E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: Obama bizi aldattı---

Erdoğan: Obama bizi aldattı

Erdoğan: Obama bizi aldattı
24 Ocak 2018 - 12:39 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sayın Obama döneminde bizim bir de zeytinlik harekatı vardı. Ne yazık ki orada Obama bizi aldattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 44. Muhtarlar Toplantısı'nda konuşuyor.

"Afrin'i teröristlerden temizlemek için başlattığımız operasyon başarıyla sürüyor. Bölgenin asli sahipleri ile TSK güçlerinden oluşan birlik adım adım Afrin'i kontrol altına alıyor. Silahla donatılan terör örgütünün son mensubu etkisiz hale getirilene kadar bu operasyon devam edecek. Tüm terör örgütlerinden arındırmayı boynumuzun borcudur.

Sınır ötesi tehditler önemlidir. Biz Suriye'deki Arap, Türkmen ve Kürt kardeşlerimizin güvenliğini ve refahını en az kendimizinki kadar önemli görüyoruz. Birileri fitne kazanını kaynattı, dört bir koldan saldırıyorlar. Bu operasyonu Afrin'deki Kürt kardeşlerimize karşı gibi göstermeye, bizi işgalle suçlamaya çalışıyorlar.

Fırat Kalkanı'nda teröristlerden temizlenen alana 100 binden fazla kardeşimiz yerleşti. Afrin'de de aynısı olacak. Önce teröristlerin kökünü kurutacağız. Sonra da orayı yaşanabilir hale getireceğiz. Kimler için, 3,5 milyon ülkemizde misafir ettiğimiz misafirler için.

Kobani'den ülkemize kaçanlar ülkelerine dönmüyor. Çünkü bölgeden DEAŞ gitti ama başka bir terör örgütü çöreklendi. Bunlar katil, bunlar hırsız, bunlar ırz düşmanı. Bunlar haçlı seferlerinin yeni işbirlikçileri.

"İnsanlığın onurunu da kurtarıyoruz"

Zeytin bizim inancımızda kutsaldır. Zeytin Dalı adını verirken kucaklayalım, özgürlük adımı atalım istedik. Türkiye sadece kendi sınırlarını korumakla kalmıyor aynı zamanda insanlığın onurunu da kurtarıyor.

"Obama bizi aldattı"

Sayın Obama döneminde bizim bir de zeytinlik harekatı vardı. Ne yazık ki orada Obama bizi aldattı. O harekat Münbiç'i teröristlerden temizleme harekatıydı. Sözünde durmadı. Biz sözümüzü tuttuk, onlar tutmadı. Münbiç'i gerçek sahiplerine bırakacağız dediler. Münbiç yüzde 95 Arap'tır, orada Kürt yoktur. Sözlerinde durmadılar. Hesap başkaydı. Orada hesap, terör devleti kurma hesabıydı. Adını Kürt devleti koyuyorlar. Burada Kürt yok ki. Bunları söyleyince beyler rahatsız oluyor. Biz doğruyu her yerde söyleyeceğiz.

"Teröristlerin kökünü kazıyacağız"

Biz bu adımları atarken kararlılıkla yürümeye devam ederken her mücadelede de biliyoruz ki bedeli vardır. Zeytin Dalı Operasyonu'nda şehitlerimiz, gazilerimiz var ama Özgür Suriye Ordusu ve bizim şehitlerimizle beraber 7-8 şehidimiz varsa 4 gün içerisinde, karşı taraftan da tespit ettiğimiz kadarıyla 268 kişi etkisiz hale getirildi. Kararlı bir şekilde bu devam edecek. Bunların kökünü kazıyacağız.

Dünyada bizden başka, ucunda şehadetin olduğu bir mücadeleye böylesine gönüllü olarak, böylesine aşkla, böylesine sevdayla koşan, koşmak isteyen bir başka millet tanımadım, tanımıyorum."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (18)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kartalağabeyli24 Ocak 2018 21:12

    GERCEKTEN ZEYTİNLİK Mİ?

  • KIZILBAŞ MİLLETİNDEN ALEVİ DİNİNDENİM24 Ocak 2018 16:34

    SENİDE HERKES ALDATMIŞ YAHU.ŞAŞIRDIK MI HAYIR

  • KARTALAĞABEYLİ24 Ocak 2018 15:53

    BAŞKAN GERCEKDEN SENİN İŞİN ÇOK ZOR.YALAN DEĞİL SENİN HALİNİ GÖRDÜÇE KENDİME ACIYOR NE İLE ÖVÜNECEĞİME BİLE KARAR VERMEKDE ZORLANIYORUM.

  • KARTALAĞABEYLİ24 Ocak 2018 15:43

    REZİL ETMEYİN KENDİNİZİ.KENDİNİZE SAYGINIZ YOKSA İNSANLIĞA SAYGINIZ OLSUN.

  • KARTALAĞABEYLİ24 Ocak 2018 15:00

    bunlar acayıp olmuş.kim doğruyu söylerse bunlar tersini uyguluyor..

  • KARTALAĞABEYLİ24 Ocak 2018 14:51

    DELİ OLSA YETERLEN DİYECEK KADAR İLERİ GİTMİŞ ÜLKEDE HANGİ DOLAPLARIN DÖNDÜĞÜNÜN FARKINA VARDIĞI GİBİ SONUÇLARINA YUHH DER.

  • YETER ARTIK....24 Ocak 2018 14:49

    YETER ARTIK SİYASETE CEKİ DÜZEN VERİN.HERTAŞIN ALTINDAN ÇIKMASIN BU ÜLKENİN OTORİTE GÜÇLERİ VAR GÖREVLERİNİ YAPSIN..TERÖR KONULARI ASKERİ YÖNETİMİNDİR.ASAYİŞ KONULARI DA BELLİDİR KİMLERİ OLDUĞU BU NEE YAVV.

  • KARTALAĞABEYLİ24 Ocak 2018 14:38

    KISACA SİYASETİN KARA PROPAGANDASI İÇ PİYASADA FAŞİM VE ANARŞİZM DEN FAYDALANMAYA ÇALIŞAN VE YAPIÇILARININ UZANTISI OLANLARIN GİRİŞİMLERİNE SAHNE OLUYOR..KİM NEYE HİZMET EDİYORSA ALLAH AKIL FİKİR VERSİN..BİZLEREDE SABIR VE İSTİKRAR..

  • KARTALAĞABEYLİ24 Ocak 2018 14:35

    SENİ ALDATAN OBOMA VS VS DEĞİL.SENİ ALDATAN RUM ERMENİ RUS DERİN DEVLETİ....VE BU ŞİFKEFLİĞİN UZANTILARI YURTDIŞI İTİBATLI OLARAK FAAL OLARAK PROPAGANDA SÜRDÜRÜYOR....VE NE TESADÜFKİ NE CHP NE AKP NEDE MHP HİÇ FARK ETMEZ HER TÜRLÜ İFTİRALAR VE DOSTU DOSTA KIRDIRIYOR.KISACA SİYASİ EKONOMİ TİÇARİ HAVUZUN TÜM SÖYLEMLERİNİ KARAPROPAGANDAYA CEVİRİYOR.SANIRSINIZKİ BUNLARA BİLDİRİ DAĞITILIYOR.AYNI İNŞAAT DAKİ TAŞARONLARI İŞÇİ ALIMLARI VE İŞÇİ İŞÇİLİĞE BAKIŞ ACILARI GİBİ.BUKADAR OLMAZ.

  • gobel6624 Ocak 2018 14:07

    Ahanda Reis size pas atmış oyalanın. Bunun diplomtik anlamı; Bundan sonra ne dediğiniz önemli değil.

  • bu dünyadan biri24 Ocak 2018 14:50

    Hep körü körüne biat ediyorsun, reisinin hatalarını sen de görüyorsun ama söylemiyorsun. Yani biat için dürüst davranmıyorsun.

  • yine mi 24 Ocak 2018 13:56

    yİne mi aldattilar , cok sasırdık ,,, Obama gider ayak esas İsrailin yeni yerlesim yapmasini veto etti BM de , neden acaba tam da 15 Temmuz dan sonra , sanki kizmis Israil e 15 Temmuz dan oturu gibi..dusunun bakalim

  • demirkan 24 Ocak 2018 13:53

    NERE GİTTİKTE DAYAK YEMEDEN GELDİK. TÜRKİYEYİ OBAMAMI YÖNETİYORDU?.

  • Tülay SARİCA24 Ocak 2018 13:39

    Ben de size sorayım o zaman ülkemi yöneten kişilerin ALDANMA gibi LUKSÜ var mı ?..

  • demirkan 24 Ocak 2018 14:37

    DUYGU SALLIKLA DEVLET YÖNETİLMEZ. OSMANLI İYİ NİYETİNDEN ALMAN HAYRANLIGINDAN KAYBETTİ.

  • Noyan24 Ocak 2018 13:24

    Obaaaaaaa !!!!hahahahaha sırada rusya var hahaha!!!amcanın söylerken yüz mizacında bile gülme var nasıl aptal yerine konur bi milletin ifadesi

  • resuL24 Ocak 2018 13:18

    Obama aldatti ergenekon aldatti f to aldatti ters giden her olayda aldattilar.Bu kadar aldanma secenegimiz var mi

  • Okie Dokie24 Ocak 2018 13:16

    Maalesef son zamanlarda aldatmalar çoğaldı.