E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan Merkel ile görüştü: Gündem Doğu Akdeniz---

Erdoğan Merkel ile görüştü: Gündem Doğu Akdeniz

Erdoğan Merkel ile görüştü: Gündem Doğu Akdeniz
16 Eylül 2020 - 19:05 borsagundem.com

Erdoğan, Almanya Başbakanı Merkel ile yaptığı görüşmede Doğu Akdeniz'deki son gelişmeleri değerlendirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile video konferans görüşmesi gerçekleştirdi.

Erdoğan, görüşmede Doğu Akdeniz konusunda hakkaniyet temelli bir yaklaşım olduğu müddetçe anlaşmazlıkların müzakereyle çözülebileceğini ifade etti.

Merkel ile görüşmesinde, Avrupa devletlerinin Doğu Akdeniz meselesinde adil ve tutarlı olmaları gerektiğini belirten Erdoğan, Türkiye'nin hakları hususunda sonuna kadar kararlı ve aktif politika uygulamayı sürdüreceklerini vurguladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • manyak herif17 Eylül 2020 01:19

    yuttaşlarımızın alım gücü düştü.gerekirse doğu akdenizdeki arama ve sondaj faaliyetlerini durdurulsun.herkezin maaşına 100 de 100 zam yapılsın

  • Arif16 Eylül 2020 23:35

    Gazı bırakın şimdi halk borç batağında. Paramız çöp oldu alım gücü tarihte görülmemiş durumda. Acil maaşlar iki katına çıkarılmalı.

  • Net man 16 Eylül 2020 23:20

    REİS yanındayız..NOKTA!!!Bu arada birilerinin oyu %19 a düşmüş..beter olsunlar...

  • Mucise Reis ;)16 Eylül 2020 19:40

    Almanya diz çöktü : )) Geçmişte Lozan imzalanmadan önce. İnönü 1 ay kadar küçük ve sınır komşuları ile uzlaşmaya çalıştı... Asla ve asla uzlasşı olmadı. Strateji değişti. Önce en büyük devletlerle uzlaşı yapalım ve ingiltere ilk hedef oldu. İngiltere ile uzlaşı olunca, sonra büyükten küçüğe uzlaşı gerçekleşti. Burada, strateji geç olsada , ilk kez doğru bir adım oldu. Almanya, ingiltere, hedef seçilmeli. Uzlağı gerçekleşmeli. bu sırada en alt dilimde Suriye ile ilk diplomasi ilişkimi zoldu denmeli.. en alt dilde mısır ile ilk tems oldu denmeli. sonrasında FRansa, çekims ekalacak, yahu ben tek Türkiye karşısıdna devlet kalıyorum.. Yunan bakacak, herkes uzlaşıyor, Türkiye gelişimini sürdürüyor ben yunan olarak tek kalacağım demeli.. Atatürk stratejisi bunu oluşturmuştur. okumayanlar bilmez : )) o bakımdan acilen her alanda, her konumda, özel diplomasi birimi kurulup, tek tek en alt dilimde olsa her komşu ve sorunlu olayımızda diploması olmalı. Bu durum açıkca beyan edilebilmeli. 

  • r16 Eylül 2020 23:48

    görmüyon mu adam Reis :D

  • Remzi karsandı16 Eylül 2020 22:40

    sana ALLAH UZUN ÖMÜR NASİP EYLESİN BAŞKANIM .TÜRK MİLLETİ,SENLE GURUR DUYUYOR.İKİNÇİ ATATÜRK OLARAK TARİHE GEÇİÇEN BUNLARDA OSMANLI YARASI VAR,CIKARTAMIYOLAR,SENİN İÇİN VATAN İÇİN CAN VERMEYE HAZIRIZ,BAŞKANIM

  • Metallica 16 Eylül 2020 19:17

    Turkiyenin yaptigi cok net haklarini savunmak.