E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan sosyal medyaya yüklendi---

Erdoğan sosyal medyaya yüklendi

Erdoğan sosyal medyaya yüklendi
23 Mart 2014 - 16:10 borsagundem.com

​Başbakan Erdoğan, "Bu Twitter, Youtube, Facebook, bunlar aileleri kökünden sarstılar. Bunlarda montaj var, her yol var." dedi

Başbakan Erdoğan, Kocaeli'de düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Erdoğan'ın konuşmasından ana başlıklar şöyle:

"Pensilvanya'daki zat, çiftiğinin yanında bir yer satın aldı, oraya da montaj fabrikasını kurdu. Orada montajlar yapılıyor. Çok kabiliyetli yeğenleri varmış" 

"Ahlakı olmayan bir hareketin kazanma şansı yoktur. Ahlakı olmayan bir hareket kazansa bile kaybetmiştir. Bunlar, işte bu Pensilvanya, bu Pensilvanya partileri en başta ahlaktan yoksunlar"

"Bu 'tweet'i biz kapatacağız. Malum medya bize saldırıyor. Neymiş, 'özgürlüklere tahammülsüzlükmüş'. Kim olursa olsun dinlemiyorum, dünya karşımıza dikilse ülkemin güvenliğini tehdit eden her saldırıya karşı tedbir almak durumundayım"

"Herkes Tayyip Erdoğan gibi düşünmek zorunda değil ama ben de birileri gibi düşünmek zorunda değilim. Şu anda hükümetime verilmiş bir irade vardır. O iradenin gereği neyse biz bunu yaparız. Türkiye'de bir İletişim Başkanlığı vardır Telekomünikasyon, maalesef işgal altında. İşgal altında olan burada her türlü numara yapılıyor"

"Şimdi bu Twitter denilen kuruluş, bu Youtube, bu Facebook; ya bunlar aileleri kökünden sarstılar. Bunlarda montaj var, her yol var. Ben aklıselim sahiplerinin hala nasıl bu Facebook'u, Youtube'yi, Twitter'ı savunduğunu anlayamıyorum. Her tür yalan var buralarda. Kalkıp da yapılmamış şeyleri, yapılmış gibi anlatanlara karşı biz tavır almayacak mıyız? Benim milletime saldıranlara karşı biz tavır almayacak mıyız?"

"Twitter'a uyarılar yapılıyordu, mahkeme kararı neticesinde yapılan uyarıya rağmen o hesabı kapatmıyor. Kusura bakmasınlar, neymiş 'Batı'da şöyle derler, böyle derler'. Kim ne derse desin. Biz kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Bizim göbeğimizi birileri kesmeyecek. Dünyada olanları görüyoruz. Batı, Suriye'de 160 bin kişi öldü sesin çıkıyor mu? Şu anda bu twetlere sahip çıkanlara sesleniyorum; sizin sesiniz çıkıyor mu?"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yeter artık24 Mart 2014 00:29

    Bir sus ya, bir sus.Halk artık senin sesini,yüzünü görmek istemiyor. Yolsuzlukların üstünü örtmek için her şeyi yaptın.Hala yağ gibi suyun üstüne çıkıyorsun.

  • cenk23 Mart 2014 22:27

    imralı tutanakları eğer doğruysa ve millet onları bilse % 10 oy bile alamazsınız tabi asıl sorun oy verecek kalitede parti yok

  • koyuns23 Mart 2014 22:24

    yapılmamış denen şeylerin ispatı lafla olmaz belgeyle olur neden bağımsız bir araştırma yaptırılmıyor da yok witer book mook boş boş neyse yaşasın koyunluk

  • T.C AKIN23 Mart 2014 21:52

    AİLECE HARAMİLER DURMAK YOK ÇALMAYA DEVAM

  • erhan23 Mart 2014 19:02

    sana bir irade verdik arkadaş sözde milli irade diye kendini korumaya calısıyorsun bırak artık bu palavraları çıkar belgele bakın ben yapmadım bunları de falan de fılan de cıkmıssın bunlar dinledi diyorsun yanı sende dınlenıldıgını kabul ediyorsun. gezi parkında senı savunduk ama bu olmadı tayyip başkan bu olmadı bu yolsuzluga goz gore gore he dıyemem hadi yaptın hadı herkes yaptı. da ama bu kadar kıvırma olmaz kardesım yapmayacaktın mılletı salak yerıne koyuyorsun artık. fazla cıvıdı bu işler saga sola saldırıyorsun.

  • donkişot23 Mart 2014 17:28

    teknolojiyle kavga ediyor.halbuki tapeler montajsa ilgili yerlerden rapor ve belgeleri alır, tiwiti-miviti kapatmasına luzum kalmazdı.

  • sert23 Mart 2014 16:55

    haydi abbas vakit tamam, yolculuğun başladı... hadi güle güle....

  • necip23 Mart 2014 16:51

    tabii istersin ki çal çırp ama kimse öğrenemesin, memleket senin menfaat alanına dönsün, diktatörlüğünü kur. yok aga yemezler, yapamayacaksın... domino başladı artık kimse sana güvenmiyor...