E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: Pensilvanya'daki sen de geleceksin---

Erdoğan: Pensilvanya'daki sen de geleceksin

Erdoğan: Pensilvanya'daki sen de geleceksin
15 Nisan 2018 - 15:08 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu ana kadar 80 tanesini FETÖ'nün yurt dışından aldık geldik. Onları da kovalayacağız. Pensilvanya'daki sen de geleceksin. İstediğin kadar sağa sola yalpala." dedi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Maltepe 6. Olağan Kongresi' öncesi halka hitap etti. "Yapılacak çok işimiz var" diyen Erdoğan'ın konuşmasınnı satır başları şöyle: "Şimdi birileri diyor ki biz yatırımları durduracağız. Niyeymiş, yatırımlar üretmiyormuş. Buna şu yeter. Göreve geldiğimizde 36 milyar dolarihracat vardı, şimdi 160 milyar dolar. Savunma sanayimizde kendimizi savunacak silahlara sahibiz. Bunlar kolay olmadı. Bunları üreten bir Türkiye var. Bunları nereye koyacaksın. Fırat Kalkanı'nda, Afrin'de bunlarla bu mücadeleyi kazandık. Afrin'de etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4 bin 200'e yaklaştı. Bu mücadeleyi bunlarla yapıyoruz. Kararlılıklı harekatı yürüten Mehmet'imiz bu imkanlarla güç buldu.

Üreten ekonomi yok diyenler gözünüze, dizinize dursun. Üreten ekonomi olmasa sen IMF'ye borcu ödeyebilir miydin? Çalışıyoruz ya, Bay Kemal çalış senin de olsun." dedi.

KILIÇDAROĞLU'NA SERT SÖZLER!

Bay Kemal tapusuz yerlere tapu dağıtacakmış. Bunlar hayatları boyunca hep böyle dağıttılar. Neyi, kendilerini dağıttılar. Bunlarda akşam yalan, sabah yalan

İNLERİNE GİRDİK!

PKK için inlerine gireceğiz dedim hatıladınız mı? İnlerine girdik mi girdik. SİHA'larla girdik. Kuyruklarını kıstırıp kaçtılar. Fırat Kalkanı'nda vurduk, Afrin'de vurduk. Gabar'da vurduk, Bestler Deresi'nde vurduk. Vurmaya da devam edeceğiz.15 Temmuz gecesi birisi Rodos'a götüreyim sizi dedi.  Hayır bu toprakta ölmek şereftir dedim. Binin uçağa ben size nereye gideceğimizi uçakta söyleyeceğim dedim. Son ana kadar kimse bilmiyor. Pilota İstanbul'a dedim. 251 şehidimiz oldu, gazilerimiz oldu.

Erdoğan, "Şu ana kadar 80 tanesini FETÖ'nün yurt dışından aldık geldik. Onları da kovalayacağız. Pensilvanya'daki sen de gideceksin. Sen de geleceksin. İstediğin kadar sağa sola yalpala." ifadelerini kullandı.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (16)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nedim Büyükbaşı16 Nisan 2018 05:30

    Bış tenekeden çok ses çıkar bi susta motorun soğusun bilmediğin konuda konuşma...

  • erol g. 15 Nisan 2018 22:27

    2002 YILINDAN SONRA KURULUP YILDA BİR MİLYAR DOLAR İHRACAT YAPAN BİR TEK ŞİRKETİMİZ VAR MI ACABA ? Var diyen şirketin ismini yazarsa var olduğunu öğrenmiş oluruz

  • Tam komedi15 Nisan 2018 22:09

    Arkadaşlar ben sakayada oturuyorum her taraf suriyeli dolu parklar caddeler hataneler hepsinin 3-4 çocuğu var . Benim mehmedim suriyede can verecek suriye nin gençleri parkarda kızlarla oynaşacak bumu adalet ülkeyi 2 yıldır ohal ile yönetiyor tl 2 yılda % 100 eridi çeyrek altın 160 tl den olmuş 290 tl. Ekonomi buyuyormuş eğer bir insan bir daire için 15-20 yıl borçlanıyorsa eğer asgari ücretli bir ay çalışıp 5.5 çeyrek altın alıyorsa bu ülke bırak büyümeyi çok kötü şekilde küçülüyor 2 yıl önce asgari ücret 1.300 tl 8 tane çeyrek altın ediyordu 2.5 çeyrek ohalle gitti. BENİ DÜŞÜNMEYEN DEVLET ZERRE UMRUMDA DEĞİL. ZENGİN SÜRER ZEVKİNİ SEFASINI , FAKİR ÇEKER DERDİNİ CEFASINI...

  • Nedim danasına16 Nisan 2018 00:28

    Gerizekalı suriye kimle savaşıyor ? Arap baharı diye sözde diktatörlere savaş açtılar heryerde hala diktatörler yönetimde be allahın safı ülkesinde kaçmakla ölmediler denizde boğuldular , tecavüze uğradılar , soyuldular , köle oldular , perişan oldular KARDEŞÇE YAŞAMAYI ÖĞRENECEKLER. Eğer rahat batarsa allaha şükür etmezsen HAK BELA YAZAR.

  • nedim16 Nisan 2018 00:07

    yahu sen tam öküzmüşsün! O insanlar en az ailesinden 3-4 kişiyi kaybettiler! Buraya da canlarını kurtarabilmek için geldiler! Canlarına tak deyince deniz yoluyla kaçmaya çalışıyorlar. Deniz de başlarına neler geldiği zaten belli! Bu kadar alçak ve vicdansız olursanız Allah belanız verir

  • hayri15 Nisan 2018 20:31

    borcu borçla çevirmek marifet değil. 160 milyar dolar ihracatı 200 milyar dolar ithalar ile yapıyorsun daha farkında değilsin. fazileri lobiler, doları dış mihraklar yükseltiyor diyorsun, peki bütçe açığını kim artırıyor? hazineyi de mi teslim ettiniz?

  • emekci15 Nisan 2018 20:29

    her hafta pkk saldırı düzenliyor, şehit-gazi sayısında son 10 yılda düşüş yok. terörle mücadelede çok zayıfsınız

  • tarik15 Nisan 2018 20:24

    zavalli CHP zavalli secmeni basarisiz baskanlarinin pesinden kosturup duruyorlar,bir yerede varamayacaklarini bile bile.?

  • Csrt15 Nisan 2018 20:12

    Bırak şu fetöyü de ekonomiye el at gücün yetiyorsa.Bi KHK çıkar da fazleri düşür,düşür doları,düşür benzin fiyatlarını da öyle çıkıp yap.Ekonomi büyüdü de niye BENZİN 6 lirayı geçti?Neden DOLAR 4 TL nin üzerinde?Cari açık neden gittikçe aetıyor,neden düşüremiyorsunuz?Borsa bile dip yaptı,yabancılar kaçıyor.Hala çıkmış MASAL anlatıyorsun.Millet yalanlaronıza doydu,bize gerçek lazım gerçek.

  • Özer15 Nisan 2018 19:37

    ıı abdülhamitten menderese özala erdoğana varıncaya kadar yerli ve milli liderleri nefret edenlerle sevenler %50%50.Acayip bir milletiz.Şu işleri doğru şunlar da yanlışları diyen yok.

  • Yerli milli15 Nisan 2018 20:49

    Yerli ve milli olan Atatürktür, Erbakandır, Ecevittir. Diğerleri menfaatini önde tutar,milliyiz derler ama esas amerikancıdır

  • xyz15 Nisan 2018 16:39

    bürokraside hala ayak oyunları peşinde koşup gidişatı baltalamaya çalışanların ortaya çıkarılıp hak ettikleri muameleye tabi tutulması gerek.

  • Gidi15 Nisan 2018 18:19

    Gidişatı baltalamak ne demektir? Resmen uçurumun dibine doğru freni boşanmış bir kamyon gibi gidiyoruz. Görmüyor musunuz?

  • Ahmet Özbir15 Nisan 2018 15:31

    REİS milyonlar uğruna ölmeye hazır!.. Bizim için, değerlerimiz için ölmeyi göze almış LİDERSİN SEN! Kemal gibi o gece bld.bşk.nın evine saklananlardan değil, vatan için ölüme koşan, cuntacı kahpelerin işini bitiren aslansın sen aslan!.. 15 Temmuz bize çok şey öğretti, en önemlisi birçok CHP'linin bildiri okununca sevinç çığlıkları atmasıydı!.. Benim apartmanımda iki-üç cunta yalaması merdivenlerden "TAYYİP YIKILDI!" çığlığı attı, anında kapıyı açtım "TAYYİP'İMİ KİMSE DEVİREMEZ,, BİZ DAHA ÖLMEDİK, TÜM CUNTACILARI YOK ETMEYE KADİRİZ!" diye bağırınca cuntacılar sessizliğe büründü. LİDERİYLE MİLLET İMANSIZ FETÖ'CÜLERİN İŞİNİ BİTİRDİ!..

  • nedim16 Nisan 2018 00:10

    Buradaki züppeler anlamaz boşuna uğraşma! Kuran da bir ayet meali '' Bu işten bize ne var ki derler'' Münafık karakterli itlerin menfaatine dokunup kuyruğuna basarsan hiç bir şey kendi maddi menfaatleri kadar önemli olamaz.

  • Uğrur15 Nisan 2018 18:21

    Kimse uğruna ölmeye hazır değil. Ben bu vatan evlatlarının o bölgeye sürülüp siyasi çıkar elde edilmesine hakkımı helal etmiyorum. Ne çekiyorsak bu beynini Parti'ye kiraya vermiş koyuncagizlardan çekiyoruz. Mahvettiniz ülkeyi de düzeni de. Allah mahvetsin oyunlarınizi sizin.