E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'la görüştü---

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'la görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'la görüştü
01 Aralık 2018 - 20:58 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın G20 Liderler Zirvesi programı kapsamında ABD Başkanı Donald Trump ile görüşmesi sona erdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan G20 Liderler Zirvesi programı kapsamında ABD Başkanı Donald Trump ile bir araya geldi. Görüşme yaklaşık 50 dakika sürdü.

Görüşme öncesi Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Başkanı Gianni Infantino, Erdoğan ve Trump ile aynı fotoğrafta yer aldı.

İKİ LİDERİN ZİRVEDEKİ İKİNCİ GÖRÜŞMESİ

Dün zirvenin ilk programı olan "Adil ve Sürdürülebilir Gelecek" temalı özel oturuma katılan Erdoğan ve Trump, oturum başlamadan önce bir süre sohbet etmişti.

Böylece iki lider, G20 Liderler Zirvesi kapsamında ikinci kez bir araya gelmiş oldu. 

Erdoğan: Trump'la Halkbank ve FETÖ konularını görüştük

İşte kritik görüşmeden ilk kareler

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • şakamısın02 Aralık 2018 13:45

    eyy turmp zartttt abd zurt dış güçlere ne oldu ??? :D 

  • belirsizlik01 Aralık 2018 23:12

    ilk defa yüzler gülüyor biz dostuz mesajı verilmiş yada verilmeye çalışılmış. şimdilik sorun yok iletişim halindeyiz diyorlar.

  • Keklik02 Aralık 2018 07:12

    Yine kandırılacak:)

  • Broker 01 Aralık 2018 22:15

    Görüşüyorlarda ne oluyor isteklerimizden hangisi gerçekleşiyor, fetö, halk bankası, ypg-pkk konularında hiçbiriyle ilgili bir talebimizi dikkate alıyorlar mı? ABD nin dostluğuda müttefikliği de yalan. Ama maalesef iyi geçinmek zorundayız. Papaz konusunda burnumuzu sürterek neler yapabileceklerini anlattılar. Sürtüşmeye gelmez, pamuk ipliğine bağlı kırılgan ekonomimizin hali ortada . Temmuz ve Ağustosda neler yapabileceklerini hep beraber gördük.

  • köfteci01 Aralık 2018 22:55

    en azından adam tweet atmıyor batırmıyor bizi artık

  • Cengiz01 Aralık 2018 21:13

    Görüşmede konular : havalar sogumaya başladı kış geldi... S400 alma alıp nabacan.... Rahibi verdik atillayı verin ya... Türkler harika insanlar herkes türkleri seviyor... Doları bastık aşağı seçime kadar toplayın...