E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan, Lyon'daki Türk vatandaşlarına telefonla seslendi---

Erdoğan, Lyon'daki Türk vatandaşlarına telefonla seslendi

Erdoğan, Lyon'daki Türk vatandaşlarına telefonla seslendi
23 Ocak 2023 - 07:49 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lyon'daki vatandaşlara telefonla seslenerek, Türkiye'de yapılacak 2023 seçimleriyle ilgili Lyon'da daha büyük bir zafer elde edeceklerine inandığını söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanı Efkan Ala'nın başkanlığındaki heyet, Avrupa'nın farklı şehirlerinde halkla buluşmalar çerçevesinde Fransa'nın Lyon kentinde Türk vatandaşlarıyla bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Ala'nın telefonu aracılığıyla vatandaşlara seslendi.

Erdoğan, Türkiye'de yapılacak 2023 seçimleriyle ilgili Lyon'da daha büyük bir zafer elde edeceklerine inandığını belirtti.

Fransa'da Lyon'un dışındaki başka şehir ve eyaletlerde de bu başarının artarak devamını beklediğini aktaran Erdoğan, "Buradaki başarılar bizim övünç kaynağımız olacaktır. Dolayısıyla sizlere Türkiye'den en kalbi duygularla selam ve sevgilerimi gönderiyorum" dedi.

Erdoğan, dün Bursa'da muhteşem bir toplulukla beraber olduklarına değinerek "Aldığım resmi rakamlarla Bursa'da 120 bin kişinin katıldığı açılış törenimizi ve mitingimizi yaptık. Bu dalga dalga büyüyor. Bu hafta da inşallah Denizli'de olacağız. Denizlililerle sizlere selamlarımızı ve sevgilerimizi göndereceğiz. Hepinize iyi akşamlar diliyorum, geleceğiniz aydınlık olsun" diye konuştu.

Lyon'daki heyette İstanbul Milletvekili Zafer Sırakaya, Adıyaman Milletvekili Fatih Toprak ve 26. Dönem Elazığ Milletvekili Ömer Serdar da yer aldı.

Cumhurbaşkanı , Şehit olan korucu Encu'nun ailesine başsağlığı diledi

 

Erdoğan: Bu bahar bir başka olacak

 

Mansur Yavaş'tan Kılıçdaroğlu'na destek

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • okiman0723 Ocak 2023 10:40

    herkes yaşadığı memlekette kalsın lütfen. euro meuro kazanıp burada oy kullanmak ne demek? sen gel x20 ile tatilini yap, buranın sıkıntılarını yaşama sonra da oy kullan bilip bilmeden. hadi ordan

  • BİRİSİ23 Ocak 2023 09:18

    Kişi başına düşen milli gelir 2023 te 20000 dolar olacak demiştin, 8000 dolara geriledi. Vatandaş nasıl olsa unutkan. Gelir dağılımındaki adaletsizlik Cumhuriyet tarihinin zirvesinde. Vatandaş nasıl olsa sorgulamıyor. Ne var böyle bir ülkeyi yönetmeye.

  • okiman0723 Ocak 2023 10:41

    kardeş bak hala ne mallar var ki beğenmiyorlar lafını. adam olamayız biz.