E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan, NATO Zirvesi sonrası açıklamalarda bulundu---

Erdoğan, NATO Zirvesi sonrası açıklamalarda bulundu

Erdoğan, NATO Zirvesi sonrası açıklamalarda bulundu
24 Mart 2022 - 19:59 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brüksel'deki NATO Liderler Zirvesi'nin ardından açıklamalarda bulunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Brüksel'deki NATO Liderler Zirvesi'nin ardından açıklamalarda bulunuyor. Ukrayna ve Rusya arasındaki savaşla ilgili konuşan Erdoğan, iki ülkeyle de temaslarını sürdürdüklerini belirterek "Nihai çözümün Rusya ve Ukrayna ile uluslararası kamuoyunun kabul edeceği muteber bir formüle dayanması gerektiğini düşünüyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi'nin ardından açıklamalarda bulunuyor. Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşla ilgili sözlerine başlayan Erdoğan, iki ülkeyle de temaslarını sürdürdüklerini belirterek "Nihai çözüm kabul edilen bir formüle dayanmalı" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

NATO'nun bir kez daha dayanışma mesajı vermesini anlamlı bulan Erdoğan, "Stoltenberg'e gösterdiği liderlik için teşekkür ederim. Kırım'ın ilhakını tanımadığımızı ve tanımayacağımızı her fırsatta ifade ettik. Ukrayna'nın toprak bütünlüğüne desteğimiz sürüyor. Türkiye bu süreçte özel bir yerde duruyor. Rusya ve Ukrayna Karadeniz'den komşumuz olan iki ülke. Savaşın bir an önce sona erdirilmesine yönelik olarak iki ülkeyle de yoğun temas halindeyiz. Müzakereleri yakından takip ediyor ve destekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Ayrıntılar geliyor...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Düşününce25 Mart 2022 11:09

    Montro anlaşmasının önemini anlayan saray acaba hapislerde cüretmeye çalıştığı montrenin önemi için konuşan emekli paşalara ne yapacak . bence konunun önemine binaen bu vatanperver insanlara liyakat nişanı verilmelidir.. Bugün ülkenin yüzünü ağırtan dış politikadaki bir zamanlar monşerler diye küçümsenen sayıları çok azalsada mülkiyelilerimiz değilmidir.