E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan, Musevilerin Roş Aşana Bayramı'nı kutladı---

Erdoğan, Musevilerin Roş Aşana Bayramı'nı kutladı

Erdoğan, Musevilerin Roş Aşana Bayramı'nı kutladı
30 Eylül 2019 - 20:47 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yahudi takviminde yılbaşı kabul edilen Roş Aşana Bayramı'nı kutladı.

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Roş Aşana vesilesiyle, Musevileri tebrik ettiği mesajında, "Sevgi ve hoşgörü medeniyetinin sembolü olan bu topraklarda aziz milletimiz, yüzyıllardır toplumsal, kültürel, siyasi ve beşeri çeşitliliği, birlik ve beraberliğini güçlendiren en önemli zenginlik olarak telakki etmiştir. Farklı inançlara mensup vatandaşlarımızın kendi kültür ve geleneklerini yaşattıkları özel günler, toplumsal yaşamımıza renk katmakta, kadim dostluk ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olmaktadır" dedi.

Erdoğan, Roş Aşana münasebetiyle başta Türkiye Musevileri olmak üzere tüm Musevilere esenlikler dileğinde bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • levent01 Ekim 2019 10:26

    Sayın İmamoğludan beklenti çok ama dikkat etmeli. Bence bunu okumalı çok güzel  http://www.diken.com.tr/ekrem-imamoglu-ve-olusan-endise/

  • Emrah30 Eylül 2019 21:11

    Aynen kutlamak lazım ben türküm fakat kimse anasını ve babasını seçme şansına sahip değil zencide doğabilirdim o yüzden kutlamak doğrudur. ülkelerin siyaseti dünyayı bölüyor halkları bölüyor siyasetten midem bulanıyor fakat demokrasinin yaşaması için siyaset gereklidir.insan zekası daha iyisini bulana kadar diyeyim.

  • : )30 Eylül 2019 20:58

     : ) imamoğlu pontus diye, yeryerind eoynayan ülkemizin...böyle ecbi bayramlarını kutlaması ne kadar kardeşçe bir mesaj. gurur duyduk : ) İmamoğlu böyle bir bayram kutlasa...seninde bayramın kutlu olsun derdi çoğu x partili :D memleket polomikten başka bir şey üretmiyor