E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan, Putin'le ne görüşecek?---

Erdoğan, Putin'le ne görüşecek?

Erdoğan, Putin'le ne görüşecek?
16 Eylül 2018 - 15:24 borsagundem.com

Cumhurbaşkanlığı'ndan yarın yapılacak kritik görüşme ile ilgili açıklama geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın, 17 Eylül'de Rusya Federasyonu Soçi'ye yapacağı çalışma ziyaretinde, Türkiye-Rusya ikili ilişkilerinin siyaset, ekonomi ve enerji gündeminde yer alan konular ele alınacak. Ayrıca Suriye başta olmak üzere bazı bölgesel ve uluslararası meseleler hakkında görüş alışverişinde bulunulacağı bildirildi.

Cumhurbaşkanlığı'ndan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 17 Eylül'de Rusya Federasyonu'nun Soçi şehrine günübirlik yapacağı çalışma ziyaretine ilişkin yazılı açıklama yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17 Eylül'de Rusya Federasyonu'nun Soçi şehrine günübirlik bir çalışma ziyareti gerçekleştirecek.

Erdoğan, ziyareti kapsamında Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ikili bir görüşme yapacak. Program çerçevesinde iki ülkenin ilgili bakan ve yetkililerinin katılımıyla bir heyetlerarası görüşmenin yapılması da öngörülüyor.

Temaslar sırasında Türkiye-Rusya ikili ilişkilerinin siyaset, ekonomi ve enerji gündeminde yer alan konular ele alınacak, ayrıca Suriye başta olmak üzere bazı bölgesel ve uluslararası meseleler hakkında görüş alışverişinde bulunulacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet yılmaz16 Eylül 2018 23:57

    Rus uçakları İdlip'te 3 Türk tankını imha etmiş, onu konuşacaklar

  • Günaydın hayırlı 16 Eylül 2018 18:23

    PUtin Erdğan ı dinlemez takmıyor

  • ...16 Eylül 2018 16:21

    askeri yığınağa bakılırsa, Suriye olması muhtemel. Askeri bir operasyon yada yeni bir stratejı çıkabilir bu iş sonunda. İran meselesi. İranın eli nasıl güçlenir ABd ye karlı ve bazı ekonomik gaz vb. muhabbetler olması muhtemel.

  • AkMalavuran16 Eylül 2018 16:18

    Esad'ın iktidarını sağlama almayı konuşacaklar

  • emekci16 Eylül 2018 16:09

    Ermenistan'ın Azerbaycan'ı işgal ettiğini, halkını katlettiği anlatacak değil. Bu hamasi nutukları kendi halkını uyutmak için anlatır, Putin ile Suriye'deki müslümanları katleden Esad'ın koltuğunu kurtarmayı konuşur...