E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: Olursa olur, olmazsa başlarını ezeriz!---

Erdoğan: Olursa olur, olmazsa başlarını ezeriz!

Erdoğan: Olursa olur, olmazsa başlarını ezeriz!
19 Ekim 2019 - 16:33 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri Toplu Açılış Töreni'nde bir konuşma yaptı. Erdoğan, "Olursa olur, olmazsa 120 saatin bittiği dakikanın ardından tekrar teröristlerin başlarını ezeriz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Kayseri'de bir kez daha olmaktan memnuniyet duyuyorum. Kayseri bir gün bir başka güzel. Türkiye tarihinin en önemli mücadelelerinden birini verirken Kayseri'den çıkan bu birlik beraberlik sesi tüm Türkiye'ye yayılıyor. Bu millet teslim olmayı asla düşünmedi. İstiklal harbinde dönemin büyük güçleri dize getirmeye başardık. Bir kez daha "ya istiklal ya ölüm" dedik. 

YA EFENDİ EFENDİ TANIYACAKLAR YA DA DERSLERİNİ ALARAK

Baktık ki bize verilen sözler tutulmuyor, yeniden kolları sıvadık. Ne diyor Mehmet Akif İstiklal Marş'ında dediği gibi "Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım; Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım." Kim bize zincir vuracakmış soruyorum. Ellerinde yüzlerce masumun kanı olanlarla mı bize zincir vuracakmış. Terör örgütleri mi, onlarla koyun koyuna yatanlar mı bize zincir vuracakmış. Soruyorum hangi alçak bize zincir vuracakmış!

Bunlar bu milleti tanıyacaklar. Ya efendi efendi tanıyacaklar ya da derslerini alarak tanıyacaklar.

Buradan tüm dünyaya gerçekleri bir kez daha ifade etmek istiyorum. Harekat boyunca tuhaf tepkiler sergileniyor. Halbuki yaptığımız iş net. Sınırımızda terör koridoruna izin vermeyeceğiz. 

OLURSA OLUR, OLMAZSA BİTTİĞİ DAKİKA TERÖRİSTLERİN BAŞLARINI EZERİZ

Kendilerine Suriye meselesini bir kez daha anlattık. Ama şunu söyledik: Biz terör örgütüyle masaya oturacak kadar alçalmadık. Devlet, devletle masaya oturur. Bir devlet, teröristlerle masaya oturmaz. Bizim kitabımızda bu yazmıyor. Ha birileri oturuyor. Varsın otursunlar. Terör örgütünün hain yüzünü bir kez daha ortaya koyduk. Kuzeyden güneye 32 km batıdan doğuya 442 kilometre alanı boşaltmak istediğimizi, teröristlerin bu bölgeden çıkması halinde Barış Pınarı Harekatı'nın sona ereceğini ifade ettik. Çekilmeleri için 120 saatte mütabık kaldık. Salı gecesi süre bitiyor. Biz ne istediğimizi ve hangi şartları uygulayacağımızı çok iyi biliyoruz. Olursa olur, olmazsa 120 saatin bittiği dakikanın ardından tekrar teröristlerin başlarını ezeriz. Dün akşam Sayın Trump'la görüştük, Salı günü Putin'le de görüşeceğiz. Yine olursa olur, olmazsa kendi planlarımızı uygulamaya devam ederiz.

 
Türkiye ortaya koyduğun şartlardan sapma göstermemiştir. Ülkemize verilen sözler tutulmazsa da süre bittiği an harekata devam edeceğiz. Türkiye için en iyisi onu yaptık, onu yapmaya sürdüreceğiz. 

Kayseri eli boş gelmek olmaz dedik. Kayseri'de tamamlanan toplam yatırım bedeli 1 katrilyon 772 trilyon eserlerimizin açılışını yapıyoruz. Büyükşehir belediyemiz şehir genelinde 25 yatırımı tamamladı. Bunları da bugün hizmete açıyoruz. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Pala20 Ekim 2019 08:36

    Sırf kürt devleti kurulsun diye koca suriye iç karışıklığa sokuldu, müslüman ülkelerden silah, para, mücahit desteği alınıp isid kuruldu, sonra da ypgye silah verlip oldurtuldu. Türkiye de bu operasyonun her aşamasında abdye destek oldu. Esada Esed demeler, tır tır silah göndermeler, kobaniyi kurtarmak için barzani milislerine yol vermeler hep bu planın parçasıydı. Şimdi de kürtlere tampon bölge ötesinde devlet kurma izni veriyoruz. Esad türkler gelir bak ha denilerek buna ikna edildi son askeri harekat ile

  • Ryu ken 19 Ekim 2019 23:02

    Durdurma sebebi Silahların vb önemli şeylerin Türkiye nin eline geçmesi istenmemiş olabilir.. Belki de başka plan hazırlığındalar.. Yoksa ellerinde araçları da var 25~30km yol 1 saate terk edilebilir...5 gün ypg nin geri çekilmesi için uzun bir zaman.. Yine kekliyolar bizi.

  • Mika lui19 Ekim 2019 22:54

    120 saatler bitmez..bakalim 120 saat sonra neler olacak.. 120 saat uyutmadan ibaret.. Çekilmek isteseler çekilirlerdi. Oyun bitmez.

  • Murat19 Ekim 2019 20:33

    Büyük siyasetçi gerçek başkan gururumuz Recep Tayyip Erdoğan

  • Ankara 19 Ekim 2019 18:18

    Allah yolun açık olsun baskanım sen devlet bahçeli

  • Fb19 Ekim 2019 17:06

    Söz konusu vatansa kırgınlıklar haksızlıklar herşey biryana gerisi teferruattır.

  • Ryu ken 20 Ekim 2019 11:45

    İyi zamanda hain, işler az kötü gidince birlik beraberlik kardeşlik... Bi karar verin.

  • AHMET ÖZBİR19 Ekim 2019 16:44

    Vatan sana emanet, TERÖRİSTLERİ HALLET REİS'im! Vatanına göz dikeni ez oğlum.! Dostun kim düşmanın kim sez oğlum Tarihini şerefinle yaz oğlum Yaz oğlum.! Gez oğlum Vatanına göz dikeni ez oğlum.! Dostun kim düşmanın kim sez oğlum Söz ver bana geç karşıma söz oğlum (Söz: Servet Kabaklı)