E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: Türkiye salgından en az etkilenen ülkeler arasında---

Erdoğan: Türkiye salgından en az etkilenen ülkeler arasında

Erdoğan: Türkiye salgından en az etkilenen ülkeler arasında
19 Eylül 2020 - 14:36 borsagundem.com

Erdoğan, "Türkiye'nin son 7 yıldır maruz kaldığı saldırılar ekonomimizi hedef almıştır. Koronavirüs salgınıyla işte böyle bir dönemde marız kaldık. Türkiye salgından en az etkilenen ülkeler arasındadır" açıklamasında bulundu

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu'nun açılışında konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından başlıklar şöyle: 

"İstanbul - İzmir otoyolu bölgede hizmete soktuğumuz önemli eserledir.  Yol medeniyettir. Yolları olmayan ülkeyseniz medeni olmaktan bahsedemezsiniz.

Geleceğe bırakılacak eser bırakmanın peşindeyiz. Ülkemizin 81 vilayetini kalkındırdık. Bugün de milletimiz siyasette kendisini içi boş kavgalar değil bir vizyon bekliyor.

Kendi ömrümüz vefa etmese bile böyle bir vizyon ve ülke bırakmayı milletimize yaptığımız en büyük hizmetler biri olarak kabul ediyoruz.

Türkiye'nin son 7 yıldır maruz kaldığı saldırılar ekonomimizi hedef almıştır. Koronavirüs salgınıyla işte böyle bir dönemde marız kaldık. Türkiye salgından en az etkilenen ülkeler arasındadır.

Konut ve otomobil piyasasında rekorlar ardı ardına geliyor. Salgın nedeniyle dibe vuran küresel ticaretin aksine Türkiye ihracatına ara vermeden devam etti."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :