E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: Onlarla mutabakat yapılamaz---

Erdoğan: Onlarla mutabakat yapılamaz

Erdoğan: Onlarla mutabakat yapılamaz
17 Temmuz 2015 - 09:30 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan gündemi sert sözlerle yorumladı…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bayram mesajının ardından gündemi değerlendirdi. Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;
* Tüm milletimin ramazan bayramını tebrik ediyoruz. Çok farklı sınavlardan geçtiğimiz bir ramazan oldu.
* Ülkemizin birliğine kast edenler var. Görüşmelerden sonuç çıkmazsa milli iradeye gidilir.
* Bölücü terör örgütü hala TIR'ları yakıyor. Silvan Barajı tehlike altında. Sanki askeri barajmış gibi gösteriliyor. Terör örgütü baraj yapımını engellemeye çalışıyor.,
* Seçimde bazı köylerde bir partiyi silme oy çıktı. Siyaset yapanlar çok daha dikkatli olmalıdır.
* 78 milyonun kenetlendiği bir Türkiye'yi imar etmeliyiz.

DEMİRTAŞ'IN SİLAH BIRAKMA ÇAĞRISI
* Ben Dolmabahçe mutabakatı ifadesini asla kabul etmiyorum. Ortada bir hükümet vardır diğer tarafta grubu olan bir sityasi parti vardır. Böyle bir şey asla olmaz. Bunun yeri parlamentodur. Bölücü terör örgütüne sırtını verenlerle bir mutabakat yapılamaz. 
* 6-7-8 Ekim tarihlerini unutmam mümkün değil. Güneydoğdu'daki kardeşlerimi sokağa çağıranlar... 50 kişinin ölümü var. Öldüren Kürt, ölen Kürt. Çağrıyı yapanlar ortada.Silahları bırakın deyince bırakmamaları ve bunu adaya dayamaları çok yanlış. Bunu biz değil İmralı çözer diyeceksin. Senin vekilinin İmralı'ya gitmesinin ne anlamı var. 

İRAN'LA NÜKLEER ANLAŞMA
* Olumlu bir gelişme olarak görüyorum. Ruhani ile dün akşam telefonda br görüşme yaptım.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BUNADA DEYİN AMİNNNNNN.19 Temmuz 2015 00:10

    Yahu sayın erdoğan doğru diyorsunda şimdi sana sorarlar bunları bu hale getiren kim diye sen bunlara bukadar ilgi alaka göstermeseydin eskisi gibi sokağa çıkma yasağınıda koysaydın şimdi bunların g... bukadar kalkmazdı işte bunları bu hale getiren genede sizlersiniz imralıya adam gönderen kimdi önce doğru olmayı öğrenin ve bu ülkenin halkınıda APTAL yerine koymayın şimdi sana sorarım neden 4 bakanın yaptığı suçlardan dolayı yargılatmıyorsun dürüstlükmü arıyorsun işte sana cevabı yüce ALLAH sizlere öyle bir belalar verecekki ne olduğunuzu bile anlamıyacaksınız.ALLAH,ım sizleri ıslah eylesin.AMİNNNN.

  • murat17 Temmuz 2015 12:09

    sorular,çözüm sürecini kim başlattı,,,,güneydoğuda paralel yapının kurulmasına kim göz yumdu,,,şimdi ise neden savaş isteniyor,,,,iyi niyetli olarak görmüyorum.

  • mustafa17 Temmuz 2015 10:42

    Eşkiyalık ve zorbalıkla nereye varabilirsiniz ki? C.başkanı az bile söylüyor.Rüzgar eken fırtına biçer.Zalimler cezasını mutlaka bulur.

  • 1 yanlış 2 doğruyu götürür17 Temmuz 2015 10:33

    cem bey.yanlış...tayyıp erdoğan herdaim 2 li siyasi oyun içindeydi.şimdi ise bocalıyor.akabınde etrafındaki birçok girişimçi sapıtmış akabınde istismarlar içindeler

  • memet17 Temmuz 2015 10:28

    ne yapsın sayın cem. siz öfkelenmiyormusunuz tır yakıp terör estirenlere. seslenmese teröre göz yumuyor diyeceksinz.konuşsa toplumu ayrıştırıyor. çözüm istese hain oluyor. mucadele etse faşist oluyor. ne yaosın pki budurum karşısında ne desin.

  • Cem17 Temmuz 2015 09:50

    Bir lider 78 milyonu böyle kenetleyemez...öfkesini nefretiini toplumada yansıtıyor..çok yazık ediyor bu güzel ülkeme