E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: Mektubun içeriği özel ben açıklayamam---

Erdoğan: Mektubun içeriği özel ben açıklayamam

Erdoğan: Mektubun içeriği özel ben açıklayamam
17 Ocak 2020 - 14:55 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İmamoğlu'nun Kanal İstanbul Projesi hakkında kendine verdiği mektupta ne yazdığına dair sorulan sorulara yönelik açıklamalarda bulundu. Erdoğan mektupta yazılanların gizli olduğunu açıklamanın doğru olmadığını vurguladı.

Erdoğan, İstanbul’da Hz. Ali Camii’nde kıldığı cuma namazının ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kendisine ilettiği mektupla ilgili, "Kişiye özel bir mektupsa açıklamam doğru olmaz. Kanal İstanbul konusu bu şahsın konusu değil" dedi.

Erdoğan, "Kanal İstanbul konusu bu şahsın (İmamoğlu) konusu değil" dedi ve ekledi: "Kanal İstanbul'da kararlıyız."

İstanbul'da basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal İstanbul projesini hayata geçirmek konusunda kararlı olduklarını vurguladı.

Kanal İstanbul'la ilgili İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kendisine ilettiği mektupla ilgili soruya yanıt veren Erdoğan, "Kişiye özel bir mektupsa açıklamam doğru olmaz" dedi.

Erdoğan, "Bu mektup gizli bir mektup. Mektubun içeriğinde sizin anlattıklarınızdan daha farklı şeyler var. Bunları benim açıklamama gerek yok. Kendisi açıklarsa daha isabetli olur" diye konuştu.

"Kanal İstanbul konusu bu şahsın (Ekrem İmamoğlu) konusu değil" diyen Erdoğan, CHP'lilerin Kanal İstanbul güzergahından arazi, arsa aldığı iddiasıyla ilgili olaraksa, "Parası olan alırsa alır, çok da beni ilgilendirmiyor" ifadesini kullandı.

'Hafter güvenilir bir adam değil'

Erdoğan, Libya Ulusal Ordusu'nun başındaki General Halife Hafter'in güvenilir bir adam olmadığını, Trablus’u dün bombalamaya devam ettiğini belirtti.

Barış Pınarı Harekatı bölgesindeki saldırıda üç askerin hayatını kaybettiğini anımsatan Erdoğan, "Bunu biz karşılıksız bırakamayız. Bunun bedelini ödeteceğiz" diye konuştu.

'Öksüz Fizanda'da olsa gereğini yaparız'

Erdoğan, firari Adil Öksüz’le ilgili, "Yakalandığı anda Fizan'da da olsa alır gelir gereğini yaparız" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (18)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Depresyon stres18 Ocak 2020 08:11

    Allah başımıza vatan millet hırsı olan ama menfi hisleri, hırsı az olan, dünya malı için her yolu mübah görmeyecek ılımlı, naif yöneticiler nasip etsin. Kültürü, geleneği ani çıkışlar, fevrilik üstüne kurulu, duygusu mantığından üst insanlar yönetici olmasın. Mümkünse orta, doğu karadenizli olmasın artık halk gerçekten gergin, birbirine düşüyor.

  • Yutak18 Ocak 2020 00:35

    Büyük devletiz, 2 yıldan fazladır kardeş devlete tebligat varmadı. Hala buradayız. Canı sağ olsun .

  • belirsizlik17 Ocak 2020 22:26

    Bütçe açık verirken bütçe hedefleri şaşmışken hangi kanalı hangi para ile yapacaksanız , destekleyenlere söylüyorum yarın bu işin altından kalkamayınca vergiler zamlar yağmur gibi gelince sızlamayın ağlamayın ona göre. Zengin projesi yandaş projesi arap projesi abd projesi . istanbul halkına hiç bir faydası olmayacak trafik toz karmaşadan başka.

  • yazık ğlkeme17 Ocak 2020 22:06

    Başkanlık sistemini seçtik... Belediye başkanı, koskoca devletin cumhurbaşkanına ulaşamıyor...  Ne saçma oldu bu başkanlık sistemi...   yıl 2020 cumhurbaşkanına ulaşmak için belediye başkanları güvercinle posta gönderiyor. Valla yazık günah bu ülkeye... cumhurbaşkanlına evet dedil, ama zararını mille tolarak biz çekiyoruz... ne saçma cumhursistemimiş bu. Ülke tarihinde olmayan işler bu işler... Devletle belediyelerin iletişimi kopmuş... Başkanlık sistemi devleti kemiriyor.. bu sistem ülkeye yaramaz. EVET dedik bide.. elimiz kırılaydı.. 

  • Vatandaş17 Ocak 2020 21:33

    Mektubun içeriği biliniyor, önemli olan bu duygusal mektuba verilecek olan cevap.

  • Metin17 Ocak 2020 21:02

    At çöpe reis.bunlardan millete bifayda gelmez.degerli zamanını boşa geçirme.pkk ile vakit geçiren bu tipleri dikkate alıp muhatap olma.

  • ....17 Ocak 2020 20:38

    Mektubun cevabını, bakalım nasıl verecek.. iade edip, çöpede atmadığına göre Trump mektubundan daha önem veriyor : ))) 

  • Mühendis 17 Ocak 2020 20:00

    İstanbul kanalda ne yapılabilir. 1- Venedik tarzı kanallar yapılır ve buradaki evleri tek katlı ve Bahçeli olarak düzenleyerek turistik bir bölge yapılabilir . İnsallar ( zenginler ) evlerine ufak tekneleri(jetski veya tekneler ile gidebilir) . 2-kanaldan gelen su ile sunu göller yapılabilir 3- özel kanallar yapılarak balık yetiştirilebilir 4- kanaldan elektrik elde edilebilir 5- turistik bir bölge ilan edilerek turistlere Özel alanlar yaratılabilir 6-bütün bunlar depremi bekleyen İstanbul halkına yarar mı? Sanmam tüm ilgi o bölgeye ve yatırım oraya olacağından....

  • Ozan 17 Ocak 2020 18:31

    Küçümsene aşağılama terörist tanımlama bu ların genel lügatı olmuş. Yazık yazık

  • Harbi 17 Ocak 2020 18:55

    Terörist değilde ne . Biraz doğru olun

  • Şahısdan esrarengiz açıklama17 Ocak 2020 18:29

    Mevzuu derin,havalar serin...

  • Pala17 Ocak 2020 17:32

    Kuyruğundan yakalamış badi ekrem bunu anlaşılan. Ne özeli bunlar genel geneelll:)

  • Nedim17 Ocak 2020 18:17

    Gözlükle aynı kaba   ...maya alışkınsın heral!  Zaten başaka bi halt bildiğiniz yok.  

  • seçmen17 Ocak 2020 17:04

    Bu şahıs dediğiniz %54 oy la seçilmiş İstanbul Büyükşehir belediye başkanıdır. Dolayısı ile istanbul halkını temsile yetkili kişidir onun konusu değil de kimin konusu? Diğer taraftan bir cumhurbaşkanının büyükşehir belediye başkanına bu şekilde (bu şahıs) hitabı yakışık olmayan bir tavır. Kibir kokan bir davranış. Tek adamlık egosu. cumhurbaşkanı halkına ve vatandaşına örnek tavırlar sergilemeli.

  • Ulebumu17 Ocak 2020 22:37

    Belediye gitti cukka gitti karın ağrıları bu. Yoksa vatan millet hikaye.

  • Seçmene17 Ocak 2020 18:37

    Ah seçmen nasıl da etkili yazmışsın. Hakaret ettiğiniz ülkemizi temsil eden kişi 26 milyonun üzerinde oy almış. 4,5 milyon oy alan kişiyle karşılaştırıyorsun. Ayrıca tek adam, ego, kibir bunları biz sizden öğrendik, muhalefete bunlar da yakışıyor olabilir. Yanlışı örnek alma o zaman sen de

  • K17 Ocak 2020 18:33

    Şahıs ne demek Kişi demektir. %54 oy almış birine şahıs diyebilir, TDK şahıs’ı Kişi olarak belirtmiş. Ama sizin gibi cahil şahıslar bunu bilemezler. Kibirli olan sürekli ben 16 milyonun sahibiyim diyen Ekrem adlı şahıstır.

  • Sağol17 Ocak 2020 17:03

    Ne özeli genel olmuş arık açıklayın gizli saklı kalmasın Reisim.