E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: S-400 ile ilgili süreci bitirdik, Temmuz ayında da teslimatlar başlayacak---

Erdoğan: S-400 ile ilgili süreci bitirdik, Temmuz ayında da teslimatlar başlayacak

Erdoğan: S-400 ile ilgili süreci bitirdik, Temmuz ayında da teslimatlar başlayacak
05 Nisan 2019 - 16:56 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan: S-400 ile ilgili süreci bitirdik, ödemelerimiz devam ediyor; Temmuz ayında da teslimatlar başlayacak

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İstanbul'da gazetecilere yaptığı açıklamada 8 Nisan'da Rusya'ya gerçekleştireceği ziyaret ve Rusya'dan alınacak S-400 sistemlerinin ABD ile neden olduğu gerilime ilişkin soruları yanıtlarken şunları söyledi:

"Rusya'da Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey toplantısını gerçekleştireceğiz, S-400 önemli bir yer tutuyor ABD'nin söylentileri çok yanlış şeyler S-400 ile ilgili süreci bitirdik, ödemelerimiz devam ediyor ABD, Rusya'nın S-400 için tanıdığı şartları Patriot'ta bize sağlamadı, o nedenle biz şu anda, şu duruşta oraya sıcak bakmıyoruz S-400 süreci işliyor, Temmuz ayında da teslimatlar başlayacak F-35'ler konusunda önüne gelen bir şeyler söylüyor. Biz iki tanesini teslim almıştık, şu anda ABD'de üçüncüyü de teslim ettiler. Çok kısa bir süre içerisinde, haftalarla söylüyorum, dördüncüyü de teslim edecekler Doğalgaz noktasında Rusya ile ilişkimiz çok güçlü, bunların görüşmelerini de yapacağız"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.