E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan-Trump görüşmesinde kritik basın toplantısı o saatte!---

Erdoğan-Trump görüşmesinde kritik basın toplantısı o saatte!

Erdoğan-Trump görüşmesinde kritik basın toplantısı o saatte!
13 Kasım 2019 - 08:53 borsagundem.com

Trump ile Erdoğan bugün Beyaz Saray'da bir araya gelecekler. Piyasaların merakla beklediği iki liderin kritik ortak basın toplantısının saati belirlendi. Basın toplantısının ardından Erdoğan Beyaz Saray'dan ayrılacak...

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • boran14 Kasım 2019 08:01

    rahmetli karaoğlan kadar olamadınız... anca etrafa boş laflar, icraate gelince adamlar ne derse o.... sonrada yap okey işaretini.... 

  • Nihat14 Kasım 2019 07:34

    Çatlayın ulan  aşağılık köpekler!  Ne yapsa havlamaya devam edin!  Bu ülkenin kahpelerine  de kuyruk sallamaya devam edin!    Bu yaptığınız alçaklığın cezasını kuşkusuz Allah verecektir.  Hadi şimdi gidin yalandaroğluna  yalakalık yapmaya devam edin soysuzlar mangası!

  • reisss kükredi..13 Kasım 2019 21:14

    reis kükredi.. trump kızardı.. newyork borsası kan kaybediyor. düdşü trendine girdi..... abd bu sefer sen düşün... )) Türkiye yaptırımları Çin e benzemez.. eyy trump... gelde kurtar abd yi... dış güçlerin ülkene hamlesini..

  • borsacı13 Kasım 2019 17:19

    yahu ne çıkacak herzaman olduğu gibi anlaştık sıkıntı yok hop borsa yukarı iki üç gün sonra yok yaptırım yaparız haa hop aşağı senaryo aynı.

  • ...13 Kasım 2019 16:06

    rabia el işareti neden yapmadın reiss... Abd de jonilere benzemiş işaretin... orda "okey" el işareti yapmışsın kazala. yada foto monajdır inanmamm... neysede, Trumpa  RABİA yaptır reiss... 1-tek kankam... 2-tek dostum..            3-değerli dostum.. 4-kankardşim ve değerli müttefiğim.. ve raiba işareti çattt diye olur... reisssim benim... 

  • Haha13 Kasım 2019 14:42

    Dostu Trump ....

  • tt13 Kasım 2019 18:15

    kankası :D

  • Tam komedi13 Kasım 2019 09:17

    Abd ile mutabakat yapıp her istediğimizi aldık , dünya Türkiyeyi konuşuyor dediler , sonrasında aynı terane rusya ile yaşandı ! Şimdi gelinen nokta dön başa !!! Size bir öğüt vereyim ; Bir ülke halkından ne kadar çok şey gizlerse batışa o kadar yakındır !!!