E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan, Milli Savunma Bakanı Akar ile görüştü---

Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Akar ile görüştü

Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Akar ile görüştü
10 Şubat 2020 - 16:35 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İdlib'de 5 askerin şehit olduğu haberinin ardından Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile bir araya geldi.

Milli Savunma Bakanlığı, İdlib'de rejim güçlerinin yoğun topçu atışı sonucu 5 askerin şehit olduğunu, 5 askerin yaralandığını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saldırı haberi sonrası AK Parti Genel Merkezi'nde Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile bir araya geldi.

İLK SALDIRIDA 8 ŞEHİT

3 Şubat'ta Suriye'nin İdlib kentinde rejim unsurlarınca yapılan yoğun topçu atışı sonucu 7 asker ile 1 sivil personel şehit olmuştu. Aynı saldırıda 13 askerin de yaralandığı bildirilmişti.

Saldırıya ilişkin açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Rus yetkili makamlarına muhatabımız siz değilsiniz, tamamıyla rejimdir, bizim önümüzü kesme gibi bir durum söz konusu olmasın" demişti.

Erdoğan daha sonrasında yaptığı açıklamada ise "Hassasiyetlerimizi ve kararlılığımızı her seviyede, her fırsatta, her platformda belirtmemize rağmen Suriye'de anlaşmalara uyulmuyor. Önceki gün askerlerimize yapılan saldırı, Türkiye açısından Suriye'de yeni bir dönemin miladıdır. Çünkü bu askerlerimize karşı taammüden yapılmış bir saldırıdır. Türk askerinin kanının aktığı bir yerde hiçbir şeyin aynı şekilde devam etmesine izin veremeyiz" ifadelerini kullanmıştı.

İdlib'den yine acı haber: 5 asker şehit oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ve10 Şubat 2020 18:08

    bu kadar becerisiz z insalar görmedim. tarih kitabımda da okumadım.

  • ?10 Şubat 2020 18:06

     ne yanı bu gibi durumlarda askeriyenin verecek cevabı yok mu ? hala durum konuşulup değerlendiriliyor. ? zaten bu saldırıların olması karşısında plan yok mu ? saçmalık

  • AHMET ÖZBİR10 Şubat 2020 17:34

    BAŞKOMUTANIMIZ emrindeyiz hepimiz. Askerime kurşun sıkan TÜM KANI BOZUKLARIN LEŞ'LERİNİ SERİN YERLERE!..

  • ee10 Şubat 2020 17:57

    birazdan sen ser kardeşim.. onu yaparız.. bunu yaparız.. onu bilmem ne ederiz.. ulen buyur meydana sen yap ne yağacaksan..çocuk anan bacın kardeşin. sülalen yada tarikadın neyse artık.. buyur yap yahu.. seni tutan mı var  ? git yap aha suriye orada... milletin canı yanmış. mal mal yazıyorsun hala. git yap  ne yapacaksın. tutan mı var seni ? deve kuşu gibi gömmüşsün kafanı kuma kçın açıkda.. aman suriyeliler görmesin o durumda atalar mazallah üztüne...

  • ...Atatürk...10 Şubat 2020 16:46

    Kütahya eskişehir afyon yunan direnişi kırıldı. ATatürk ve kurmayların hedefi misakı milli idi. parala ve hedef tekti.. ordu taarza geçt. bir çok devlet. anlaşma yapın, Türk askeri durun asşkes yapalım. Atatürk haber verin, uzlaşma yapalım. vb. vb. dendi.. Atatürk dediki.. ordular ilk hedefiniz akdeniz.. toparlanamayan düşman güçleri denize dkulene kadar 7/24 türk orudu ile tarumar edildi... Suriyeye girerken belirlenen hedeflere gidemeyenler, askerin hedefi karayolu güzergahına kadar ilerletmeyenler.. TARİH DERSİNE İYİ ÇALIŞMAYANLARDIR. suriyede hedeflerimiz ne ? karayolları.. ee neden ilerleyen asker, ypg direncini başarılı kıran asker frenlenıyor ve şuan gözlem noktalarına suriye ve siğer birlikler kuruluyor ? anlaşmalar ve tweetlerle asker frenlendi. şimdi aynını yapacaz ama karşında suriye ve diğer birlikler uzlaşıp sana karşı birleşti.

  • azmi10 Şubat 2020 19:22

    Maaş verdiğimiz HTŞ ne işe yarar,anlamış değilim. Neden Mehmetçik telef oluyor, demek ki azmettiren var,koordinat paylaşan var, dostumuz oluyorlardı kendileri