E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: MİT dünya ölçeğinde çalışmalara imza attı---

Erdoğan: MİT dünya ölçeğinde çalışmalara imza attı

Erdoğan: MİT dünya ölçeğinde çalışmalara imza attı
26 Temmuz 2020 - 15:39 borsagundem.com

Erdoğan, "Milli İstihbarat Teşkilatımız, kriptoloji, siber, uydu, sinyal istihbaratı alanlarında dünya ölçeğinde çalışmalara imza atıyor." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı Yeni Hizmet Binası Açılış Töreni'nde konuşuyor.

Bilginin ve bilgiyi kullanmanın en etkili silaha dönüştüğü dönemde istihbaratın önemi çok daha arttığını belirten Erdoğan, şöyle devam etti:

"Ülkemizin bir süredir verdiği tarihi mücadelede ilk hedef alınan kurumlarının başında MİT'in geliyor olması tesadüfi değildir."

"İstanbul'un Türk milletinin ve Müslümanların elinde olmasının hala kabullenilemedi"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Fethin üzerinden asırlar geçmesine rağmen hala İstanbul'un Türk milletinin ve Müslümanların elinde olmasının kabullenilemediğini görüyoruz." ifadelerini kullandı. 

Türkiye'nin attığı her adımın, yaptığı her faaliyetin dünyanın tamamının ilgisini çektiğini söyleyen Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"Ayasofya'yı ibadete açma sürecinde İstanbul'un 1453'ten beri süren Türk toprağı kimliğini sindirmekte zorlananlar olduğuna şahitlik ettik." 

"MİT dünya ölçeğinde çalışmalara imza attı"

MİT'in kriptoloji, siber, uydu, sinyal istihbaratı alanlarında dünya ölçeğinde çalışmalara imza attığının altını çizen Erdoğan, "İstanbul'daki (MİT) bölge başkanlığımızın terör örgütlerinin eylem arayışları ve yabancı istihbarat kuruluşlarının casusluk girişimleriyle etkin şekilde mücadele edecek kapasitede olması büyük önem arz ediyor. Teşkilatımızın diğer güvenlik kurumlarımızla yakın iş birliği sayesinde İstanbul'da terör örgütlerinin eylem yapma kapasiteleri ciddi şekilde sınırlanmıştır." diye konuştu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti:

"Stratejik istihbarat, terörle mücadele, istihbarata karşı koyma gibi konularda da İstanbul'daki çalışmalar ön plana çıkıyor."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Haha26 Temmuz 2020 23:27

    Ama darbeyi enistenden ogrendin :))

  • AHMET ÖZBİR26 Temmuz 2020 23:09

    MİT (Millî İstihbarat Teşkilâtı) "Millî İşyapan Türkler" işte benim HABERALAN, HAİNLERİ AVLAYAN teşkikâtımız bizim. REİS'LE BİRLİKTE HEP İLERİYE, ALÇAKLARI ÜFELEMEYE...

  • FİNANSŞÖR26 Temmuz 2020 22:39

    ulu önder ATATÜRK ten sonra gelen en etkin liderimiz RTE.ALLAH başımızdan eksik etmesin.

  • Ersoy27 Temmuz 2020 00:41

    Atatürk'ün tırnağı olamaz. Atatürk gerek cephelerde savasarak gösterdiği kahramanlıklar sayesinde Osmanlı Subaylığından Başkomutanlığa getirildi. Mareşal verilen 2 isimden biri Atatürk. İmparatorluğun küllerinden yeni bir devlet kurdu. Fabrikalar, Bankalar açtı, Devrimler yaptı, halkı için Enstitüler kurdu. Hıfzıssıhha Enstitüsü kurdu. Sanayiye ağırlık verdi. İlk uçak fabrikasıni kurdu ve ihracat yaptık..Tarıma ağırlık verdi Çinden çay getirdi Karadeniz'e ekti. İtalya'dan portakal getirdi Akdeniz'e ekti. Atatürk Turkiye'dir..Erdoğan napti Allah aşkına Atatürk'ün tırnağı olamaz. Atatürk imkansızlıklar içerisinde bu başarıları elde etti. Ancak Erdoğan birçok imkan içerisinde varolanı satma derdinde ülkeyi batırma derdinde.

  • Mehmet y26 Temmuz 2020 20:35

    Tabi tabi kesin öyledir. Herşeyden en son devletin haberi oluyor. Polisler akşama kadar geziyor. Esrar eroin fuhuş herşey full

  • Pardus26 Temmuz 2020 20:33

    Cemaatler devleti ele geçirdi, mit haber vermiyor yine.

  • Ama26 Temmuz 2020 19:53

    Ama, eniştem telefon açtı, Türkiye de feto darbe girişimi olduğunu saatler sonra öğrendik. Elhamdülillah....

  • Bika26 Temmuz 2020 17:00

    15 temmuz darbe girişimini MİT yerine eniştesinden öğrenenler vardı.

  • Osmanlı 26 Temmuz 2020 16:20

    Hersey mükemmel gidiyor. Bir koduk mu oturtuyoruz. Her alanda kılıç hakkımızı tesis edeceğiz. Viyana yı da Reis gecer!

  • Tosun26 Temmuz 2020 17:51

    Washington DC'yi de fethedeceğiz Beyaz Saraya arap bayrağı asacağız bilal oğlan :)

  • ekonomist/stratejist26 Temmuz 2020 16:07

    MİT adil öksüz, fetullah gülen, emre uslu, ekrem dumanlı, zekeriya öz v.b nice teröristleri yaka paça getirmedikten sonra hiçbir değeri yoktur. MİT niçin var kaktüs niyetine değildir herhalde. Yerleri bilinen bu teröristleri getirin ki 15 Temmuz darbe girişiminin gerçeklerini öğrenelim delilleriyle.. ABD'nin başına gelecek bu iş gerisini söylemek istemiyorum zaten Afganistan'da yaşadığı delikte Usame Bin Ladini infaz etti. feto mücadelesi bir 50 yıl geçse de bitmez çünkü asıl inlerine girilmedi ama az kaldı inşallah inanıyorum ki akp seçimi kaybettiği anda fetonun kalesi yıkılacaktır.

  • Mahzer26 Temmuz 2020 16:20

    Takiptesin