E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: Patinaj yapıyoruz---

Erdoğan: Patinaj yapıyoruz

Erdoğan: Patinaj yapıyoruz
21 Şubat 2015 - 16:03 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Patinaj yapıyoruz. Sürekli patinaj yapan arabayı yürütmek için harcanan güç israftır. Yeni yol başkanlık sistemidir" dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da katıldığı toplu açılış töreninde, "Patinaj yapıyoruz. Sürekli patinaj yapan arabayı yürütmek için harcanan güç israftır. Yeni yol başkanlık sistemidir" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Başkanlık sisteminde istikrar var, güven var. Başkanlık sisteminde kabus ortamını yakalayamayacaklar. Yıllarca milletin ağlaması pahasına bunların yüzü güldü. Şimdi millet gülerken bunlar ağlıyorsa inanın yapılan iş milletin menfaatine demektir. Ben böyle bakıyorum. Demek ki doğru yoldayız. Milletin yararına bir adım atılıyor'' diye konuştu.

Erdoğan, "Biz bugüne kadar Çözüm Süreci'nde üzerimize düşenleri, bihakkı yerine getirdik, yaptık, yapıyoruz. Ama herkesin aynı sorumlulukta hareket ettiğini söyleyebilmem mümkün değil. Buna rağmen sağduyuyla, soğukkanlılıkla, itidalle, sabırla meseleyi bugüne kadar getirdik. Gerçekten sınırların zorlandığı, sabırların zorlandığı pek çok durumla karşılaştık" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş21 Şubat 2015 16:48

    Namus va Şeref üzerine yemin edip sonra buna uymamak. Bir insanın bundan daha kıymetli neyi olabilir ki? Allah'ı m sen AKP seçmenine biraz akıl fikir ver.

  • yaya21 Şubat 2015 16:31

    geç bu ayakları, baas rejimi yoludur bu yol, yaptığın hukuksuzlukları gördük, bir tek sana gücü verirse bu halk ölüm fermanını imzalamış olur

  • İnanç21 Şubat 2015 16:13

    Millete bu tip dayatmaları doğru bulmuyorum. Ben ne dersem doğrudur demek doğurmu dur?