulamaya devam etmemiz gerekiyor. 65 yaş üstü ve 20 yaş altı gençlerin haftalardır evden çıkamadıklarını biliyoruz. Hayatı bu derece sınırlandırmanın ülkemize nasıl bir maliyeti olduğunun farkındayız. Bu süreçte fedakarlık yapmaz, salgını diğer ülkelerle eş zamanlı olarak geride bırakmazsak çok daha ağır kayıplar yaşayacağımızı biliyoruz. Bir müddet daha dişimizi sıkacağız, güzel günlere de kavuşacağız.

-Dünyadaki değişim, ülkemizin önünde yeni ve gerçekten çok büyük fırsat pencerelerinin açılmakta olduğuna işaret ediyor. Salgın tedbirlerini, belirlediğimiz takvime göre aşamalı olarak kaldırdıkça inşallah ülkemizde üretim çarkları yeniden tam hız dönmeye, halkımızın ve devletimizin kasası tekrar dolmaya başlayacaktır. 

-Bu sıkıntılı dönemde, tedbirlere riayet ederek bize destek veren, 83 milyon vatandaşımızın her birine, şükranlarımı sunuyorum. Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında bugüne kadar açıkladığımız desteklerin tutarı 200 milyar lirayı buluyor. Bu, Türkiye'de doğrudan reel sektöre ve en alt gelir grubuna verilmiş en büyük destek rakamıdır. Bu ülkenin ve milletin refahı, huzuru, güvenliği, istikbali için harcanan her kuruş doğru yere gitmiş demektir.

-Ülkemizin yaşadığı her sorun, sıkıntı, tehdit bu sorumluluğu üstlenme konusunda AK Parti'nin alternatifsiz olduğunu gösteriyor. Önümüzdeki dönemde en büyük gücümüz olan milletimizin gönlündeki mümtaz yerimizi daha güçlendirmenin gayreti içinde olacağız.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (26)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ufuk29 Nisan 2020 00:16

    ali kibir erol siz kıralarınızı odeyın eslerınızi cocuklarınızı ıyı yonetın ortaya bir katma değer koyun sonra devlet ısleını elestırısınız kredı kartı kullamayı bılmeyenler devlet yonwetmeye calısyor yıne

  • ali28 Nisan 2020 23:33

    EY BENİM ..MÜSLÜMAN GEÇİNEN ..GAFİL...AHMAK...KARDEŞİM..DİYANETİN CUMA HUTBESİNE..KARŞI..AÇIKÇA DİNİNE SALDIRILIYOR..HABERİN VARMİ..İSTANBULUN FETHİ 1453 ZULUM BAŞLADI..AÇIKÇA..DUVARLARA YAZILIYOR..GÖRDÜNMÜ..İSLAMIN SEMBOLÜ..SELALARIN..YUHALANIYOR..DUYDUNMU..BUNLARI BİLİYOR VE HİÇ BİR TAVIR ALAMIYORSAN..AK PARTİLİ..CHP.MHP.Lİ OLSAN NE YAZAR..7 KİTABI HATMETSEN.. 90 GÜN ORUÇ TUTSAN NE.YAZAR..BUNLARA KARŞI TARAF OLAMIYORSA..KABEYE ..DEFALARCA KABEYE GİTSEN NE YAZAR..YAPMA ETME..SENİN ÜZERİNDEN OYNANIYOR  BU OYUN DÜŞMANINI BİL..TANI..KISIR PARTİ ÇEKİMESİ GİBİ GÖRME..YARIN MAHŞERDE SORUMUSUN..SAYGILAR.

  • ufuk 29 Nisan 2020 00:18

    biz cok oldu dusmanlarımızı tanıyalı abdulazının bıleklerını kesmekle basladı ahmaklar

  • Ali Taş28 Nisan 2020 21:38

    Etrafa bakıyorum Reis ten başka vatanın ahvalini gelececğini düşünen yok biri Evlerin fotoğrafını çektirir biri hdpnin pkk uzantısı olduğunu yeni anlamış birileri zaten dağdakilere ağıt yapıyor Allah bunları eline düşürmesin karanlık bunlar karanlııık

  • Fatihin Fedâisi28 Nisan 2020 19:09

    AK Parti ve senin olduğun yönetim, başkanlık bizim için en büyük fırsattır. Allah seni başımızdan eksik etmesin. Türkiye düşmanlarına fırsat vermesin. Amin.

  • Klavye fedaisi28 Nisan 2020 21:13

    Düşmana ne hacet, senin gibiler var ya...

  • Abdulsamet 28 Nisan 2020 19:46

    FATIHIN FEDAISI rumuzlu zat yorumuna hskikstten çok güldüm ya galiba görev alanında yenisin ya beynini kiraya VErirken zorlanmış gibi bir halin var nedersin yaniliyormuyum

  • Mustafa28 Nisan 2020 18:21

    Reis in “Atı alan üsküdarı gecer” ulvi felsefesi her alanda kabul görmüş ülkemizde. Onun için fırsatlar bitmez elbette. Büyük ekonomik büyüne ve kalkınma ile çıkarız bu krizden. Muhteşem ekonomi ve finans yönetimimiz sayesinde hamdolsun ekonomi ve finansımız çok güçlü, imf den asla borç almayız ama borç verecek durumdayız. Büyüksün Reisssss!

  • Osmanlı 28 Nisan 2020 18:16

    Berrat bey de bu corona krizinden en avantajlı en güçlü çıkacan ülke biz demişti. Reyis te çok büyük fırsatlara dönüşecek diyor. Öyle diyorsalar vardır bir bildikleri. Allahın bize sunduğu bir hikmet olmalı.

  • Türkoğlutürk 29 Nisan 2020 07:28

    Allah sana akıl vermiş, sen kullanmıyorsun ekmek istiyorsun.

  • Ersin 28 Nisan 2020 18:12

    İmf ye 20 milyar ödeme ile borçları temizledik diye başarı cakası atılırken, diğer yerlerden ise çok daha büyük borçlar edinildiği çıktı açığa. borçlar borçlan ödenmiş üstüne de katlanalı borç eklenmiş. Ve Devletin doviz borcu olmuş 160 milyon dolar. Şimdide Fellik fellik borç aranırken nasıl fırsatlar doğacak ki? Borç üstüne borç eklenerek borç ve faizleri artarken hep bu fırsatları çok merak ettik gercekten

  • Ahmak group sizi 28 Nisan 2020 18:11

    Acildi bile millet açlık penceresinden seyrediyor seni padişahım çok ......

  • fırsat mı.28 Nisan 2020 17:28

    karanlıktna korkup sürekli ıslık çalar mislai her gün tiyatro dinliyoruz. ekonomi çok iyi. memlekette adam kalmadı da buna kaldık. Bu footoğrafa kimse gelip reel yatırım yapmaz. dünya bize .çıyla gülüyor. seçimden önce söyleseydiniz de kimi ekonomiden sorumlu bakan yapacağınızı millet ona göre oy verir kandırılmazdı. millet çok pişman. yüzünüzü gören baya bir şey söylüyor. sarayın sonu geldi. millet ilk seçimde DAMADINI DA AL GİT diyecek efendi.

  • Tatka0n28 Nisan 2020 17:06

    Ankara.istanbul.izmir.barosu.bsk.hanimlari.sikismelerine.filivatsya.cocuklara.serbest.olur.ulan.utan.az.muslumanlar..bunlari.gormuyormusunuz.sizin.gibi.muslumanlarin.ist.izmir.verdiniz.gotlerikalti.islama.be.saldiriyor.yazik.sizin Gibi.muumsna..ama.bu Sorumlulugunuzun..hesabini.rabbime verecekdkniz.

  • AHMET ÖZBİR28 Nisan 2020 16:10

    FIRSAT zatınızın önderliğinde KÜRESEL GÜÇ olmuş T.C.'nin daima zirvelerde olması, içimizdeki hainlerin tepelenip TERTEMİZ BİR VATAN meydana getirmemiz Türk'ün birinci vazifesidir. Sn. REİS'im.

  • Akmal seni 28 Nisan 2020 18:12

    Ulen sen uzayımızın?

  • Ikhddtyy28 Nisan 2020 17:27

    AHMET OZBIR DENEN TROL GOREVININ BAŞINDA GERÇEKTEN GÖREVINI ÇOK IYI YAPIYORSUN BIR AYDIR MASKE YOK YA INGİLTERE YE MASKE ABD YR MASKE ITALYAYA MASKE EE KENDI ÜLKENİN INSANINA BEKLE YOK BÖYLE BIRSEY SEÇİMLER YAKINDIR TROL

  • GERÇEK BAKIŞ28 Nisan 2020 16:08

    sen CHP li (millet itifakı) büyükşehir belediyelerinin kampanyalarını, engelle, bağış hesaplarını bloke et, elinde bulundurduğun devletin gücünü bunlara karşı kullan, ellerini kollarını bağla, ondan sonra da çık alternatifsizim de... bu narsistliktir, ego dur. Kibirliktir.. CHP ve millet itifakı bal gibi alternatif olarak karşında dimdik duruyor... onlar olmasa dahi bu millet her zaman alternatifler üretme yeteneğine sahiptir. tek adamlık rejimi bu toplumun ruh yapısına uygun bir rejim değildir.

  • Fahir28 Nisan 2020 22:26

    Aynı işi pkk sı fetösüde yapıyordu devlet tektir şu anda birlik olma zamanıdır ve devlette hiçbir vatandaşını ayırmadan herkeze yardım etmelidir

  • Aks1528 Nisan 2020 16:05

    Varol başkanım. Şu sartlarda bile seni elestirmekten baska bir sey bilmeyen aşağidaki tipler ancak bos boş konusur. Yola devam

  • Osamala28 Nisan 2020 16:00

    Belediyeler neden kaybedildi alternatifsiz ise ?

  • ALİ28 Nisan 2020 15:49

    'M'ağrurlanma padişahım, senden büyük allah var''

  • KİBİR28 Nisan 2020 15:36

    hiç kimse kendin tek ve vazgeçilmez sanmasın, bu ülke hiçbir zaman alternatifsiz ve AKP ye mahkum bir ülke değildir. AKP hali hazırda cumhuriyetin kazanımlarından ve nimetlerinden nemalanıyor, kendinden olmayanları yok sayarak kendilerini alternatifsiz görenler hayal dünyasında yaşamaktadır.

  • Erol g.28 Nisan 2020 15:33

    MASKE GELMEDİGİ İÇİN MARKETLERLE ECZANELER PARASIYLA MASKE SATMALIDIR

  • A.Ö TROLÜNE...28 Nisan 2020 16:57

     A. Ö. belki senin gibi yandaşlara bedavadır, malum burda sarayın tetikçiliğini yapıyorsun.. bütün muhalefeti hain ilan ediyorsun belli ki seni yemliyorlar buralarda atıp tutuyorsun, arpan fazla geliyor anlaşılan ama dikkat et kabızlık yapmasın mazallah o dediğin basur canını yakabilir... ulan milletin sana yalan  borcu mu var? 

  • AHMET ÖZBİR28 Nisan 2020 16:13

    sallama, yalan atanın basuru dışarı çıksın mı? Ben her gittiğimde eczane boş, anında maskemi bedava alıyorum, düamı gönderiyorum, nankörleri Allaha havale ediyorum.