E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan, Trump ile İdlib'i görüştü---

Erdoğan, Trump ile İdlib'i görüştü

Erdoğan, Trump ile İdlib'i görüştü
18 Şubat 2020 - 22:29 borsagundem.com

Erdoğan, Trump ile İdlib'deki son gelişmelerin ele alındığı bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile İdlib konusunda bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Görüşmede, Suriye’deki Rus destekli rejim güçlerinin ilerleyişi ve İdlib’den Türkiye’ye doğru başlayan göç konularının ele alındığı belirtildi.

Erdoğan, Trump görüşmesi öncesi kabine toplantısı gerçekleştirmişti.

Trump: İdlib konusunda beraber çalışıyoruz

ABD Başkanı Trump görüşme sonrası yaptığı açıklamada, İdlib konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile beraber çalıştıklarını ve neler yapılabileceğini görüştüklerini belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (18)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mahmut19 Şubat 2020 11:21

    Çok iyi. Gidip de müslüman Esad ile mi anlaşacaktı. Hristiyanlar daha dürüst

  • KLAVUZ19 Şubat 2020 09:59

    Allah yardımcımız olsun yine yandık desenize. :D 

  • Haluk19 Şubat 2020 09:06

    Abd ile iş birliği yapanla işimiz olmaz. Bunu chp yapsa hain ilan edilirdi

  • Türkoğlutürk 19 Şubat 2020 08:50

    Arkadaş yazmış dini olmayanın adaleti olmaz. Japonyaya bakınca ne görüyor. Onların adaleti karşısında neler hissediyor. Son soru köleliği kaldıran din değil insan aklının evrimidir.

  • H.polat19 Şubat 2020 07:15

    Daha dün avrasyaciydik. Sanghay örgütune giriyorduk. Kahrolsun abd emperyalizmi falan diyorduk. Abd pkk'yi destekliyor diye bagiriyorduk.

  • Türkoğlutürk 19 Şubat 2020 08:41

    Kendi ayağı üzerinde duramayan sağasola dayanır. Osmanlı taktiği. Sonuç tarihte yazıyor. Şu gerçek abd türkiyeyi parçalamak isteyen bir ülkedir. Ve bu ülkedeki İslamcılar abd hayrandır.

  • vatandaş19 Şubat 2020 07:08

    TRUMP İle çalışma başlamış,yeni düşman putin olacak 

  • ve18 Şubat 2020 23:24

    İdlib konuşulur.... TAMAM  ABİJİM... bitti.

  • At qozLuqu18 Şubat 2020 23:21

    Tantana cok quzeL yorumLamissin fakat bizdeki at qozLukLu miLLet qozunu acmicam diye diretiyor bunLar aLLahi birakmis kuLa tapiyorLar maLesef...

  • ? 18 Şubat 2020 23:48

    Daha ALLAH yazmayı beceremiyorsun. Kalmış dırdır ediyorsun sizin gibiler yüzünden AKP kızanda sizin zihniyetinizi görüp tekrar denize düşüp yılana sarılıyorlar sayın klıçtar imam oglu şıktır tayip zındık şakamısınız siz yaa

  • Tantana 18 Şubat 2020 23:05

    Ortadoğu eş başkanı,başkanlık sistemi ile neleri elde ettiklerini bir tek onlar biliyor!bize anlatılan başkanlık sistemi ise hayalden ibaretti!sözde ülke bambaşka olacaktı!ama olan halkımıza oldu ,zamlar ek vergiler yoksulluk intahar çıkış yolumuz kapatılmış gibi daraltılar bizi! akp bir NATO projedir!refah partisini parçaladılar sonra biz gömlek değiştirdik dediler!bunu diyenin sözüne gerçekten itibar ediyorsanız bekleyin ve görün,daha kulağımızın arkasını....

  • Tam komedi19 Şubat 2020 04:34

    Arkadaş nick başka olmasa inan kendim yazdım sanacaktım ! Bende Türk'üm ama dediklerin harfiyen doğru !!! 20 yıldır her ortamda dile getiriyorum '' BİZE BAĞIMSIZ KURUMLAR LAZIM '' Milletvekili , belediye başkan adayını Mahalle meclisleri aday gösterecek !!!  MECLİS BU ÜLKENİN ARIKOVANI VEKİLLERDE ARI GİBİ ÇALIŞMAZSA BU MİLLET AÇ KALIR AÇ !!!!

  • Püüf19 Şubat 2020 01:29

    Görüşüne saygı duyuyorum ama benim için dini olmayan bir ülkenin adaletide olmaz adaleti olmayanın DİNİDE olmaz kısacası benim korkum bunlar gidecek o ALLAHIN emri gibi duruyor ben geleni nasıl doyuracagız onu düşünüyorum bunlar birazda olsa doydu 😁

  • Tantana 19 Şubat 2020 00:11

    Ben kürdüm ve hiç bir siyasi destekçisi değilim,son 100yıldır kim geldiyse o halka verdiği vaatler yerine ek vergi getirip kendileri Sefa düzeni yaşamışlardır,adaleti kendilerine zırh!hazineyi kendilerine cüzdan!askeri kendilerine savaşçı!polisi kendilerine koruma yapmışlardır!!ben hepimizden yanayım!ben partili değilim,bir dine mensupta değilim!hatta takım bile tutmuyorum!buna inmiyor olabilirsiniz!zaten siz gözünüzün gördüğü haksızlığa bile hakmış gibi inanıp taraf tutuyorsunuz!asıl sorunumuz ne inanın bende bilmiyorum çünkü hoş sözler ile kuşatılmışız .

  • Püff18 Şubat 2020 23:54

    Ha sendiyorsunki sizin atınız eşekktir bizim eşegimiz at dır. Hele bir açıklarmısın han gi siyasi parti düzeltecek ülkemizi onuda bilelim

  • xchu18 Şubat 2020 22:59

    ABD-Rusya şeytana pabucunu ters giydirir. ABD gazıyla saldırayım dersin erdoğan az akıllı ol tek başına kalırİz orda Rusya-İran-Suriye tepemize biner. Bataklıkta bizi bitirecekler ABD-Rusya ortak planı.

  • Türkoğlutürk 19 Şubat 2020 09:32

    Osmanlı döneminde İngiliz Rus işbirliğiyle başımıza neler geldiğini okumamakla öğünür sen şimdi bir putin bir Trump dersin.

  • sorun18 Şubat 2020 22:39

    suriye,libya ,foto,işbankası ulan ne iş nerede sorun var biz oradayız...