E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: Bu işin pazarlamasına varım---

Erdoğan: Bu işin pazarlamasına varım

Erdoğan: Bu işin pazarlamasına varım
09 Ağustos 2020 - 16:44 borsagundem.com

Gebze'deki TÜBİTAK Mükemmeliyet Merkezi açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, buradaki elektrikli ekskavatörü kullandıktan sonra "Satışları hızlandırmamız lazım. Gerek içeride, gerek dışarıda bundan sonra bu işin pazarlamasına varım" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi programlara katılmak üzere Kocaeli’ye geldi. Erdoğan ilk olarak TÜBİTAK Mükemmeliyet Merkezi’nde, yerli üretim olan dünyanın ilk lastikli, elektrikli ekskavatörünü inceledi.Erdoğan, daha sonra elektrikli ekskavatörü kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, eski başbakanlardan ve eski meclis başkanı AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın eşlik etti.

"Bu işin pazarlamasına varım"

Elektrikli ekskavatörü kullandıktan sonra basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Erdoğan, “Satışları hızlandırmamız lazım. Gerek içeride, gerek dışarıda bundan sonra bu işin pazarlamasına varım” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekilere firma yetkilisi Hakan Telışık tarafından bilgi verildi. Elektrikli olmasının bir çok avantajı olduğunu ifade eden Telışık, şunları söyledi:

“7 ton ağırlığında. Yaklaşık 600 kilo civarında pil paketi var. Yerli olarak geliştirdik. Antalya’da uzman yerli bir firma tercih ettik. Pil paketi yüksel voltaj ile çalışıyor. Makinenin çalışmasını sağlayan tüm yazılımlar yerli. 2016 yılında bu projeye başladık. 2018 yılına geldiğimizde dünyanın başka bir yere gittiğini gördük. Makineyi dizelden elektriğe çevirmeye karar verdik. İki tane uluslararası tasarım ödülü kazandı. 8 saat tam şarjda kullanılabiliyor. 3.5 saatte normal, 1.5 hızlı şarjda şarj edilebilecek. Şehir içindeki hızı 30 kilometre."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kemal dj10 Ağustos 2020 03:47

    Ya arkadaşlar İnşa Allah elektrikli bisiklet yapalım.

  • Gebze de zaten yapılıyor10 Ağustos 2020 04:42

    Volta onu zaten yapıyor

  • Eskici09 Ağustos 2020 19:59

    Beklenn haber bunlar

  • Ufifigigyyyyttt09 Ağustos 2020 19:57

    İnsan en iyi bildiği işi yapmalı. Ben pazarlama işinden umutluyum

  • fevzi09 Ağustos 2020 17:33

    katmer çok çok olmalı bu kadar işe ve yaptığı araçlara göre 

  • Yorum09 Ağustos 2020 17:23

    Dönüştürmeyi her şeyiyle yerli olsun ancak böyle para kazanılır

  • kemal09 Ağustos 2020 17:20

    Elektrikli traktör vardı ha birde elektrikli lokomotif acaba ne oldu bunlar ...

  • Yorum09 Ağustos 2020 17:19

    Hıh işte böyle şeylerle gelin bu aracın seri üretimine başlayın bunun gibi her türlü iş makinasının el aletinin elektrikli akülü modellerini üretin dünya markası olun elektrikli bisiklet motosiklet bunları üretin tübitakı büyütün ihtiyaçlara daha hızlı cvp versin en küçüğünden en büyüğüne her makinayı üretsin geliştirsin öyle olursa kimsenin dişi geçemez bize yapı kimyasalların hep yurt dışından alıyoruz yokmu türkiyede bu kimyasalları bu kalitede üretecek firma ar ge merkezlerine destek olun

  • Okie Dokie09 Ağustos 2020 16:58

    Faiz arttırın acil en az 400 puan !!!