E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan muhalefete ateş püskürdü---

Erdoğan muhalefete ateş püskürdü

Erdoğan muhalefete ateş püskürdü
06 Mart 2014 - 19:32 borsagundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Malatya'da düzenlenen mitingde muhalefet lideri Kılıçdaroğlu'na çok sert göndermelerde bulundu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Malatya mitinginde konuşuyor. Erdoğan, "Muhalefet, Pensilvanya ile birlikte boğazlarından haram geçmemiş yavrularıma çocuklarıma karşı iftira yarışına girdiler. Sustum, sustum, sustum. Artık dayanılmaz hale geldi. Terbiyesiz herif, benim rahmetli anneme hakaret edecek kadar adisin, seviyesizsin. Hem hakareti yapıyor hem rahmetli olmuştu diyor" dedi.

Türkiye buraya baksın burada montaj yok. O malum medya, CHP, MHP, Pensilvanya buraya baksın. Burada montaj yok. 
 
-Malatya 30 Mart seçimlerine bugün noktayı koymuştur. Sadece Malatya'da değil tüm Türkiye'de belli olmuştur. Dik duracağız, dikleşmeyeceğiz. 
 
-Sizlere bir Malatyalı kardeşimizin bana yazdığı bir mektubu özetleyeceğim. Mukaddes Yetiş. Malatya mitinginizde ne olur benim mektubumu okuyun diyor. Öyle güzel satırlar yazmış ki. Başbakanım sizi çok çok ve çok seviyorum. Rabbim inşallah sizi ve vekillerinizi sevsin ve daima koruyucunuz olsun diyor. İnşallah bütün ülkelere sizin gibi bir Başbakan nasip etsin. Biz Malatyalılar AK Parti aşıklarıyız diyor. Ben ablamla kardeşlerimle aynı sınıfta okuyor aynı kitapları paylaşıyordum onun için sadece ilkokulu okuyabildim diyor. 
 
-Bu ülkede mühürle gaz satılırdı, yağ satılırdı. Kim vardı iktidarda? CHP. CHP'nin iktidarı yolszuluk demektir, yasaklar demektir. Bu aziz millet bize Allah razı olsun desin bu bize yeter. 
 
-Şimdi bunlar montaj işini iyice ilerlettiler. Mecliste anayasal ve yasal suç olmasına rağmen oralarda yaptıkları montajları dinletiyorlar. Ey Kılıçdaroğlu senden siyasetçi olmaz. Senden olsa olsa Tahtakale'de kasetçi olur. 
 
-Pazarlıklar başladı Pensilvanya da yer aldı. Siz İstanbul'a bu ismi aday yapın biz destekleyeceğiz hükümeti devireceğiz dedi. Geçtiğimiz günlerde Trabzon günlerine katıldı, orada yuhalandı. Çıkarken de bir vatandaşı yumrukladı. Demek ki bu insanlar seni kabullenmiyor. Niye rahatsız oldun? Bunlardan siyasetçi olur mu?
 
-Bunlara cemaat demeyin bunlar örgüt. Diğer cemaatlere hakaret etmiş olursunuz.
 
-Kendi ülkesine ihanet eden bu yapıyla artık aranıza mesafe koymanız lazım. 
 
-24 gün var. Siz bizim ablalarımızsınız. Gençler siz bizim kardeşlerimiz, beyler siz de bizim ağabeylerimizsiniz. 
 
-Bunlarda sınır kalmadı, helal ve haram yok. Bu yapı emeğinizi, ekmeğinizi temiz duygularınızı istismar ediyor. 
 
-Çocuklarınız bunların okullarında okuyorsa çekin alın. Bunlar sülük gibi emiyorlar. Sülük bunlardan faziletlidir. Sülük zararlı kanı emer bunlar faydalı kanı emiyor. 
 
SUSTUM, SUSTUM ARTIK DAYANILMAZ HALE GELDİ
-Muhalefet, Pensilvanya ile birlikte boğazlarından haram geçmemiş yavrularıma çocuklarıma karşı iftira yarışına girdiler. Sustum, sustum, sustum. Artık dayanılmaz hale geldi. Bu kadar adilik, alçaklık olamaz. Sen önce git aynaya bak. Terbiyesiz herif, benim rahmetli annem hakaret edecek kadar adisin, seviyesizsin. Hem hakareti yapıyor hem rahmetli olmuştu diyor.
 
EY TARAF, EY BUGÜN, EY ZAMAN, EY HÜRRİYET GAZETESİ...
Ey Bugün Gazetesi, ey Taraf Gazetesi, ey Zaman Gazetesi sen siz hangi doğrunun yanındasınız? Ey Hürriyet Gazetesi sen neyin yanındasın. Sen bu ülkede yolsuzluk yapıyorsan takip ederim. Adalet Bakanıma da talimat veririm. Ne yaptığın malumdur tabiki takip edecğiz. Güvenli hat denilen telefonları bile zalimler dinlediler. Bir Başbakan'ın telefonunu dinleyemezsin.
 
Her şey bitmiş önümüzdeki ay açılışını yapacağız Başbakanlık binamızı durdurmaya çalışıyorlar. Siz nasıl yargısınız? Yargının içinde adil insanlar da var. Paralel yapının bu tür temsilcileri de var. Bunlar MİT'E de saldırdılar. Halk Bankası'na, Ziraat Bankasına saldırdılar.€

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (26)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • söz ün bittiği yer07 Mart 2014 13:57

    Devlet malından bir hırka bile aşıran savaşta ölse bile şehit olmaz" demiş hz. muhammed (s.a.v).

  • Eylem07 Mart 2014 01:02

    Chp ve mhp nin tek mezyti karalama kötüleme. Bu mllete bu memlekete başka verebilecekleri hiç bir şey yoktur. akp iktidarından beri yapabildikleri tek şey çamur atma. bu millet böylelerini iktidar yapar mı? bu memlekete birsey verebilirmi sadece çamur üretme yeteneği olanlar?

  • T.C AKIN07 Mart 2014 00:54

    ÖNÜNDEKİ PROMPTURDA KENDİ SÜLETİNİ GÖRÜNCEMİ BU LAFLAR AKLINA GELİYOR

  • T.C AKIN07 Mart 2014 00:46

    BU ADAM KONTROLU İYİCE KACIRDI BALATA SIYIRDI HEMEN İSTİFA ETMELİ ARTIK ÜLKEYE ZARARVERİYOR HIRSI YÜZÜNDEN ÇİLLERE TAŞ ÇIKARTI

  • Deniz07 Mart 2014 00:20

    Akp döneminde okadar ciddi güzel icratlar olduki. muhalefet bunları örtebilmek için tek secebeği bu tür kötüleme imaj bzma entrikalarına yalanlarına sarılmak kalmıştı. yoksa akp nin karşısında söyleyebilecekleri hiç bir sey yoktu

  • hsyn06 Mart 2014 23:13

    faiz haramdır diyorsun, faiz alan veren halkbankı savunuyorsun. allahın kitabında faiz haramdır uzak durun yazıyor, savun yazmıyor..

  • Sorun06 Mart 2014 23:12

    Türkiye'nin sorunu ne biliyor musunuz? Herkes hukukçu. Herkes teknoloji uzmanı. Herkes Başbakan. Herkes her şey. Bir tek şey hariç. O da kimse kendi işini bilmiyor. Daha doğrusu haddini bilmiyor. Göktuğ, bir çift söz de sana: Hukukta suçlanan değil suçlayan ispat mecburiyetindedir.

  • çakır06 Mart 2014 22:58

    Allah başbakanımıza sağlık versin gece gündüz demeden çalışıyor helal hoş olsun

  • dlbyz06 Mart 2014 22:40

    bu başbakan susan adam görmemiş hiç türkce sözlükteki kelimeler bitti arapcada bitti bilmediğim dediği ing ce ye daldı dilinin ne söylediğini bilmiyor ölüm var bu dünyada ölüm yeter artık çekil bu arenadan bence sessis çoğunluk susanlar ipi çekecekler

  • tarih anlatacak06 Mart 2014 21:52

    gecmişini bilmeden 12 eylülü rahmetli menderesi anlamadan.. internet gencligi ...iftira ile ideallerinize memleketten size oy cıkmaz

  • polat06 Mart 2014 21:20

    dün calanlar bügün calamıyo bağırıyo hırsız var niye calamıyo cakal sürüleri

  • Göktuğ06 Mart 2014 21:19

    Millete saldıracağın yerde sen önce hırsız olmadığını ispat et ey tayyip efendi. Adam yalan mı söylüyor başçalan diye?? Değilsen ispat etsene. Ama nerdeeee. Salla saldır, küfret

  • bu nedir peki06 Mart 2014 21:07

    https://www.youtube.com/watch?v=AqAAAx44Yww arkadaşın biri düzeltmiş konuşmada dilip sürçmüş diyor ama sırf oy ugruna bunlar yapılıyorsa bi acizlik var demektir....

  • Ali Vural06 Mart 2014 21:06

    RTE tam bir sokak kabadayısı.T.C.nin başbakanı demek için 100 yıl ekmek yemek gerekir.Konuşmalarını kınıyorum..

  • index06 Mart 2014 21:06

    koskoca konuşmadan böyle manşet atan bir medya varsa bu ülkenin iki yakası hiçbir zaman bir araya gelmez...

  • yorumcu06 Mart 2014 20:50

    Hırsız var!!!

  • Faruk06 Mart 2014 20:49

    Gündey doğuda miting yapıp kimseye özerklik falan vermeyeceğiz desin bakalım

  • hacı06 Mart 2014 20:48

    sen git kasımpaşada çocuklarla misket, top oyna, onlarla bu ağızla kavga et... bu mevkiler sana fazla geldi...

  • xl06 Mart 2014 20:45

    Basbakan antipati topluyor.tas yerinde agirdir.dik duracagiz diklesmeyecegiz diyorsun bu ne hal.birak kendinden bu kadar eminsen allaha havale et.

  • bir an önce06 Mart 2014 20:29

    Paralel devletin onların yerine yerleşmek için içeri tıktığı askerlerimiz bir an önce salıverilmeli ve bu paralel yapının yargıçları hakimleri o dönem görevdeki ve bütün bağlantıları olan her kim varsa vatana ihanetten yargılanmalı devletin bütün kurumlarına giren bu cemaati sn başbakan nasıl göz yumup ses çıkarmadıysa aynı şekilde tasfiye etmeli Atatürk cumhuriyetinde cemaatlerin tekkelerin elinden bu ülkeyi kurtarıp gerçek vatanseverlerin yönetimine devretmeli bütün kurumlarını hem de.. sonra içerdeki bu yapıyı vatana ihanetten yargılamalı hatta ilk önce amerikadaki ele başını tüm imkanlar seferber edilerek ihanet ettiği ülkede yargılanıp ömür boyu hapse mahkum etmeli böylelikle hiç bir cemaat yada grup bu tür ihanet içine girmeye teşebbüs etmeyecektir! nokta!

  • yazık06 Mart 2014 20:13

    bundan sonra ben de kasetlere inanıyorum dinlemesem de önemli değil kimsenin annesine hakaret edilmedi ama bunu öyle lanse eden biri var

  • ????????06 Mart 2014 20:10

    Türkiyede telefonu dinlenen başka bir başbakan varmı?

  • edep06 Mart 2014 19:57

    hırsızlıkları ortaya çıktığından beri sinirlerine hakim olamıyor..edepte kalmamış insan biraz utanır bu sözleri söylemeye..

  • Emre06 Mart 2014 19:52

    Azerbeycan yaptı darısı bizim başımıza. Bu lanetli organizasyonun bütün vakıfı hemen kamulaştırılmalıdır! Vakıf amacını aşan çok lanet işler yaptığı tescillidir zaten!

  • meltem06 Mart 2014 19:51

    Gündem bu kadar sapıtılmadı. Başımıza taş yağacak galiba. KCK özerklik diye bas bas bağırıyor. yargı, adalet, güvenlik birimlerini bertaraf ettiniz. Ama hala arlanmadın, iftirayla meşgulsün..

  • Öğretmen06 Mart 2014 19:50

    Cemmatin İdeolojik adam yetiştirdikleri kesinleşen bütün okullar dersaneler ve yurtlar devlete bağlanmalıdır hemen!