E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: Marka şehirler kuracağız---

Erdoğan: Marka şehirler kuracağız

Erdoğan: Marka şehirler kuracağız
20 Eylül 2019 - 15:43 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi'nde konuştu. Yeni dönemde 'marka ve yaşanabilir' şehirler kuracaklarını belirten Erdoğan, "Devleti yaşatmanın yolu insanı yaşatmaktan geçiyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresinde konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

"Şehirlerimizi mektebe, sakinlerini de talebelerine benzetebiliriz. Şehre hakim olmayı değil, ondan bir şeyler öğrenmeyi talep ettiğimizde ondan bir şeyler geliştirebiliriz.

"Devleti yaşatmanın yolu insanı yaşatmaktan geçiyor"

Şehir insanın yetiştirdiği toprağa benzer. Bunun için kendimizi tanımamız gerekir. Devleti ve şehri yaşatmanın yolunu, insanı yaşatmaktan geçtiği bir medeniyetten geliyoruz.

Millet bahçeleri, betonlaşmaya karşı bir çıkış olduğu gibi, bütün ailelerin yatıp yuvarlanabilecekleri yerlerdir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Uyumsuz21 Eylül 2019 17:42

    Mesele marka şehirler kurmak değil. Çünkü bu sadece RANT dan başka birşey getirmez. İstanbul rant yüzünden bu hale geldi. Kentsel dönüşüm bile rant a döndü. Asıl mesele şehirlerde ilçelerde kasaba ve köylerde yaşayan bu ülkenin insanlarının imkanlarını, refahını arttırıp huzurunu sağlamak. İş, Aş ve gelecek kaygılarını gidermek. Bunu yapabilirseniz marka şehirler değil ama Vatanımız marka bir ÜLKE olur.

  • Ve Marka Şehir "Fatih1453" kurulur :))20 Eylül 2019 20:06

    Otoyolda karşımıza, Şehir tabelası çıkar  MARKA ŞEHİR HOŞ GELDİNİZ...Altta Tarife yazar... - 10 km Sonra, " FATİH 1453 MARKA ŞEHİR" var ---Marka Şehre Giriş ücret : Tarife : Otobüs 950 TL. Kamyon : 795 TL Otomobil 696 TL. yaya giriş 258 TL : )))) olacağı ahanda bu....ahahahah  Ah be karikatür yapamıyor millet.... ne hale geldik ülke :))) sansürün dibindeyiz...

  • eywahh20 Eylül 2019 20:01

    Şehir kuruyoruz, şehir tabelaları kaç paraaaaaa... Şehirlere deniz getirdikdeniz.... kaç paraya geldi bu sahiller, denizlerr.... eeyyyy eeeeyyyyy BENZİN   TL OLUR.. : ))) Yİ

  • ee20 Eylül 2019 19:51

    marka şehir kurdun...  millet üni okuyor aç abicim. aç...millet çalışıyor borç harç içinde yüzüyor... millet işsizlikten kırılıyor. kahvede içecek çayı yok... millet derdini bağırıyor.... -MARKA ŞEHİR KURACAZ... millet ne diyor, o ne anlıyor...  Oy attım çok pişmanım.

  • hahaha20 Eylül 2019 19:49

    millet partkları bitti... kanal istanbul tamam... şimdi sıra marka şehirler :D ahaha Allah sonumuzu hayır etsin. Ağzından " kocaman sanayi şehri, ağır sanayi, arge merkez üssü ve ithaları kesen büyük iş merkezleri kuracam " dese şaşardım. duyamıcaz abi... çok marka olmasın o şehir, ya karatara, ya isralie kiralanır, özel gizli kararname ile... pardon işletme hakkı ile kiralanır : ))) meryem ana tel örgülü araziler israilli firmada. dini ibadetler için para basıp oraları kiraladır..onun gibi

  • Hasta20 Eylül 2019 19:35

    Arkadas millet ac ac sunun derdine bak ya sehir kuraklarmis faabrika yap fabrika

  • Metin20 Eylül 2019 18:55

    Öldük öldük işsiziz iş bulamıyoruz

  • Halamı20 Eylül 2019 16:48

    Ülke borç batağında hala markadan bahsediyoruz. Wols vaven 2 milyar euro yatırım yapacak diye yüz takla atıyoruz ama israf yaptığımız yada yanlış yaptığımız yatırımları düiünürsek ne demek istediğimi çok iyi a larsınız